مهمترین راهبردهای الکترونیک بانک ملی اعلام شد/ایجاد نظام بانکداری متمرکز در اولویت

از سوی فرشاد حیدری :

مدیر عامل بانک ملی تهیه نرم افزار core banking ، توسعه سریع اتوماسیون اداری، حرکت بر اساس حل مسائل شعب در ارائه خدمات مناسب و سریع، تسریع در پردازش اطلاعات و همگن کردن محیط های نرم افزاری را جزو مهمترین امور کاری بخش فناوری اطلاعات قلمداد کرد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک مدیر عامل بانک ملی ایران با اعلام اینکه، بانک ملی ایران مولود استقلال خواهی ملت ایران گفت: بانک ملی ایران باید با ارائه خدمات مناسب به مشتریان انتخاب اول مردم ایران باشد.

 فرشاد حیدری در همایش سالانه مدیران بانک با تقدیر از تلاش های 10 ماهه همکاران گرامی گفت: بانک ملی ایران در شرایط حاضر نیاز بیشتری به تلاش و کوشش همکاران گرامی در کنار یکدیگر دارد.

وی در این همایش که با حضور مسئولان ارشد بانک برگزار شد ، جذب منابع، وصول مطالبات معوق و پرداخت بدهی به بانک مرکزی را سه اولویت اصلی بانک ملی ایران عنوان و تاکید کرد : بانک ملی ایران با توان بالقوه و بالفعل خود باید رتبه اول را در نظام بانکی کشور در اختیار داشته باشد.

حیدری خواستار ایجاد تفکر مثبت و خلق باورهای صحیح توسط مسئولان بانک در میان کارکنان شد و گفت: باید از توان و انرژی کارکنان در جهت رشد بانک بهره برداری شود.

وی با اشاره به لزوم تقویت ارتباطات درون سازمانی میان مدیریت و کارکنان ، کلید افزایش این ارتباط را اعتماد دو طرفه دانست و بر ضرورت سنجش نظرات همکاران و مشتریان نسبت به بانک تاکید کرد.
مدیر عامل بانک ملی ایران گفت: روابط عمومی باید بستری را فراهم کند تا همکاران و مشتریان بتوانند از ما انتقاد کنند و ما نیز انتقادات را بررسی و با حل مشکلات زمینه اعتلای بیش از پیش بانک را فراهم نماییم و به انتقادات سازنده پاداش دهیم.

وی در ادامه با اشاره به بحث تفویض اختیار اظهار داشت: مدیران لازم است اختیارات مورد نیاز برای تسریع در اتخاذ تصمیم را درخواست تا پس از تفویض اختیار بیشتر بتوانند به موقع تصمیم گیری کنند.

حوزه مدیریت امور توسعه سرمایه انسانی
حیدری خواستار حفظ کرامت همکاران به عنوان یک اولویت در بخش منابع انسانی شد و یادآوری نمود که آموزش های جامع و فراگیر و کاربردی کارکنان با هدف یادگیری نیز باید در دستور کار قرار گیرد. همچنین وی توجه بیشتر به مشکلات کارکنان و حل آن ها را تا حد امکان از وظایف کلیه مدیران و خصوصاً هیات مدیره بانک دانست.

حوزه مدیریت امور اعتباری
وی خواستار حرکت بخش اعتباری بانک ملی ایران بر مبنای مدیریت منابع و مصارف شد و تاکید کرد: سرمایه در گردش واحدهایی که بدهی خود را می پردازند باید به موقع پرداخت شود.

به گفته  حیدری رعایت بودجه اعتباری توسط مسئولان ادارات و شعب ، ممانعت از انقباضی شدن اعطای تسهیلات، احساس مسئولیت در برابر وظایف اجتماعی، وصول و تعیین تکلیف مطالبات معوق، حرکت به سمت عقود مشارکتی و نظارت دقیق بر پرداخت و مصرف تسهیلات از مهمترین اولویت های بخش اعتباری بانک ملی ایران است.

حوزه مدیریت امور نظارت
وی در بخش دیگری از سخنان خود ، اولویت های بخش حقوقی را تمرکز بر وصول مطالبات با استفاده از شیوه های متفاوت، واگذاری امور اجرایی به ادارات و شعب بانک و بازنگری جامع قراردادها عنوان کرد و ادامه داد: در بخش بازرسی نیز باید با نظارت دقیق تر و جامع تر با آموزش و ارشاد همکاران از تخلفات پیشگیری کرد.

