بازارها در انتظار سیگنال های جدید

تحلیل بازارها هفته چهارم آبان 1400

این هفته بازار در یک سکون نسبی قرار خواهد گرفت، بازار مسکن و خودرو منتظر اقداماتی از سمت دولت است، اما بازار ارز دیجیتال در تلاطم تصمیمات دولت ها.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک ، در بازار ارز، قیمت دلار در همان کانال 28 هزار و 200 جاخوش کرد اما فاصله دلار سنا و دلار بازار آزاد همچنان بالا ارزیابی می شود.

البته اتحادیه طلا و جواهر تهران در سایت اطلاع رسانی خود قیمت دلار را 27950 تومان هم اعلام کرد، اما آنچه از سایت ها و بازارها عملا اعلام می شود، متفاوت است. انتظار می رود از روزهای آینده با دور جدید مذاکرات ایران و 1+4، سیگنال های برجامی وین عملا دوباره اثر خود را روی موقعیت های خرید و فروش معامله گران بگذارد.

بازار سهام: سیگنال مقاومت به هفته آینده
شاخص کل بورس در بازار سهام درحالی روز چهارشنبه توانست با نوسان مثبتی به کار خود پایان دهد که به نظر می رسد این وضعیت برای روز شنبه تا حد زیادی امیدوارکننده تر باشد. در مختصات کنونی بازار سهام، شاخص بورس در کانال 1.4 میلیون واحد مقاومت کرد و این نقطه مقاومتی سیگنالی برای رشد در روزهای آینده متصور می شود.

بازار خودرو: قیمت ها در سراشیبی
در بازار خودرو، قیمت ها در سیکل نزولی قرار گرفت. در حالی که در دو روز اخیر به دلیل سیگنال های کاهشی در بازار ارز، قیمت ها از رشد باز ایستاده بود، حالا به نظر می رسد بازار در یک سیکل نزولی قرار گرفته است.

هر دو خودروساز شاهد کاهش قیمت محصولات خود در بازار بودند. با نزدیک شدن به احتمال تصمیم گیری ستاد تنظیم بازار در خصوص اعمال قیمت های جدید، به نظر می رسد بازار در حال انتظار فعلا سیگنالی دریافت نکرده است.

بازار مسکن: منتظر تصمیم بازاری دولت
در بازار مسکن، اغلب فعالان ساختمانی منتتظر برنامه بازاری دولت هستند و البته بسته های اخیر تحریک تقاضا  وعرضه را اگرچه خوش بینانه تلقی می کنند اما معتقدند باید منتظر هم تصمیم گیری و هم دامنه اثر این تصمیم گیری ها بود.

این در حالی است که بازار مسکن با وضعیت رکودی مواجه است. فعالان این بخش امیدوارند با بسته تحریک تقاضا و عرضه در قالب نهضت ملی تولید مسکن شرایط تغییر یابد. خواسته ای که باید منتظر تصمیمات سیاست گذار و دامنه اثر بخش آن سیاست ها بود.

بازار ارز دیجیتال: شوک تصمیمات دولت ها
بازارهای ارز دیجیتال ناشی از اخبار مربوط به تصمیمات احتمالی برخی از دولت ها با شوک های متعددی روبه رو شد که البته سقوط شدید آن ها را در پی داشت؛ همزمان با ارایه لایحه زیر ساخت های دولت بایدن، حالا به نظر می رسد مسئله افزایش مالیات ها از ارزهای دیجیتال به شدت در دستورکار است.

چین هم به بهانه های زیست محیطی، سرکوب رمز ارزها را شدت بخشیده است. انگلیس هم نسبت به رشد رمز ارزها ابراز نگرانی کرده است. این در حالی است که آرژانتین هم به دنبال اعمال مالیات بر رمزارزهاست.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

2  ×  4  =