۲۵ درصد از تجمیع منابع کشور در شبکه‌های غیررسمی نظام بانکی

عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای پول و اعتبار گفت: مجازات مفسدان اقتصادی مانند کسانی است که در خارج از کشور علیه نظام اسلامی اخلال ایجاد می کنند و متخلفان اقتصادی در دوره جهاد اقتصادی مفسد فی الارض هستند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،محمدرضا پورابراهیمی در نشست هم اندیشی اقتصاد مقاومتی در حوزه پولی و بانکی در کرمان اظهار کرد: یکی از انتقادات جدی بنده به نظارت بانک مرکزی است که یکی از موارد مربوط به نظارت بر موسسات اعتباری است و در موردی بعد از فعالیت دو ساله موسسه ای، بانک مرکزی اعلام می کند که مجوز فعالیت نداشته است.

وی افزود: به اعتقاد بنده 25 درصد از تجمیع منابع ما در شبکه های غیررسمی نظام بانکی در قالب انواع صندوق های اعتباری شکل می گیرد در حالی که قانون بازار متشکل پولی را نوشته ایم که این موارد جمع شود و اگر بانک مرکزی و نیروی انتظامی به جد عمل نکند، جمع نمی شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فساد های مالی 3 و 12 هزار میلیاردی در کشور تصریح کرد: اگر جلوی این جریان ها را نگیریم، وضعیت آینده کشور مشخص نخواهد بود، لذا با احیای هیئت انتظامی بانک ها پرونده چند بانک را در دستور کار قرار داده ایم و قطعا سخت ترین مجازات ها را در نظر می گیریم.

وی تاکید کرد: کسی که در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم ها در کشور جرات کرده دست به فساد اقتصادی زده، باید علاوه بر مجازات جرم اقتصادی، به عنوان اخلال در اعتماد عمومی به نظام جمهوری اسلامی نیز مجازات شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مجازات این افراد مانند کسانی است که در خارج از کشور علیه نظام اسلامی اخلال ایجاد می کنند و متخلفان اقتصادی (در دوره جهاد اقتصادی) مفسد فی الارض هستند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

88  +    =  96