نامه ۲۶۹ استاد دانشگاه تهران به وزیر علوم

در حالی که تعدادی از نمایندگان مجلس و در صدر آنها برخی از چهره‌های کمیسیون آموزش با جمع‌آوری امضا همچنان پیگیر استیضاح رضا فرجی‌دانا، وزیر علوم با دلایلی همچون «انتصابات ضعیف» هستند، 269 استاد دانشگاه تهران در نامه‌ای به وزیر علوم حمایت خود را از او اعلام و از شیوه انتخاب رییس دانشگاه تهران تشکر و قدردانی کردند.

روزنامه اعتماد: در حالی که تعدادی از نمایندگان مجلس و در صدر آنها برخی از چهره‌های کمیسیون آموزش با جمع‌آوری امضا همچنان پیگیر استیضاح رضا فرجی‌دانا، وزیر علوم با دلایلی همچون «انتصابات ضعیف» هستند، 269 استاد دانشگاه تهران در نامه‌ای به وزیر علوم حمایت خود را از او اعلام و از شیوه انتخاب رییس دانشگاه تهران تشکر و قدردانی کردند.

در نامه 269 استاد دانشگاه تهران به وزیر علوم آمده است: فرآیندی که در طول هفته‌های اخیر برای تعیین رییس دانشگاه تهران به نمایش درآمد، بی‌شک حمایت بیش از پیش استادان سراسر کشور را در پی خواهد داشت. ضمنا این رویکرد با ایجاد آرامش، همدلی و وفاق در فضای دانشگاه، تداوم و اثربخشی فعالیت‌های علمی و فناوری دانشگاهیان را نیز در پی خواهد داشت.

انتصابات و تغییرات وزارت علوم در این دوره به همان اندازه که مورد حمایت جامعه دانشگاهی بوده، به مذاق مجلسی‌ها خوش نیامده است. «ضعیف بودن انتصابات» و «بی‌توجهی به نظرات دیگران در انتصابات» از جمله دلایلی است که مجلسی‌های پیگیر استیضاح، برای استیضاح وزیر علوم عنوان می‌کنند؛ استیضاحی که بعد از افشای پرونده بورسیه‌های غیرقانونی دولت گذشته از سوی وزارت علوم دولت یازدهم جدی‌ترشد و به نظر می‌رسد بیشتر با اهداف و سهم‌خواهی‌های سیاسی دنبال می‌شود.

سبک و سیاق وزارت علوم در این دوره در انتخاب روسای دانشگاه‌ها با مشورت اعضای هیات علمی دقیقا نقطه مقابل شیوه انتخابی روسای دانشگاه‌ها در هشت سال گذشته وزارت علوم است. مشارکت دانشگاهیان در معرفی گزینه‌های مورد تایید اکثریت به وزیر علوم و انتخاب گزینه نهایی ریاست از سوی وزیر، رضایت دانشگاهیان را بعد از هشت سال حاشیه‌نشینی و دور بودن از هرگونه مشارکت در انتخاب روسای دانشکده‌ها و دانشگاه‌ به دنبال داشته است.

استادان دانشگاه تهران در نامه تقدیر و حمایت خود از فرجی دانا نوشته‌اند: شورای منتخب اعضای هیات علمی دانشگاه تهران که با درایت جنابعالی ایجاد شد، در هفته‌های اخیر فضای دانشگاه را از وفاق، همدلی و اعتماد آکنده کرد و باعث افزایش آرامش و انسجام در بین استادان دانشگاه شد و درایت و تدبیر آنان را به نمایش گذاشت. در ادامه این نامه با اشاره به انتخاب نیلی احمدآبادی برای ریاست دانشگاه تهران آمده است: جناب آقای دکتر محمود نیلی احمدآبادی، استاد برجسته دانشکده مهندسی متالورژی و مواد پردیس دانشکده‌های فنی که از خدمتگزاران و یادگاران دفاع مقدس است و در سنگر علم و دانش، مراتب بالای علمی، وقار، آرامش، مدیریت و تدبیر از برجستگی‌های شاخص ایشان است، توسط شورای منتخبین مشورتی به همراه افراد عالم و شایسته دیگری پیشنهاد شدند و جنابعالی با درایت و دوراندیشی ایشان را به سرپرستی دانشگاه منصوب فرمودید. لازم است به خاطر این انتصاب شایسته ومورد وثوق خانواده بزرگ دانشگاه تهران، تشکر و تقدیر کرده و مراتب رضایتمندی و خرسندی خود را ابراز کنیم.

در این نامه با اشاره به سرپرستی چند ماهه محمد حسین امید در دانشگاه تهران بعد از پایان دوران ریاست فرهاد رهبر آمده است: همچنین بایسته است از زحمات همکار عزیز و دلسوز، استاد برجسته دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر امید، که در این مدت ساز و کار تشکیل شورای منتخبین مشورتی را فراهم آورد و اعضای شورای منتخبین، تشکر و قدردانی کنیم.

در پایان نامه تقدیر و حمایت 269 استاد دانشگاه تهران از وزیر علوم آمده است: جناب آقای دکتر فرجی دانا، خداوند منان را سپاس می‌گوییم که با توفیقات الهی گام دیگری در مسیر ساختن دانشگاهی که می‌خواهیم، برداشته شده است. استادان دانشگاه در صحنه حضور دارند و با جدیت، شکیبایی و تدبیر از جنابعالی حمایت و پشتیبانی می‌کنند و امیدوارند که آموزش عالی، پژوهش و فناوری کشور با آرامش و همدلی و امید، صحنه شکوفایی و رشد و توسعه پایدار و سازنده برای کشور و مردم عزیزمان شود.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

45  +    =  46