مؤثرترین شیوه تبلیغات در انتخابات به روایت مردم

نتایج آخرین نظرسنجی های مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی از شهروندان تهرانی درباره یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد.

به گزارش  مهر به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، این نظرسنجی ها در موضوعاتی همچون شیوه‌های تبلیغاتی، سوابق کاندیداها، وضعیت اقتصادی مردم و مناظره های تلویزیونی صورت گرفته است.

مردم از مؤثرترین شیوه تبلیغاتی انتخابات ریاست جمهوری می‏ گویند

براساس نظرسنجی‌ها، مردم تبلیغات تلویزیونی را مؤثرترین شیوه تبلیغات در انتخابات یازدهم می‏دانند. در این نظرسنجی از مردم پیرامون مهم‏ترین شیوه‏های تبلیغ در این دوره از انتخابات پرسش به عمل آمده است. از نظر پاسخگویان با تبلیغات تلویزیونی با 6/43 امتیاز(از 100امتیاز) مؤثرترین شیوه تبلیغی شناخته شده است. اولویت بعدی که توسط پاسخگویان انتخاب شده است روزنامه‏ها و مطبوعات با 7/15 امتیاز بوده و رتبه‏های بعدی پاسخ به این سؤال از این قرار می‏باشد: 14 امتیاز حضور در همایش‏ها و میتینگ‏ها، 4/9 امتیاز عکس و پوستر در معابر، 8/8 امتیاز سفرهای تبلیغاتی و در نهایت 4/8 امتیاز به انتخاب شعار مناسب اختصاص داده شده است. نکته این که با توجه به الویت‏بندی در پرسش، نتایج به صورت امتیازبندی تنظیم شده است.

نیمی از مردم با مناظره ‏های دونفره موافق هستند

براین اساس، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد، 2/52 درصد پاسخگویان با برگزاری مناظره به صورت دو نفره موافق هستند. هم‏چنین 8/37 درصد مردم اعلام کرده‏اند با شیوه مناظره‏ای جدید که توسط صدا و سیما در دهم خرداد ماه سال جاری برگزار گردید، موافق هستند. 1/8 درصد پاسخگویان نیز به طور کلی با برگزاری مناظره ابراز مخالفت کرده‏اند.

بهبود وضعیت اقتصادی هم‏چنان در اولویت انتظارات مردم

داده‏های جدید نظرسنجی ایسپا حاکی از آن است که کاندیداهای ریاست جمهوری در تبلیغات خود باید بر بهبود وضعیت اقتصادی بیشتر تأکید کنند تا بتوانند حداکثر نظر مردم را جلب نمایند.

در این نظرسنجی بهبود وضعیت اقتصادی 4/38 امتیاز(از100) را به خود اختصاص داده است.

تقویت سیاست خارجی با امتیاز 1/16، مبارزه با مفاسد اعم از اقتصادی و اجتماعی با امتیاز 4/14 در اولویت‏های بعدی پاسخگویان قرار گرفته‏اند.

مردم سوابق کاندیداها را عامل مهم رأی دهی خود می‏داند

آخرین بررسی ایسپا نیز نشان می‏دهد 9/51 درصد پاسخگویان تهرانی عملکرد و سوابق کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم را عامل مؤثر در جلب آرای مردم می‏دانند. 9/17 درصد پاسخگویان نیز اعلام کرده‏اند با بررسی برنامه‏های کاندیداها، نامزد نهایی خویش را انتخاب می‏کنند. وعده‏های انتخاباتی با 7/12 درصد در جایگاه بعدی قرار دارد. تنها 2/8 درصد حمایت گروه‏ها و جریان‏های سیاسی را به خود اختصاص داده است.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

95  ⁄    =  19