ضرر ۶۰درصدی بیمه ها از کاهش نرخ سود بانکی

شركت‌های بيمه تا 60درصد از كاهش نرخ سود بانكي متاثر شده‌اند.

مدیرعامل بیمه کوثر گفت: شركت‌های بيمه تا شصت درصد از كاهش نرخ سود بانكي متاثر شده‌اند و ركود در ملک نيز شركت‌ها را دچار مشكل كرده است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از فارس، مجید مشعلچی در چهارمین همایش مدیریت ریسک و بیمه گفت: اگر صنعت بیمه را به مثابه ظرف در نظر بگیریم، یکی از مهمترین موضوعات آن، مدیریت ریسک است که مهم‌ترین بخش بیمه به شمار می رود و البته درون صنعت بیمه ریسک هایی وجود دارد که برای حل مشکلات با استفاده از تمام ظرفیت‌های صنعت بیمه، باید این مجموعه ریسک ها را مدیریت کرد.

وی افزود: باید خود را برای مدیریت ریسک های صنعت بیمه آماده کنیم و بر این اساس امسال در چهارمین همایش مدیریت ریسک و بیمه، رویکرد ریسک های مالی مدنظر قرار گرفته که نیاز فعلی و آتی صنعت بیمه است.

مدیرعامل بیمه کوثر گفت: در رابطه با ریسک و مباحث مالی در شرکت‌های بیمه چند دغدغه وجود دارد؛ اولین دغدغه موضوع EPS در صنعت است که همه ارکان شرکت در جهت مهندسی مالی آن گام بردارند که این موضوع، ما را از هدف دور می‌کرد؛ بر این اساس بیمه مرکزی و بورس خواستار اصلاح صورت‌های مالی شده و البته اجرای IFRS شده‌اند.

مشعلچی، عدم وجود ذخایر کافی در شرکت‌های بیمه را یکی از مشکلات عنوان کرد و گفت: با مدیریت بیمه مرکزی این مشکل در حال حل شدن است؛ ضمن اینکه مطالبات شرکت‌ها نیز دغدغه دیگری است چراکه بیست درصد پرتفوی شرکت‌ها معوقات سررسید شده است و پنجاه درصد دیگر مطالبات شرکت‌ها است.

وی اظهار داشت: دغدغه دیگر سرمایه‌گذاری در شرکت‌های بیمه است؛ اما کاهش نرخ سود بانکی به صنعت بیمه ضرر زده است و شرکت‌های بیمه تا شصت درصد از کاهش نرخ سود بانکی متاثر شده اند و البته رکود در ملک نیز شرکتها را دچار مشکل کرده است.

* استاندارد حسابرسی IFRS ۴ باید در صنعت بیمه اجرا شود

همچنین محمد آسوده نیز در این همایش گفت: توجه به آموزش از جمله مسائلی است که اگر به آن توجه نشود، مشکلات زیادی بروز می‌کند و البته باید مسائل عمومی صنعت مثل مدیریت ریسک را باید به خوبی پذیرفت.

مدیرعامل بیمه اتکایی ایرانیان افزود: الان استاندارد حسابداری بیمه ٢٨ در کشور اجرا می شود و در دنیا IFRS4 اجرا می شود که بر اساس آن باید افشای اطلاعات صورت گیرد و وضعیت ریسک و اقدامات شرکت تشریح شود؛ البته استانداری گزارشگری IFRS4 را سازمان حسابرسی کشور ترجمه کرده است که می‌تواند مورد استفاده باشد.

وی افزود: صورت‌های مالی نمونه نیز از سوی شرکت‌های بزرگ بیمه بین‌المللی تدوین شده و در اختیار است، این در حالی است که ریسک را فاصله احتمالی سود و زیان تعریف می کنند ولی ریسک به هرحال احتمالات نامطلوب را بر وضعیت شرکت مطرح می‌کند.

به گفته آسوده، شرکت‌های مختلف بسته به موقعیت خود، باید ریسک را بپردازند و تمرکز ریسک نکنند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

9  ×    =  72