درباره شعر طنزی که برای روحانی سروده شد!/متن شعر

حالا دیگر عبارت «خیلی خطرناکه حسن» از انمیشین های تلویزیونی فراتر رفته و به عالم سیاست وارد شده است.آنهایی که آن زمان به سازنده آن انیمیشن ها انتقاد می کردند، که چرا اسم حسن را برای یکی از شخصیت های آن انیمیشن برگزیده اند، احتمالا نمی دانستند روزی در ایران شخصی به نام حسن به ریاست جمهوری می رسد که طنز پردازان برای او هم عبارت خیلی خطرناکه حسن را استفاده می کنند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،به نقل از  تابناک،در روزهای گذشته کلیپ شعر خوانی کاوه جوادی در فضای مجازی بین کاربران می چرخد. کلیپی که در آن کاوه جوادی شعر طنز خود با عنوان «بپا دلا رو نشکنی خیلی خطرناکه حسن!» را برای مخاطبانش می خواند.

به گزارش «تابناک»، این شعر طنز اگر چه در نگاه نخست و شنیدن اولیه، لبخند به لب مخاطبان می آورد، اما در بطن خود اگر چه نقدی هجو گونه از دوره زمامداری احمدی نژاد ارائه می کند، اما شاعر به زبان مردم از رئیس جمهور خواسته هایشان را می طلبد.آن هم در زمانه ای که دیگر گل آقایی وجود ندارد که درد مردم را به طنز و بدون کینه و مرض به مسئولان منتقل کند، تا هم آنان را بخنداند و هم بگریاند! 

در این شعر طنز، مردمی که به امید تغییر و اصلاح شرایط موجود به حسن روحانی رای داده اند از او انتظار دارند که کار کند و اوضاع را تغییر دهد، اشاره می کند و از او مطالبه امید می کنند، امیدی که باید از فراز پاستور، نهاد ریاست جمهوری دمیده شود تا با امید مردم به آبادانی یکی شود و کشور رو به جلو حرک کند.

شاعر طناز از روحانی می خواهد که دغدغه های مردم، گرانی، تورم و … دغدغه اش باشد. نگرانی اقشار ضعیف و کمتر بهره مند را با شوخی و مطایبه از سر وانکند. با مردم رو راست باشد و مردمی را که تورم و گرانی امانشان را بریده است،به خرید از سر کوچه رئیس جمهور حواله ندهد!اگر توان کنترل اوضاع را نداشت،با اعصاب و روان مردم هم بازی نکند!به درد مردم بی تفاوت نباشد.

از او می خواهد حاشیه ها را به جای متن در نظر نگیرد. هر چه هست و هر چه درباره اش می گویند برای خودش باشد. هاله های نور ریاست جمهوری برای مردم و کشور نفعی ندارد.اگر شخصیتی درجه یک معنوی است بداند که عرفا و مقامان داران معنوی هیچگاه مقامات معنوی خود را داد و فریاد نزده اند! مقام معنوی یک مسئول اگر درد دنیا و آخرت خود و مردمش نیاید چه فایده ای دارد؟تنها مقامی که تبلیغات نمی خواهد، اتفاق مقامات معنوی است! هاله ها وکهکشان های نور را ببیند،اما بگذرد!

از ریخت و پاش جلوگیری کند. حالا که مردم حق حکومت به او داده اند او حق مردم را بدهد. مردمی که به یک نفر حق کلان داده اند، از او مطالبه حق شان را می کنند. انتظار نداشته باشد که مردم همچنان دنبال او برای حق شان بدوند! حق مردم را در کانال خودش قرار دهد تا به مطالبه دهندگانش برسد!

به عهدش وفا کند. سعی کند که بتواند و اگر نتوانست رو راست به مردم بگوید نمی تواند.انکار واقعیت ها ،نخستین راه حل مسائل برایش نباشد.اول مسلمان باشد و بعد بکوشد که مومن هم باشد که از صفات مومنین است که به عهد خود وفا کنند و از امانتی که به او داده اند امانتداری کند.

بداند که مردم عهد اخوتی با کسی نبسته اند. تا زمانی که در مسیر مردم باشد و برای مردم کار کند و آنان را به تدریج به مطلوبیت ها در حد توان و وسع برساند، حمایت می کنند و تشویق و گرنه بداند که بیش از پنج روزی نیست حکم میر نوروزی! او هم مانند سلف خود خواهد رفت!

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1  ×  3  =