ایجاد فرهنگ مطالعه قوانین ، مقررات و بخشنامه ها دیگر اولویت بخش بازرسی بود که مدیر عامل بانک ملی ایران بر آن تاکید کرد.

حوزه مدیریت امور فناوری اطلاعات
حیدری تهیه نرم افزار core banking ، توسعه سریع اتوماسیون اداری، حرکت بر اساس حل مسائل شعب در ارائه خدمات مناسب و سریع، تسریع در پردازش اطلاعات و همگن کردن محیط های نرم افزاری را جزو مهمترین امور کاری بخش فناوری اطلاعات قلمداد کرد.

حوزه مدیریت امور طرح و برنامه
وی با اشاره به ماموریت های بخش طرح و برنامه گفت: این بخش باید به دانش روز بانکداری دنیا مجهز باشد و کارشناسان آن باید توانمند و ایده پرداز باشند. این بخش باید برای تکمیل زنجیره ارزش در بانک تلاش نماید و ساختارها و روش های ناکارآمد را شناسایی و اصلاح کند.

مرتبط کردن پرداخت پاداش به کارکنان بر اساس عملکرد آن ها و ارتباط دادن عملکرد ها به انتصابات را دیگر اولویت های مطرح شده توسط مدیر عامل بانک ملی ایران برای مدیریت طرح و برنامه بود.

حوزه روابط عمومی
حیدری خواستار انجام تبلیغات اثربخش و تقویت وجهه بیرونی بانک و بهبود ارتباط همکاران و مشتریان با مسئولان بانک توسط بخش روابط عمومی شد و ادامه داد: بخش حراست نیز باید فضایی امن و ایمن برای همکاران ایجاد کند تا آن ها حراست را خانه اول خود دانسته و ماموریت آن را حفاظت از کارکنان و بانک بدانند.

حوزه مدیریت امور مالی و پشتیبانی
واگذاری امور اجرایی به ادارات امور، بهینه سازی ساختمان های اداری و تلاش برای برون سپاری امور غیربانکی توسط بخش پشتیبانی و بهینه سازی سیستم های مالی ، تلاش برای افزایش بازده دارایی ها  توسط بخش مالی از دیگر اولویت های مطرح شده توسط آقای حیدری در این همایش بود.
لازم به ذکر است در این همایش یک روزه آقایان جمال دامغانیان ، محمدرضا حسین زاده و محمد ابراهیم منصورخاکی اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران نیز مطالبی را در حوزه های مرتبط کاری ارائه کردند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
بدون نظر
  1. سامان می گوید

    از جناب آقاي فرشاد حيدري يك سوال دارم. اتوماسيون بانك ملي ايران توسط شركت خدمات انفورماتيك تهيه شده است و بانك ملي اولين مشتري شركت خدمات بوده است. بيش از يك دهه مي گذرد و هنوز شركت خدمات انفورماتيك نتوانسته است يك Core مناسب براي بانك ملي تهيه نمايد. هنوز سامانه تحويلداري تحت لينوكس پس از چهار سال از اتمام طراحي (آن هم توسط متخصصين مالزيايي) در بانك ملي هنوز pilot است. شايد دوستان شركت خدماتي استفاده از MainFrame را دارا بودن Core بدانند و جالب است كه هم بانك مركزي و هم بانك ملي اذعان دارند كه بانك ملي داراي Core Banking نيست. حالا چطور شركت خدمات انفورماتيك خواهد توانست در مدت كوتاهي (مثلا شش ماه يا يك سال) براي بانك ملي Core توليد نمايد سوال بسيار جالبي خواهد بود. احتمالا معاونت نرم افزار شركت خدمات از چند سال پيش طرح هايي را در اين رابطه آماده نموده است! مانند استرس تست سامانه تحويلداري سيبا كه در هر چهار بار تست ، شكست خورد!
    اميدوارم كه مسئولين بانك مركزي فكري به حال شركت خدمات بكنند كه علي رغم برخي نوآوري ها در NPS ، در برخي موارد تصميمات ‍‍‍‍‍‍استراتژيك بسيار بدي گرفته اند كه در نهايت گريبان برخي از بانك ها (نظير بانك ملي) را خواهد گرفت.

ارسال یک پاسخ

4  ×    =  4