دستگیری سارق اسکیمری اصفهانی در مشهد

فرمانده انتظامی استان خراسان‌رضوی خبرداد:

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: فرمانده انتظامی استان خراسان‌رضوی گفت: پلیس فتا استان خراسان‌رضوی عامل دستبرد اینترنتی دو میلیارد ریالی به حساب 25 شهروند اصفهانی را در شهر مشهد دستگیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سردار بهمن امیری‌مقدم تصریح کرد: با کسب خبری از پلیس فتا استان اصفهان مبنی بر متواری شدن سارق اینترنتی به شهر مشهد تیمی زبده از کارشناسان پلیس فتا برای بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در بررسی پرونده مشخص شد متهم سایبری با استفاده از روش اسکیمر اطلاعات حساب بانکی تعدادی از شهروندان اصفهانی را سرقت و به حساب بانکی آنها دستبرد زده است.

وی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا خراسان‌رضوی با بررسی از حساب‌های مالباختگان و استعلام از بانک‌های عامل متهم را شناسایی و عملیات گسترده‌ای را برای دستگیری او را آغاز کردند.

سردار امیری‌مقدم اظهار کرد: افسران زبده پلیس فتا با یک سری تحقیقات میدانی سرانجام متهم را در یک صرافی در محدوده بلوار فرامرز عباسی هنگام تبدیل وجوهات برداشتی به ارز شناسایی و با همکاری تیمی از ماموران کلانتری آبکوه و شهروندان در اقدامی ضربتی دستگیر کردند.

این مقام انتظامی عنوان کرد: متهم در بازجویی هایی علمی پلیس به جرم خود اعتراف و اعلام داشت حدود یك ماه و نیم پیش دستگاه اسكیمر به همراه كارت خام بانكی از شخصی به نام محمد به مبلغ 100 میلیون ریال به همراه 500 میلیون ریال سفته خریداری و با بازگشایی مغازه آرایشی بهداشتی در پاساژ پارلمان شهر اصفهان اسکیمر را نصب کرده است. متهم در ادامه بازجویی های اظهار داشت از طریق این نرم افزار اطلاعات بانکی تعداد زیادی از مشتریانم را سرقت و تا کنون با جعل 24 کارت بانکی حدود دو میلیارد ریال از حساب های بانکی مشتریان برداشت کردم.

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: تحقیقات از این سارق حرفه ای اینترنتی برای كشف دیگر جرائم احتمالی ادامه دارد.

اسکیمر یکی از روش‌های سرقت اطلاعات بانکی کاربران می‌باشد که با نصب تجهیزات سخت افزار بر روی دستگاه‌های کارت خوان و یا عابر بانک اطلاعات بانکی شهروندان را به سرقت می‌برند. لذا شهروندان در هنگام استفاده از کارت خوان حتما خود عملیات بانکی را انجام دهند و به هیچ عنوان رمز خود را برای فروشنده بازگو نکنند، ضمن آنکه باید دقت داشته باشند که وسیله اضافی بر روی دستگاه کارتخوان نباشد و یا دستگاه کارت خوان نشکسته باشد و یا چسب خورده باشد.

همچنین در استفاده از دستگاههای عابر بانک نیز باید مراقب دستگاه اسکیمر باشند که در محل ورودی کار نصب می گردد. البته بیشتر دستگاههای عابر بانک در کشور به آنتی اسکیمر یا آنتی فراد مجهز شده‌اند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

40  −  30  =