بازدید کارشناسان آلمانی از پژوهشکده گیاهان دارویی مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی

کارشناسان و متخصصان ایرانی مقیم کشور آلمان از پژوهشکده گیاهان دارویی مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه البرز، این گروه آلمانی به سرپرستی دکتر محمد رضا خوشخوی یزدی که مسؤول دفتر همکاری‌های یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری البرز است، از پژوهشکده گیاهان دارویی بازدید کردند و با مدیران و کارشناسان این مجموعه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دکتر جاوید خطیبی، رئیس انجمن مسئولان کنترل کیفیت استان البرز در حاشیه این بازدید گفت: دکتر یزدی از اعضای هیئت علمی دانشگاه مونستر آلمان است که در زمینه بیوتکنولوژی ، کشت بافت و مجموعه رشته شیمی فعالیت می‌کند و این بازدید در راستای همکاری‌های تخصصی پژوهشکده گیاهان دارویی است که در صورت موافقت طرفین، انجام مشترک پروژه‌های تحقیقاتی، بازآموزی اساتید ایرانی و سایر فعالیت‌های مشترک در این حوزه انجام خواهد گرفت.

وی در ادامه به فناوری‌های نوین اشاره کرد و افزود: در حوزه فناوری‌های نوین هم اکنون نسبت به شناسایی و مراحل انتقال دانش رنگ های هوشمند که قابلیت عایق انرژی، جذب رطوبت و بو، ضد غبار، بازتاب انرژی تابشی بدون ضررهای زیست محیطی در حین اجرا برای انواع پوشش های داخلی و خارجی ساختمان ها که بر اساس نانو سرامیک و کامپوزیت ساخته می شود در حال فعالیت هستیم و امیدواریم بتوانیم گام مثبتی در این زمینه برداریم.

دبیر انجمن علمی بتن ایران اظهار کرد: تفکر ما این است که از مخترعین و فناوران خارجی و تولید کنندگان قبول کار کنیم و واسطه های موجود را حذف کنیم. توانمندسازی فارغ التحصیلان و متخصصان ایرانی در راستای ارتقا قابلیت علمی با هدف کار آفرینی و تجاری سازی فناوری ها و حذف تحقیقات صرف کتابخانه‌ای و بی نتیجه از اهداف و برنامه‌های ماست.

خطیبی گفت: مسائل و مشکلات مختلفی در کشور وجود دارد که با بکار گرفتن تخصص و فناوری می توان بر بخش عمده ای از آنها غلبه کرد، مسائلی همچون ترافیک، عبور اتوبان ها از داخل شهرها، بحران آب، بهسازی و سالم سازی آب آشامیدنی از املاح سنگین و خطرساز، بازیافت فاضلاب و آب‌های لب شور که در استانهای البرز، تهران و قزوین به عنوان معضل وجود دارد می تواند با همکاری متخصصین و فناوران داخلی و خارجی و با ارائه راه حل‌های علمی و استاندار جهانی برطرف شود.

وی در پایان فعال شدن اقتصاد دانش بنیان در بخش خصوصی را مهمترین عامل برون رفت از مشکل اشتغال فارغ التحصیلان بیکارعنوان کرد.

انتهای پیام

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  50  =  57