تقویت ابعاد معنوی و بصیرت افزایی نخبگان طبق نقشه مهندسی فرهنگی

در کمیسیون نخبگان شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد

بیست و نهمین جلسه کمیسیون نخبگان و آینده‌نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، در این جلسه بررسی احکام پیشنهادی کمیسیون نخبگان و آینده‌نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه یافت.

در ابتدای جلسه، دکتر سلطانخواه، رئیس کمیسیون نخبگان و آینده‌نگاری علم و نوآوری به احکام نهایی شده در جلسات گذشته اشاره و ابراز امیدواری کرد که احکام مذکور در برنامه ششم توسعه لحاظ شود تا بدین وسیله اهتمام بیشتری برای تسهیل امور نخبگان و حوزه‌های علم و فناوری در نظر گرفته شود.

در ادامه جلسه، احکام پیشنهادی با توجه به آسیب شناسی وضع موجود، توجه به سند راهبردی کشور در امور نخبگان، اساسنامه بنیاد ملی نخبگان و سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری ارائه شد.

اهم موارد پیشنهادی کمیسیون نخبگان و آینده‌نگاری علم و نوآوری شامل «اجرایی سازی طرح شناسایی و هدایت تحصیلی استعدادهای برتر(شهاب)»، «تقویت ابعاد معنوی، بصیرت افزایی، خودباوری و تعلق ملی با توجه به نقشه مهندسی فرهنگی»، «ایجاد سامانه جامع اطلاعاتی نخبگان» و «بهره‌گیری از ظرفیت خیرین و موقوفات در جهت حمایت از علم و فناوری و نخبه پروری» است.

همچنین «تسهیلات مسکن و ازدواج» و «حمایت مادی و معنوی از محیط های علمی نخبه پرور» از دیگر مواد پیشنهادی کمیسیون برای بخش نخبگان در برنامه ششم توسعه بود.

بر اساس این گزارش، در پایان جلسه قرار شد تا در جلسات بعدی گزارش نهایی از احکام پیشنهادی حوزه علم و فناوری ارائه شود.

انتهای پیام

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ⁄  1  =  7