پنج رویداد تاثیرگذار بر بازارهای جهانی

بازارهای الاکلنگی، افت قیمت نفت و انتظار برای تصمیم فدرال‌رزرو، بخشی از موضوعاتی است که امروز، معامله‌گران در بازارهای جهانی در مورد آن صحبت می‌کردند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، بازارهای الاکلنگی، افت قیمت نفت و انتظار برای تصمیم فدرال‌رزرو، بخشی از موضوعاتی است که امروز، معامله‌گران در بازارهای جهانی در مورد آن صحبت می‌کردند.
بلومبرگ از تاثیرگذارترین خبرهای امروز (27 ژانویه 2016) روی بازارهای جهانی، خلاصه‌ای جمع‌آوری کرده که مهم‌ترین آنها به شرح زیر است:

بازارهای الاکلنگی
شاخص آسیاپاسیفیک MSCI با اندکی رشد مواجه شد. بازارهای سهام ژاپن با رشدی 3 درصدی بیشترین نقش را در صعود تاپیکس بر عهده داشتند. شاخص استاکس اروپا اما امروز با افتی 0.5 درصدی مواجه شد.

افت قیمت نفت
نفت رشد روز گذشته خود را پاک کرد. هر بشکه نفت وست‌تگزاس اینترمدییت با افتی 1دلار و 12 سنتی در پایان معاملات امروز 30 دلار و 32 سنت معامله شد. فروپاشی در قیمت نفت،‌ شرکت‌های اکتشاف نفت آمریکا ضرری 14 میلیارد دلاری را برای سال 2015 گزارش داده‌اند. قیمت سر چاه برای اولین بار از سال 2008 در هوستون پایین‌تر از ابوظبی به ثبت رسید.

تصمیم فدرال‌رزرو
امروز، روز تصمیم‌گیری فدرال‌رزرو است و تمامی 104 تحلیلگر بررسی شده توسط بلومبرگ بر این عقیده‌اند که تغییری در نرخ بهره معیار آمریکا صورت نخواهد گرفت. از آنجا که بر اساس تصمیم گرفته شده از قبل نشست امروز فدرال رزرو کنفرانس خبری نخواهد داشت، گرفتن سرنخ‌هایی از مسیر نرخ بهره آسان نخواهد بود. با این حال جانت یلن ممکن است عملی بر خلاف انتظارات بازار مبنی بر احتمال 30 درصدی عدم تغییر نرخ بهره در سال جاری انجام دهد.

نتایج شرکت اپل
پس از اینکه شرکت اپل گزارش داد سه ماهه گذشته سود‌آورترین سه‌ماهه تاریخ این شرکت بوده است، تیم کوک، مدیر عامل شرکت اپل اعلام کرد:‌ «ما در حال تجربه شرایط حادی هستیم که هیچ‌گاه تجربه نکرده‌ایم.». سهام شرکت اپل در بازارهای آتی افتی 4 درصدی داشته و هر سهم این شرکت به ارزش 96 دلار رسیده است این در حالی است که سرمایه گذاران پیش‌بینی خود را از فروش این شرکت برای نخستین بار از سال 2003 کاهش دادند.
 
بانک‌های تسویه کننده
ایتالیا برای کمک به طلبکاران به منظور رهایی از بدهی، با اروپا یک قرارداد بانک تسویه کننده امضا کرد. بانک «مونته دی پاشی» که بیشتریت وام‌های تسویه نشده را در مقابسه با حقوق صاحبان سهام ملموس به نام خود ثبت کرده است، با رشدی 7.3 درصدی مواجه شد. سهام معامله شده در بانک قبل از بحران مالی ارزشی 88 دلاری داشت. در بریتانیا، رویال بانک اسکاتلند بعد از اعلام کاهش ارزش 3.6 میلیارد پوندی به دارایی‌هایش افتی 3 درصدی را تجربه کرد.

اقتصادنیوز‌

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

8  +  2  =