روند توسعه بیوتکنولوژی کشور کتاب شد

رییس انجمن بیوتکنوژی با اشاره به اقدامات مرحوم دکتر قره یاضی در زمینه توسعه بیوتکنولوژی کشور، گفت: در حال تاسیس بنیاد قره یاضی هستیم که به نظر من باید در این زمینه کتابی نوشته شود تا نسل آینده بداند که چگونه علیرغم تهمت‌ها این علم در کشور توسعه یافته است.

به گزارش بانکداری الکترونیک، سیروس زینلی در دوازدهمین همایش و چهارمین همایش بین المللی بیوتکنولوژی با اشاره به برنامه ریزی یک ساله برای برگزاری این دو همایش در حوزه زیست فناوری، اظهار کرد: همایش‌های بین‌المللی و ملی بیوتکنولوژی ایران، هر دو سال یک بار به منظور آشنایی پژوهشگران و تولیدکنندگان داخلی با جدیدترین دستاوردهای زیست فناوری ایران و جهان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این دوره از همایش به منظور تاکید بر اهمیت زیست فناوری در حوزه امنیت غذایی و تبیین این مهم با شعار "سده ۱۴۰۰: زیست فناوری برای امنیت غذایی و سلامت" برگزار می‌شود.

زینلی خاطر نشان کرد: در این همایش علاوه بر ارائه ۵۰۰ مقاله در قالب سخنرانی یا پوستر، تعداد ۲۲ سخنران برجسته شامل هشت نفر از اساتید و محققان برجسته داخل کشور و ۱۴ تن از اساتید ایرانی یا غیرایرانی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی خارج از کشور هم سخنرانی خواهند کرد.

رییس انجمن بیوتکنولوژی برگزاری پنج نشست تخصصی و همچنین انتخابات انجمن بیوتکنولوژی را از دیگر برنامه‌های این همایش سه روزه عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر آن برگزیدگان پنجمین دوره انتخاب چهره تاثیرگذار بر توسعه بیوتکنولوژی و دانشور جوان برتر بیوتکنولوژی کشور، معرفی شدند و جایزه زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی را دریافت کردند.

وی با بیان اینکه دکتر قره یاضی در نیمه راه برگزاری این همایش‌ها به دلیل ابتلا به کرونا چشم از جهان فروبست، یادآور شد: بر این اساس اقدام به راه اندازی بنیاد دکتر قره یاضی کردیم که به نظر من باید در زمینه فعالیت و  اقدامات وی در زمینه توسعه بیوتکنولوژی، کتابی تدوین شود تا نسل آینده بدانند که علیرغم وجود محرومیت‌ها، تهمت‌ها و مانع گذاری‌ها این علم در کشور چگونه توسعه یافته است.

به گزارش ایسنا دوازدهمین همایش و چهارمین همایش بیوتکنولوژی از امروز یکشنبه ۳۱ مرداد ماه آغاز شد و تا روز سه شنبه ۲ شهریور ماه ادامه دارد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

14  −    =  11