عضویت سه استاد ایرانی در هیات مشاوران «مرکز ریسک جهانی»

در هیات 65 نفره مشاوران «مرکز ریسک جهانی» (Global risk Forum) که به منظور یافتن راه حل هایی جهانی برای مدیریت ریسک، کاهش سوانح و مسائل مرتبط با تغییرات اقلیمی در داووس سوئیس تشکیل شده، دو پژوهشگر برجسته از پژوهشگاه بین‌المللی زلزله ایران و یک استاد ایرانی دیگر از دانشگاه یورک کانادا عضویت دارند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،از ایسنا، این مرکز برای هدایت علمی و فنی برنامه های خود یک گروه مشاوران علمی و فنی متشکل از دانشمندان، متخصصان، مدیران ارشد و استادان حوزه های تخصصی کاهش ریسک از چهار قاره جهان تشکیل داده است.

 

دکتر مهدی زارع، دانشیار پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، دکتر علی عسگری، دانشیار و مدیر برنامه مدیریت اضطراری و بلایای طبیعی دانشگاه یورک کانادا و دکتر یاسمین ایزدخواه، استادیار مدیریت بحران پژوهشگاه بین‌المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله از جمله اعضای این شورای مشورتی هستند که متخصصان حوزه های مختلف از مهندسی زلزله تا مدیریت، از زلزله شناسی و ژئوفیزیک تا مهندسی سازه و از مدیریت منابع آب تا هواشناس و اقتصاددان و برنامه ریز و دانشمندان حوزه های تخصصی بین رشته‌یی در آن حضور دارند.

 

زارع در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی ایسنا در خصوص فعالیت‌های مرکز ریسک جهانی گفت: این مرکز که مقر آن در داووس است به منظور تهیه یک برنامه بین المللی و نقشه راه برای سال‌های بعد از 2015 برای راهبرد بین المللی کاهش ریسک سازمان ملل متحد UNISDR فعالیت می کند.

 

وی خاطرنشان کرد: «مرکز ریسک جهانی» (Global risk Forum) برای یافتن راه حل هایی برای مدیریت ریسک، کاهش سوانح و مسائل مرتبط با تغییرات اقلیمی تشکیل شده است. به این منظور پنجمین کنفرانس بین المللی ریسک و سانحه (International disaster and risk conference) شهریورماه 93 در سوئیس برگزار می شود. دستاورد های این کنفرانس به عنوان برنامه جامع به کنفرانس جهانی مدیریت و کاهش ریسک سازمان ملل متحد(WCDRR) که در سال 2015 در سندای ژاپن برگزار می شود ارائه خواهد شد.

 

زارع تصریح کرد: در آن کنفرانس جهانی برنامه 10 ساله بعدی سازمان ملل متحد برای کاهش ریسک سوانح طبیعی مختلف برای تمام کشورهای جهان که در معرض ریسک سوانح هستند جمع بندی و ارائه خواهد شد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

94  ⁄    =  47