استاندار لرستان: علم فیزیک اصطکاک مسیر توسعه و عدالت را کم می‎کند

در حاشیه کنفرانس ملی فیزیک در خرم‎آباد؛

استاندار لرستان گفت: اگر به دنبال پیشرفت، توسعه و تبدیل تهدید به فرصت در کشور هستیم باید به دنبال علم فیزیک برویم چرا که علم فیزیک اصطکاک مسیر توسعه، پیشرفت و عدالت را کم می‎کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، هوشنگ بازوند در افتتاحیه شانزدهمین کنفرانس ملی فیزیک به میزبانی لرستان، با بیان اینکه بشر از بدو تولد ناچار است که با فیزیک زندگی کند، اظهار کرد: بسیاری از سوالات بشر را باید فیزیک پاسخ بگوید هرچند در بلایای طبیعی هنوز نتوانسته به بشر پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: اگر به دنبال پیشرفت، توسعه و تبدیل تهدید به فرصت در کشور هستیم باید به دنبال علم فیزیک برویم زیرا علم فیزیک اصطکاک مسیر توسعه، پیشرفت و عدالت را کم می‎کند. علم فیزیک می‎تواند پاسخی به تهدیدات فرهنگی ما باشد و با فیزیک است که می‎توانیم درهای آینده را باز کنیم.

نماینده عالی دولت در استان، شاه بیت علوم تجربی را فیزیک دانست و با تاکید بر اینکه فیزیک زیرساخت همه کارهایی است که بشر به دنبال آن است، تصریح کرد: فیزیک فنداسیون همه شروع‎هایی است که باید صورت گیرد و انسان را به آرامش و آسایش برساند.

وی ادامه داد: فیزیک در علم دینامیک و استاتیک سرعت می‎بخشد و در همه صنایع و دانش‎هایی نظیر مهندسی عمران و پزشکی نقش اساسی دارد همچنین در بعد تشخیص، نقش پررنگی را ایفا کرده است.

استاندار لرستان با تاید بر اینکه اگر 1+ 5 و 6 قدرت بزرگ جهان پای میز مذاکره با ایرن می‎نشینند و دست از زبان تهدید و تحریم برمی‎دارند و با زبان تکریم با ایران صحبت می‎کنند این مهم مرهون رشد علم فیزیک است، افزود: اگر می‎بینیم توافق هسته‎ای بزرگترین رویداد سیاسی دنیا رقم می‎خورد این مرهون علم فیزیک، خون دانشمندان شهید هسته‎ای، رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و درایت و تدبیر ریاست جمهوری و استقامت و ایستادگی همه مردم ایران است.

بازوند گفت: نقش فیزیک بسیار ارزشمند است و این پیروزی و توافق، شاخص قدرت ایران در سراسر دنیا شده است.

استاندار در ادامه با اشاره به قابلیت‎ها و توانمندی‎های استان لرستان اضافه کرد: لرستان با داشتن ظرفیت‎های فراوان یکی از ثروتمندترین استان‎های کشور محسوب می‎شود و این در حالیست که کمتر از 5 درصد ظرفیت استان در راستای توسعه به کار گرفته شده است.

این مقام ارشد استان با اشاره به اینکه سندهای آمایش لرستان، اشتغال و توافق 1404 این استان در 3 محور صنعت، کشاورزی و خدمات با رویکرد گردشگری در راستای توسعه استان تدوین شده است، اظهار کرد: در حوزه گردشگری، اکوتوریسم، ژئوتوریسم و میراث فرهنگی لرستان ظرفیت بالایی دارد به گونه‎ای که پایتحت ژئوتوریسم ایران محسوب می‎شود و دارای ژئوپارک‎هایی نظیر دریاچه گهر است.

وی گفت: همچنین ارزش داشته‎های این استان در حوزه کشاورزی و دام 18 هزار میلیارد تومان است که 3500 میلیارد تومان ارزش دامی و 5 هزار میلیارد تومان تولیدات دامی در سال است.

استاندار لرستان ادامه داد: در معادن نظیر قیر طبیعی و نفت و گاز لرستان قابلیت‎های بسیار زیادی دارد همچنین 23 درصد سنگ نمای ساختمان کشور در این استان تولید می‎شود که می‎تواند در راستای توسعه لرستان نقش بسزایی ایفا کند و با برنامه‎هایی که در پیش است امید می‎رود بتوانیم از این ظرفیت‎ها در راستای برداشتن چالش‎های پیش رو استفاده کنیم.

بازوند حضور سرمایه‎گذار بخش خصوصی را در استان دارای رشد فزاینده‎ای دانست و با اشاره به اینکه بنا گذاشتیم هر ساله 4 هزار میلیارد تومان از سوی بخش خصوصی در لرستان سرمایه‎گذاری شود، یادآور شد: لرستان استانی است با ظرفیت‎ها و قابلیت‎های فراوان که باید از آنها در راستای توسعه و اشتغال پایدار استفاده شود.

انتهای پیام

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  −  2  =  4