یک استادیوم کوچک در ایلام حمام خون شد

شاید حتی خود ما ایرانی‌ها ‌نیز چند سالی باشد،‌ توجه‌مان به حادثه‌ بیست‌و‌سوم بهمن جلب شده باشد؛ حادثه‌ای که اگر در زمان خودش درست اطلاع‌رسانی می‌شد و ‌بعد‌ها از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال به خوبی پیگیری می‌شد، شاید به یکی از تأثیرگذارترین روزهای تقویم فیفا تبدیل می‌شد.

تابناک: شاید حتی خود ما ایرانی‌ها ‌نیز چند سالی باشد، ‌ توجه‌مان به حادثه‌ بیست‌و‌سوم بهمن جلب شده باشد؛ حادثه‌ای که اگر در زمان خودش درست اطلاع‌رسانی می‌شد و ‌بعد‌ها از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال به خوبی پیگیری می‌شد، شاید به یکی از تأثیرگذار‌ترین روزهای تقویم فیفا تبدیل می‌شد.
 
سنگسار یک زن در زمین ورزشگاه کابل چنان نفرت جهانی را برانگیخت که خیلی‌ها تعلق جایزه بازی جوانمردانه فیفا به تیم ملی افغانستان را هم از پیامدهای زدودن آن خاطره تلخ می‌دانستند؛ اما اینجا در ایران تازه چند سالی است ‌همه از یک رویداد تلخ و منحصر بفرد مطلع شده‌اند و اگر نبود همت جوانان ایلامی و چواری، شاید این اتفاق تا این اندازه هم بازتاب داخلی پیدا نمی‌کرد.

بنا بر این گزارش، 23 سوم بهمن 1365 در جریان جنگ ایران و عراق و در حالی که شهرهای بسیاری از ایران، آماج بمباران هوایی ارتش عراق قرار گرفت، حادثه‌ای رخ داد که تا کنون مانند آن در تاریخ ورزش و فوتبال روی نداده است. در این روز، در حالی که یک مسابقه فوتبال میان دو تیم منتخب جوانان زیر هجده سال ایلام و منتخب بخش چوار برگزار می‌شد، حمله هوایی هواپیماهای عراقی، منجر به ناتمام ماندن آن و مرگ پانزده بازیکن، داور و تماشاگر شد.

و این رویداد در حالی بود که در همه این سال‌ها، تشکیلات ورزش و فوتبال در همه جای جهان خارج از سیاست دولت‌ها سازماندهی ‌و از آن برای ایجاد صلح و دوستی میان ملت‌ها بهره برده شده و تا کنون سابقه نداشته ‌در جریان هیچ جنگی به زمین یک مسابقه تعرض شود.
 

data-src=http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/11/23/253573_751.jpg

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ×  1  =  1