بانک مرکزی از تعداد صندوق های قرض الحسنه اطلاعی ندارد

دبیرکل بانک مرکزی:

دبیر کل بانک مرکزی از برنامه این بانک برای اعلام اسامی بانک‌های متخلف در هیات انتظامی بانک‌ها خبر داد و گفت: هیات انتظامی فعال خواهد شد تا با بانک‌ها و موسسات متخلف در این هیات برخورد لازم صورت گیرد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از فارس، محمود احمدی؛ دبیر کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی سه ماهه پایانی سال را به خاطر اینکه فعالیت سیستم بانکی و مراجعات مردم به بانک‌ها زیاد می‌شود، معمولاً به سیاست‌گزاری می پردازد.

وی ادامه داد: اما از ابتدای سال آینده خواهید دید که بانک مرکزی همچنان بر اجرای سیاست برخورد با موسسات مالی متخلف تأکید دارد و از این موضع کوتاه نخواهد آمد.

دبیر کل بانک مرکزی با تأکید براینکه این بانک سال آینده به صورت جدی‌تر با مؤسسات مالی و اعتباری متخلف برخورد خواهد کرد از راه‌اندازی سامانه قرض‌الحسنه طی 15 روز آینده خبر داد.

احمدی درباره برخورد بانک مرکزی با موسسات مالی و اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه غیر مجاز و رشد قارچ‌گونه شعب این نهادهای پولی، اظهار داشت: بانک مرکزی مصمم است بازار غیر متشکل پولی، سیستم بانکی، موسسات مالی و اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه را فعال کند.

وی از برنامه بانک مرکزی برای راه اندازی سامانه قرض‌الحسنه خبر داد و گفت: این سامانه در آینده نزدیک راه‌اندازی خواهد شد و اطلاع‌رسانی درباره جزئیات آن نیز اعلام می‌شود.

دبیرکل بانک مرکزی تصریح کرد: تمام صندوق‌های قرض‌الحسنه ای که متأسفانه بانک مرکزی در جریان تعداد دقیق آن نیست و هر نهادی آماری متفاوت را ارائه می دهد در این سامانه مورد بررسی خواهد گرفت.

احمدی با بیان اینکه اطلاعیه مربوط به سامانه قرض‌الحسنه طی 10 الی 15 روز آینده اعلام خواهد شد، گفت: قرار است در سه استان خراسان رضوی، جنوبی و شمالی بین 800 صندوق قرض‌الحسنه عملیاتی شود.

وی افزود: نرم افزار مربوط به طرح مذکور از سوی بانک مرکزی نوشته شده و ابلاغ خواهد شد؛ صندوق‌های قرض‌الحسنه ملزم به رعایت این موارد ابلاغی خواهند بود.

دبیر کل بانک مرکزی تصریح کرد: نبود امکان نظارت پولی و مالی صندوق‌های قرض‌الحسنه با توجه به اندازه ای که دارند مشکل جدی برای نظام پولی و بانکی است.

وی  تأکید کرد: اگر بانک مرکزی در بازار حضور نداشته باشد و کنترل و نظارتی هم بر عملکرد و فعالیت این نهادهای پولی انجام ندهد، بانک مرکزی، کشور، نظام پولی و اقتصادی آسیب خواهند دید.

احمدی با تأکید براینکه بانک مرکزی در این خصوص عزم خود را بر نظارت "Off Side" و "On Side"جزم کرده است ادامه داد:‌ نظارت آفساید را با ترویج و توسعه سیستم‌های الکترونیک و بانکداری اینترنتی انجام خواهد داد.

وی افزود: همچنین بانک مرکزی نظارت خود را در خصوص خدمات بانکی حضوری که به صورت دستی در حال انجام است، توسعه خواهد داد.

دبیر کل بانک مرکزی درباره بازار ارز و سکه نیز گفت:‌ تا قبل از بحث نرخ سود طی یک روز 2 میلیون سکه فروختیم اما بعد از اینکه دولت با افزایش نرخ سود موافقت کرد این بازار آرام شد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ×  6  =  54