مخالفت پرداخت یار باهمتا در استفاده از اینترنت طبقاتی

پرداختیار باهمتا در مخالفت با اینترنت طبقاتی اعلام کرده است این مجموعه «هرگز برای استفاده از اینترنت طبقاتی اقدامی نخواهد کرد و در کنار مردم از اینترنتی که برای عموم جامعه در دسترس است، استفاده خواهد کرد.»

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک ، از زمان شروع محدودیت‌های اینترنتی در اواخر شهریور ماه امسال، ابتدا زمزمه‌هایی از راه‌اندازی اینترنت طبقاتی و ارائه اینترنت بدون‌ فیلتر به برخی اصناف مانند اساتید دانشگاه، صاحبان کسب‌وکار، پزشکان، دانشجویان و … به گوش رسید. پس از مدتی این زمزمه‌ها شکل جدی‌تری به خود گرفت.

اتحادیه فناوران رایانه تهران یکی از نخستین مجموعه‌هایی بود که برای اعضای خود اینترنت بدون فیلتر فراهم کرد. پس از آن نیز نامه‌هایی از مجموعه‌های دولتی و شبه دولتی دیگری منتشر شد که در آنها درخواست رفع فیلتر شدن آی‌پی‌های خود را مطرح کرده بودند.

از همان زمان صداهای زیادی از سمت بخش خصوصی در مخالفت با این پروژه بلند شد. سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران و انجمن تجارت الکترونیک تهران از مجموعه‌های صنفی‌ای بودند که با اینترنت طبقاتی مخالفت کردند.

حال پرداخت‌یار با همتا نیز قویا با اینترنت طبقاتی مخالفت و اعلام کرده است هیچ‌گاه از اینترنت بدون فیلتر استفاده نخواهد کرد. در بیانیه‌ای که در سایت باهمتا منتشر شده آمده است: «دسترسی به اینترنت، یکی از حقوق اصلی در جامعه امروز است و همه در برخورداری از آن باید مساوی و برابر باشند. اینترنت در کشور نه تنها باید آزاد که باید به صورت برابر و مساوی بین تمامی مردم، فارغ از جایگاه و نقش اجتماعیشان در دسترس باشد. اگر روزگاری حق تحصیل، یکی از عوامل پیشرفت جامعه و اجزای آن به شمار می‌آمد، امروزه این نقش را اینترنت دارد.»

این پرداخت‌یار در بخش دیگری از بیانیه خود صراحتا با اینترنت طبقاتی مخالفت کرده و آورده است: «اینترنت طبقاتی، فساد و آسیب‌های جدی را برای کل جامعه به همراه خواهد داشت که زیان آن متوجه همه مردم خواهد بود و ما در باهمتا مسئولیت و وظیفه خود می‌دانیم تا با اینترنت طبقاتی مخالفت کنیم. به همین جهت اعلام می‌کنیم مجموعه باهمتا هرگز برای استفاده از اینترنت طبقاتی اقدامی نخواهد کرد و در کنار مردم از اینترنتی که برای عموم جامعه در دسترس است، استفاده خواهد کرد.»

باهمتا همچنین اعلام کرده بزرگترین آسیب‌هایی که در طول هشت سال فعالیتش با آنها مواجه شده ناشی از «سیاست‌گذاری‌ها و تصمیمات اشتباه در حاکمیت» بوده و اضافه کرده: «در مقطع کنونی، با شرایطی که برای اینترنت بعد از شروع اعتراضات و با تصمیمات اشتباهِ مسئولین بوجود آمده، دیگر چیزی حتی از معنای اینترنت هم باقی نمانده است. برآیند این شرایط و عدم وجود امید به تغییر سیاست‌های مسئولین ما را به این جمع‌بندی رسانده که در حال حاضر فعالیت‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری بیشتر را در باهمتا متوقف کنیم.»

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

6  ×  1  =