ششمین همایش مدیران حراست بانک‌ها برگزار شد

ششمین نشست کارگروه مشترک مدیران کل حراست بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری کشور به میزبانی بانک تجارت برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،به نقل از روابط عمومی بانک تجارت، ‌این همایش‌ با حضور معاون اقتصادی بانک مرکزی‌، مدیرکل اقتصادی وزارت اطلاعات‌، مدیرعامل بانک تجارت، مدیرکل حراست بانک مرکزی و مدیران حراست بانک‌ها و موسسات مالی کشور برگزار شد.

دز این همایش بررسی عملیاتی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به بحث گذاشته شد.

‌در ابتدای این همایش‌ مدیر امور حراست ‌گفت: رهبر معظم انقلاب بحث اقتصاد مقاومتی و چگونگی اجرای اقتصاد مقاومتی و راهکارهای اجرای آن را مورد تاکید قرارداده اند و امیدواریم در این نشست بتوانیم آنگونه که مورد رضایت رهبری و در راستای مصالح اقتصادی کشور است، مباحث را پیش ببریم‌.

در ادامه این همایش مدیرعامل بانک تجارت طی سخنانی با تشریح کوتاهی از وضعیت اقتصادی کشور و اقدامات دولت برای خروج اقتصاد کشور از رکود طی ماه‌های اخیر، گفت: تخصیص منابع بانکی و اینکه چه میزانی از منابع باید به چه گروه هایی اختصاص داده شود، توسط بانک مرکزی تعیین می شود، با استفاده صحیح از منابع بانکی یک گام بلند در اجرای اقتصاد مقاومتی برداشته خواهد شد.

مقدم بیان کرد: اگر تخصیص منابع درست انجام نگیرد و تسهیلات گیرندگان منابع را در مسیر درست مورد استفاده قرار ندهند، هم‌افزایی لازم در اقتصاد کشور محقق نخواهد شد.

وی اضافه کرد: اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌تواند مشکل وابستگی اقتصاد ملی به نفت را از بین ببرد‌، باید همه دستگاه‌های اقتصادی کشور بسیج شوند. دانشگاه‌ها نیز می توانند کمک شایانی در تبیین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و طراحی راهکارهای عملی برای اجرای این سیاست‌ها انجام دهند و در نهایت اینکه رسانه‌ها نیز باید در فرهنگ سازی و آشناسازی افکار عمومی به لزوم اجرا و پیشبرد اقتصاد مقاومتی به طور فعال ایفای نقش کنند‌.

در ادامه برنامه معاون اقتصادی بانک مرکزی دیگر سخنران این همایش یک روزه، به تشریح اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های بانک مرکزی در راستای اجرایی کردن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه پولی و بانکی پرداخت.

قربانی با اشاره به سیاست‌های کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب تاکید کرد: کمتر دیده می‌شود مجموعه سیاست‌های اینگونه عالمانه و با در نظر گرفتن تمام جوانب طراحی شده باشد، از سویی دیگر نگاه ما در بانک مرکزی این نیست که منتظر باشیم تا ببینیم سرنوشت تحریم‌ها به کجا می انجامد‌ بلکه  برنامه های خود را تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.

معاون اقتصادی بانک مرکزی همچنین افزود: رهبر معظم انقلاب در سیاست های اقتصاد مقاومتی فرموده‌اند که این سیاست‌ها در کنار اینکه باید علمی باشند باید بومی هم باشند و بنا به نیازهای بلند مدت اجرا شوند.

وی ‌چارچوب‌های برنامه‌های بانک مرکزی در حوزه اقتصاد مقاومتی را تشریح کرد.

در ادامه همایش مدیرکل اقتصادی وزارت اطلاعات با اشاره به ماده 19 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از اقدامات‌ و فعالیت ها در زمینه‌های فسادزا گفت‌: یکی از وظایف ذاتی این وزارت‌خانه مبارزه با فساد است و خواسته نظام و دولت است تا در این مقوله ورود جدی داشته باشیم .

مدیرکل اقتصادی وزارت اطلاعات یادآور شد : اجرای بند 19 یعنی بحث مبارزه با فساد اولویت اصلی ماست اما باز هم تاکید می‌کنم ابتدا با اقدامات پیشگیرانه نباید اجازه بروز اختلاس و مواردی از این دست را بدهیم اما چنانچه لازم شد به مقابله با آن بر‌خیزیم؛ همانطور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند باید هزینه فساد را برای آنهایی که فساد می کنند بالا ببریم تا از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری به عمل آید.

بنابراین گزارش ششمین جلسه کارگروه مشترک مدیران کل حراست بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری‌، با جلسه پرسش و پاسخ به پایان رسید.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  −  1  =  1