ضرورت شریک سازی پذیرندگان در درآمدهای حاصل از تراکنشها

مدیرعامل فن آوا کارت در راستای فرهنگ سازی تاکید کرد:

ایجاد بسترهای فرهنگی لازم برای پذیرش ساختارصحیح کارمزد در حوزه پرداخت الکترونیک در حال حاضر یکی از نیازهای ضروری است .یکی از این بسترها می تواند در نظر گرفتن سهمی از کارمزد مانده گیری برای پذیرندگان باشد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،امیرحسین فتاحی ،مدیرعامل فن آوا کارت با بیان این مطلب گفت:بررسی تجارب سایر کشورها و مروری بر آنچه تا کنون و طی این یک دهه در حوزه پرداخت الکترونیکی در کشور خودمان اتفاق افتاده است ،نشان می دهد ساختار کارمزد در حوزه پرداخت الکترونیک باید اصلاح شود ولی این اصلاح بدون شک نیازمند توجیه تمامی مصرف کنندگان و ذینفعان این خدمات است .

این فعال حوزه پرداخت الکترونیکی افزود:منطقی ترین راه برای تصحیح ساختار حاکم برحوزه پرداخت الکترونیکی شفاف سازی سهم تمامی ذینفعان و تعریف درآمدهای مستقیم یا غیرمستقیم برای آنها ازخدمات پرداخت الکترونیکی است . به این ترتیب می توان هزینه گسترش و پایداری شبکه و زیرساخت ها را برمبنای این درآمدها تامین کرد.

فتاحی با اشاره به ضرورت حفظ پایداری شبکه گفت :افزایش چشمگیر ضریب نفوذ و رشد استفاده از خدمات پرداخت الکترونیکی،ضرورت بهسازی و نوسازی زیرساخت ها را بیش از پیش ساخته است. هزینه ها و سرمایه گذاری های لازم برای این گسترش قطعا فراتر از آن است که بتوان از محل بودجه عمومی کشور یا سهمیه نهادهای دولتی تامین شود بنا بر این  قطعا باید حداقل بخشی از این هزینه ها را از محل کارمزدها تامین کرد.

مدیرعامل فن اوا کارت تاکید کرد:نکته مهم این است که پرداخت این کارمزدها توسط هر یک  این ذینغفعان باید متناسب با میزان بهره مندی آنان از این خدمات باشد و دولت و بانک مرکزی هم  باید بر این روند نظارت داشته باشند.

وی افزود:برای نهادینه کردن این ساختار ابتدا باید به ذینفعان اطمینان داد که در ازای پرداخت کارمزد ،خدماتی امن ،سریع و مستمردریافت می کنند ضمن اینکه می توان با تعریف مدل هایی ،پذیرندگان دستگاهای کارتخوان را در درآمدهای برخی از تراکنش ها مانند مانده گیری مشارکت داد.

فتاحی گفت :به عنوان مثال می توان از کارمزدهرتراکنش مانده گیری، سهمی نیز برای پذیرنده پوز در نظر گرفت تا پذیرندگان علاوه بر بهره مندی از مزایای فراوان استفاده از پوزها،درآمدی هم داشته باشند تا به این ترتیب جبران بخشی از کارمزدتراکنش خریدباشند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ⁄  2  =  5