انتظارات جدیدی از صنعت بیمه در حال شکل‌گیری است

رییس پژوهشکده بیمه گفت: انتظارها و نیازهای آحاد جامعه به خدمات بیمه‌های بازرگانی عمق بیشتری یافته است و این موضوع پژوهشکده بیمه را به افزایش ظرفیت‌های علمی – پژوهشی، ارتباطی ، انتشاراتی و آموزشی وادار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از ایسنا دکتر غدیر مهدوی، در تشریح راه‌کارهای اجرایی پژوهشکده بیمه در سال 92 و با تاکید بر ضرورت ایجاد قابلیت‌های پاسخگویی به نیازهای جامعه توسط بیمه‌های بازرگانی کشور گفت: تامین واقعی این نیاز مستلزم تلاش جدی و نظم بدنه کارشناسی به ویژه در پژوهشکده بیمه است.

رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به برنامه عملیاتی سال 92 خاطرنشان کرد: در این سال افزایش چاپ و انتشار کتب بیمه‌ای هدف‌گذاری شده است و در زمان‌بندی انتشار نشریه پژوهشی پژوهشنامه بیمه سرعت انتشار مقالات علمی به گونه‌ای است که شاهد تعویق در انتشار مقالات نخواهیم بود.

وی از برنامه‌ریزی برای انتشار نشریه به زبان انگلیسی خبر داد و گفت: انتظار می‌رود با اخذ مجوز و انتشار نشریه انگلیسی (Iranian journal of Risk and Insurance) زمینه تعاملات با مراکز علمی جهان نظیر انجمن بیمه و ریسک آسیا، اقیانوسیه، آمریکا واروپا برقرارو مقالات ارزشمندی از سایر کشورها دریافت شود.

مهدوی رصد نیازهای پژوهشی شرکت‌های بیمه را از مهمترین برنامه‌های اجرایی پژوهشکده در سال 92 در راه گسترش تعاملات با صنعت بیمه دانست.

وی همچنین تاکید کرد: تقویم آموزشی سال 92 برای آموزش نمایندگان و کارگزاران بیمه در بخش‌های حضوری و همچنین آموزش‌های مجازی تقویم فشرده‌ای است و در کنار سایر برنامه‌های آموزشی، پژوهشکده بیمه رابطه گسترده و مناسبی را در بدنه صنعت بیمه ایجاد خواهد کرد.

رییس پژوهشکده بیمه در بخش دیگری از سخنان خود به تخصیص بودجه مناسب برای خرید کتاب‌های بیمه‌ای اشاره کرد و گفت: با تاکید بیمه مرکزی در راه غنی‌تر کردن منابع علمی و پژوهشی و کتب مرجع مورد نیاز صنعت بیمه خوشبختانه در سال جدید محدودیتی برای تامین کتب بیمه‌ای وجود نخواهد داشت.

مهدوی ضرورت برنامه‌ریزی برای تعامل مناسب با افکار عمومی را مورد تاکید قرار داد و رسانه‌ها را رابط اصلی و زمینه ساز انتقال فرهنگ بیمه به پیکره اجتماع دانست و عملکرد رسانه‌های مختلف را به عنوان یک حلقه ارتباطی برای پیام‌های بیمه‌ای قابل قبول ذکر کرد و گفت: رسانه‌ها در بیان واقعیت‌های صنعت بیمه تلاش وافری داشته‌اند که این تلاش به ویژه در میان رسانه‌های جدید و نوپا چون اینترنت و فضای مجازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است.

وی افزود: لازم است برای ارائه اطلاعات به افکار عمومی به سرعت،‌ دقت و صحت آن توجه کنیم و کیفیت سایت و پایگاه اطلاع رسانی خود را ارتقا بخشیم.

رییس پژوهشکده بیمه برنامه ریزی برای پاسخگویی به مراجعان حضوری و ظرفیت سازی برای پاسخگویی آنلاین و برخط به انبوه متقاضیان را از دیگر برنامه‌های در دست اجرای پژوهشکده ذکر کرد و همکارانش را به اجرای مناسب آن فراخواند.

وی در پایان جدیت در کارها و عدم محول نمودن کارها به ساعات و روزهای بعدی، نظم و انضباط و پیگیری امور و صداقت در کار و تکریم ارباب رجوع را به همکاران پژوهشکده گوشزد کرد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

9  ⁄    =  1