بانک ها تغییر نکنند از بین می روند

معاون شرکت خدمات انفورماتیک:

بانکداری می ماند ولی بانک ممکن است از بین برود و اگر بانک ها خودشان را تغییر ندهند این اتفاق احتمالا خواهد افتاد. البته بانک ها متوجه شده اند که باید تغییر کنند ولی نیازمند شتاب است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیکبه گزارش ستاد خبری همایش بانکداری الکترونیک، مهران محرمیان گفت: ششمین همایش سالیانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت توسط پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و با همکاری شرکت ملی انفورماتیک ایران و بانک مرکزی برگزار می شود.

وی با تاکید بر اینکه ترکیب خوبی ایجاد شده اظهارداشت: این همایش به مهم ترین اتفاق حوزه بانکداری الکترونیک کشور تبدیل شده و همایش هایی نیز که قبلا در این رابطه بوده دنباله دار نبود و هیچ یک نیز جامعیت این همایش را نداشت.

محرمیان تصریح کرد: در ۵ دوره گذشته، همیشه یک موضوع جدیدی در این همایش ارائه شده و به نظر می رسد که دچار تکراری که بعضی از همایش ها می شوند نشده ولی به این معنی نیست که در آینده نخواهد شد.

معاون شرکت خدمات انفورماتیک با اشاره به لزوم تولید محتوا در این حوزه گفت: اگر این همایش از اتفاقات عقب بیافتد دیگر به لحاظ محتوا چیزی نخواهد داشت ولی تاکنون این اتفاق نیفتاده ولی لازم است تا یک نگاه رو به آینده در این حوزه وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، با بازتر شدن فضای کشور انتظار این است که هر چه بیشتر حضور خارجی ها را داشته باشیم در اینگونه همایش ها و سخنرانان و کسانی که کارگاه های آموزشی ارائه می کنند و شرکت های خارجی نیز بتوانند در نمایشگاه حضور پیدا کنند.

محرمیان همچنین به معرفی محصولات خارجی در جشنواره دکتر نوربخش به عنوان یک اقدام مناسب نام برد و افزود: از این طریق می توان این جشنواره را به سمت بین المللی شدن پیش بُرد و در نهایت هرچه این فضا بتواند به سمت باز شدن و حضور گسترده تر نظرات جدید برود قطعا می تواند کمک کند.

معاون شرکت خدمات انفورماتیک گفت:  با نگاه خوبی که در این سال ها پشت این همایش است به ویژه دوره ای که آقای دکتر دیواندری و قبل از وی آقای دکتر نیلی حضور داشتند، افراد خوش فکری هستند که می تواند روند بهتر شدن این همایش را انتظار داشت.

وی درباره فعال شدن شبکه های اجتماعی در زمینه بانکداری و ارائه خدمات به مشتریان و نوع برخورد بانک ها با این پدیده گفت: به لحاظ تکنولوژی  بانک ها خیلی با دنیا فاصله ندارد ولی چیزی که وجود دارد تفکر و باز نبودن فضا است که خیلی از بانک های دنیا نیز این فضا را دارند.

محرمیان تاکید کرد: در کربنکینگ خیلی فاصله زیادی در دنیا وجود ندارد چون بانک ها اصولا سازمان های محافظه کاری هستند که به سرعت تغییر نمی کنند. حال بیرون بانک ها چیزهای جدیدی آمده و مردم نیز آرام آرام به آنها اقبال نشان می دهند که اگر بانک ها شروع به تغییر نکنند، آنها می آیند و جای بانک ها را می گیرند.

معاون شرکت خدمات انفورماتیک تصریح کرد:  بانکداری می ماند ولی بانک ممکن است از بین برود و اگر بانک ها خودشان را تغییر ندهند این اتفاق احتمالا خواهد افتاد. البته بانک ها متوجه شده اند که باید تغییر کنند ولی نیازمند شتاب است.

وی درباره اینکه ممکن است بانک ها دغدغه امنیت نقل و انتقالات مالی از طریق شبکه های اجتماعی را داشته باشند گفت: امنیت بحث بسیار مهمی است و مانند یک شمشیر دو لبه است و نباید فراموش کنیم که امنیت در خدمت کسب و کار است.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

44  −    =  38