افت بانکهای آمریکایی به دلیل ورشکستگی

حدود 18 هزار بانک آمریکا ظرف 27 سال گذشته به دلیل ورشکستگی و یا ادغام کاهش یافته که این رقم بالاترین افت تعداد بانکها از بحران 1934 تا کنون به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،از فارس به نقل از وال استریت ژورنال، تعداد موسسات بانکی در آمریکا به واسطه رکود اقتصادی به پایین‌ترین سطح خود از سال 1939 معروف به رکود بزرگ تا کنون رسید.
نرخ بهره پایین بدون انعطاف و مقررات سخت‌گیرانه که هزینه زیادی را به این بخش تحمیل کرده است، از دلایل اصلی این مسئله ذکر شده است.
بر اساس اطلاعات موسسه بیمه سرمایه‌گذاری فدرال، تعداد موسسات بیمه شده دولتی در سراسر آمریکا پس از آنکه به زیر 7000 موسسه در تابستان امسال رسید، در سه ماهه سوم به 6 هزار و 891 موسسه کاهش یافته است.
این اتفاق پس از آنکه نهاد تنظیم مقررات دولت فدرال پیگیری امور این موسسات را از سال 1934 آغاز کرد، برای اولین بار رخ داده است.
کاهش تعداد بانک‌ها در نقطه اوج به بیش از 18 هزار عدد رسیده بود، تقریبا به طور کامل در بانک‌هایی با کمتر از 100 میلیون دلار سرمایه و بین سال‌های 1984 تا 2011 رخ داده است.
بیش از 10 هزار بانک در طی این دوره زمانی صنعت بانکداری را در نتیجه ادغام و یا شکست ترک کرده‌اند.
اطلاعات موسسه بیمه سرمایه‌گذاری فدرال نشان می‌دهد، حدود 17 درصد بانک‌ها دچار زوال شده‌اند.
ادغام بانک‌ها توانسته است، از حجم نگرانی‌های زیاد بانک‌های آمریکا در مواجه با مشکلات نظارتی یا نظام مالی نا کارآمد بکاهد.
هر چند از تعداد موسسات بانکی کاسته شده است، ولی سپرده‌ها و سرمایه‌های بانکی به طور کلی با افزایش رو به رو شده‌اند.
در هر سال از دوره زمانی سال‌های 1934 تا 2009 سرمایه‌گذاران مجوز تاسیس حداقل چند و گاهی اوقات صدها بانک جدید را اخذ کرده‌اند، ولی با این حال، بانک برد این هند که در منطقه‌ای به همین نام در روز دوشنبه جاری گشایش یافت، اولین بانکی است که پس از دسامبر سال 2010 در ایالات متحده آغاز به کار می‌کند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  86  =  93