اسکیمینگ و کارتخوان های تقلبی/رمزتان را فریاد نزنید

کارتخوان های تقلبی با نشانه هایی مانند: بیرون ماندن کمتر از دوانگشت از کارت در دستگاه پوز، گشاد بودن زبانه ها، صفحه کلید سفت و سخت و عدم وجود چراغ های چشمک زن همراه هستند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک ، در دستگاه پوز اورجینال و اصلی، وقتی شما کارت را وارد آن می کنید، به میزان حدودا دو بند انگشت از کارت بیرون از دستگاه باقی می ماند و اما در مقابل اگر کارت در دستگاه پوز بیشتر فرو رود، قطعا تقلبی است و از گفتن رمز و اطلاعات خود جلوگیری کنید تا اطلاعات شما به دست مالک پوز نیفتد.

گشاد بودن زبانه ها
در نسخه های جعلی و تقلبی دستگاه پوز، زبانه کنار پوز که بیشتر به عنوان نگهدارنده طراحی شده به اندازه یک بند انگشت گشادتر است و اما در نسخه های اصلی و اورجینال، کمتر از یک بند انگشت است. در صورت مشاهده چنین چیزی، حتما از خرید انصراف دهید و این خطا را به سازمان های مربوطه گزارش دهید تا افرادی که از خرید خود نهایت اطمینان را دارند، به دام آنها نیافتند.

صفحه کلید سفت و سخت
اگر تا به حال با دستگاه های پوز کار کرده باشید، حتما می دانید که دکمه های دستگاه پوز نرم هستند و شما می توانید رمز کارت خود را به راحتی وارد کنید. اما دستگاه های پوز جعلی این ویژگی و قابلیت را ندارند و تنها صرف خواندن اطلاعات پنهان کارت شما و همچنین رمزی که به او می گوئید، می تواند کارت جدیدی همانند کارت شما را صادر و استفاده کند. با این وجود به هیچ وجه رمز کارت خود را به هیچ وجه به صاحب پوز نگویید و خودتان باید وارد کنید. در غیر اینصورت اطلاعت کارت شما هک خواهند شد. دستگاه های پوز جعلی می توانند اطلاعات پنهان کارت شما را بخواند و در حافظه خود ذخیره کند یا به صورت مستقیم به سیستمی که به آن متصل است، اطلاعات را منتقل کند.

همچنین وقتی شما رمز کارت را شخص می گویید، او به صورت ساختگی اعداد را وارد می کند و اما در اصل رمز کارت شما را حفظ می کند. بعد از آنکه شما از محل دور می شوید، کارت شما را با دستگاه های مربوطه می سازند و با رمز و اطلاعات کارت شما شروع به استفاده می کنند.

عدم وجود چراغ های چشمک زن
یکی از علائم دستگاه پوز جعلی، عدم وجود چراغ LED چشمک زن است که در اکثر دستگاه های پوز وجود دارد و در صورت عدم وجود این چراغ LED می بایست از خرید خودداری کنید.

 

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از باشگاه خبرنگاران، در حال حاضر مشکل جدیدی در حوزه خرید با استفاده از کارت‌های بانکی به‌ وجود آمده و مدتی است که سرقت‌هایی به‌ صورت اسکیمینگ خبر‌ساز شده‌اند. در این نوع از سرقت، سارق بخش جدیدی را به عابربانک متصل می‌کند که تفاوت بسیار کمی با شکل اصلی عابربانک دارد، همچنین در این روش یک بخش جدید به قسمت کارت‌خوان افزوده می‌شود و از طریق این بخش سارق می‌تواند تمام اطلاعات کارت کاربری را که کارت خود را وارد دستگاه می‌کند، ذخیره کند.

شیوه سرقت و کلاهبرداری (اسکیمینگ) در دستگاه‌های پز به این صورت است که سارق، اسکیمر را روی دستگاه نصب می‌کند و فروشنده یا همان سارق که کارت‌خوان را پشت پیشخوان قرار داده است، کارت مشتری را روی آن می‌کشد و پس از وارد کردن رمز توسط فروشنده به همین سادگی تمام اطلاعات فرد در اختیار سارق قرار می‌گیرد.

رئیس پلیس فتا تهران در پاسخ به این سوال که چرا این دستگاه به صورت آزاد در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد و امکان کلاهبرداری آسان با استفاده از این دستگاه وجود دارد، گفت: فروش چاقو نیز در بازار آزاد است و همان گونه که می‌توان از چاقو در کارها به طور صحیح استفاده کرد، به تبع آن از چاقو به عنوان سلاح سرد نیز یاد می‌شود و سارقان از این وسیله نیز استفاده می‌کنند تا اعمال مجرمانه خود را پیش ببرند، استفاده از اسکیمر نیز به همان گونه است، حال اگر از این دستگاه در مسیر نادرست استفاده شود، به ابزاری برای کلاهبرداری از شهروندان تبدیل خواهد شد.

 

منبع: ایبنا

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  16  =  22