نظر دادستان کل کشور درباره شخصی بودن حجاب

دادستان کل کشور گفت: همانگونه که خداوند در قرآن می فرماید کوه‌ها را برای جلوگیری از نوسانات زمین خلق کردیم، احکام قاطع قضات نیز میخ‌های استواری است که جامعه را از اضطراب‌های کشنده دور داشته و آرامش اجتماعی را به جامعه باز می‌گرداند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، از ایسنا، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رییسی در مراسم تودیع و معارفه رییس کل دادگستری استان یزد و دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان، درباره واژه کرامت اظهار کرد: کرامت در واژگان قرآنی و روایی ما به معنای بخشش پیش از سوال پرسیدن و به مفهوم بزرگی و بزرگواری است.

دادستان کل کشور گفت: کریم مطلق خدا است و قرآن کریم انسان کریم می سازد.

رییسی افزود: برای آنکه انسان به مرتبه تقوا و کرامت الهی برسد، باید با کریمان ارتباط داشته باشد و امام رضا (ع) آشناترین بزرگوار با واژه کریم است. محور کار نظام مقدس اسلامی برپایه حفظ کرامت اسلامی بنا نهاده شده و دستگاه قضایی کشور همواره تلاش کرده تا از کرامت انسانی انسان‌ها صیانت کند.

وی اضافه کرد: در جامعه اسلامی اگر کسی عملی خلاف عفت و خلاف اخلاق انجام دهد، حتی اگر هیچ شاکی خصوصی نداشته باشد، باز هم متهم است و نمی‌توان پرونده او را مختومه اعلام کرد؛ چرا که این شخص حق نداشته کرامت خود را مخدوش کند و حتی اگر در مورد یک متهم حد شرعی، شاکی هم رضایت دهد این پرونده توسط نظام اسلامی مختومه اعلام نمی‌شود.

دادستان کل کشور با مدنظر قرار دادن لزوم رعایت حجاب در جامعه گفت: هرچند رعایت حجاب جزء وظایف شخصی در چارچوب زندگی هر فرد قرار می‌گیرد، اما این فرد تا زمانی حق دارد مسأله را شخصی تلقی کند که به حق عمومی جامعه لطمه‌ای وارد نکند. در مجموع بایدها و نبایدهای الهی برای انسان آن زمانی باید اعمال شود که انسانیت انسان مخدوش شده و مورد آسیب قرار گیرد.

رییسی در این خصوص ادامه داد: بنابراین لازم است همواره اخلاق در جامعه حفظ شود و احکام قضات مورد اجرا درآید.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

24  −  14  =