راهکار دولت برای بیمارستان های نیمه تمام

وزیر بهداشت، پرداخت سود بانکی احداث بیمارستان توسط دولت را، یکی از مصوبات مهم در جهت مشارکت خیرین سلامت برای تکمیل و بهره برداری پروژه های نیمه تمام دانست.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک وی افزود: گرفتاری های بی شمار دولت و رئیس جمهور در هیئت وزیران که هر لحظه آن دشوار و تنش آفرین است را از نزدیک مشاهده می کنیم بنابراین لازم است تا در این ایام مبارک برای سلامتی، صبر و توفیق رییس جمهور و دوستانی که در ایران و در وین مشغول بر طرف کردن مشکلات مردم و دفاع از منافع ملی کشور هستند، دعا کنیم.

هاشمی ادامه داد: در این فرصت نیازی نیست تا از مشکلات ملت ایران صحبتی به میان آوریم چرا که این گرفتاری ها بر کسی پوشیده نیست.

وزیر بهداشت با اشاره به دیدار خود با آیت الله مکارم شیرازی گفت: ایشان اظهار داشتند که مشکلات وراث پس از فوت متوفی بخشی از مراجعات حضوری، مکتوب، تلفنی و نامه های الکترونیکی دفتر ایشان می باشد و قصد دارند که ثلث مال را به بهانه های  گوناگون خرج نکنند.

هاشمی با لزوم توجه به آینده نگری افزود: آیت الله مکارم شیرازی با تبیین شرایط موجود مبنی بر اینکه در برخی موارد از عمل کردن وراث پس از فوت مطابق با منظور و نیت ما نمی توان اعتماد کرد به خیرین حوزه سلامت توصیه داشتند که تخصیص ارث در امور خیریه حتی المقدور در زمان حیات فرد انجام شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: ایشان برای مقلدان خود خبرهای خوشی داشتند که بر اساس آن افراد ثلث وجوهات از کل مال را می توانند صرف امور درمانی، احداث بیمارستان، وسایل و تجهیزات کنند.

وی تصریح کرد: نظر سایر مراجع نیز در خصوص اختصاص ثلث وجوهات از کل مال به حوزه سلامت مثبت است که در این راه همکاران حوزه مشارکت ها می توانند کمک های بسیار خوبی در جهت تحقق آن داشته باشند.

وزیر بهداشت مروری بر دیدارهای رمضانی خود با نیازمندان و گروههای مختلف داشت و خواهان کمک های های ویژه خیرین به این افراد شد.

وی با اشاره به یکی دیگر از بازدیدهای خود در ماه مبارک رمضان از آسایشگاه بیماران روانی سرای احسان گفت: این آسایشگاه از حدود ۲۰ سال پیش به همت تعدادی از خیرین ایجاد شده بود و در مرحله اول به افراد کارتن خواب شهر تهران خدمات داده شده بود اما در مراحل بعد در این مرکز بیماران روانی اسکیزوفرنی(بدترین نوع بیماری اعصاب و روان) نگهداری می شدند که در طول مدت ۲۰ سال به حدود ۱۳ هزار نفر از این بیماران خدمات ویزیت و نگهداری داده شده بود.

هاشمی با بیان اینکه در سرای احسان فضایی نورانی و خداپسندانه حاکم بود افزود: در حال حاضر نیز این آسایشگاه به خدود ۵۰۰ نفر از بیماران اسکیزوفرنی خدمات ارائه می کرد در حالی که بعضی از بیماران سابقه نگهداری ۷ یا ۸ ساله در سرای احسان داشتند.

وی خطاب به خیرین گفت: این مجلس متعلق به خودتان است و هر کسی پیدا و پنهان و از یک مسیر کمک می کند و قطعا مورد لطف خدا قرار دارید و کسانی هستید که بدون هیچ چشمداشتی به دولت و مردم یاری می رسانید.

هاشمی با اشاره به صحبت های مرحوم آیت الله بهجت گفت: ایشان معتقد بودند برای مشارکت در امور خیریه، مقدار مهم نیست و ممکن است در یک صندوق خیریه از پایین ترین میزان تا بیشترین حد کمک شود بلکه تکرار امر خیر مهم است.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: برای دولت و وزارت بهداشت باعث افتخار است که در جمع خیرین باشد و اگر در زمینه های قانونی نیز خلأیی وجود داشته باشد تمام تلاش خود را برای برطرف کردن آن به کار خواهیم بست.

وی تصریح کرد: علاوه بر مجمع خیرین سلامت کشور در هر دانشگاه نیز یک فرد به عنوان قائم مقام در امور مشارکت های مردمی و خیریه و در وزارت بهداشت نیز دکتر ایازی به عنوان قائم مقام وزیر در امور مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت حضور دارد.

وزیر بهداشت از مشارکت های احتماعی و امور خیریه در حوزه سلامت به عنوان باقیات الصالحات یاد کرد و گفت: این امور خیر علاوه بر تأثیر در خود فرد، در گذشتگان و آیندگان(فرزند، نوه، نتیجه و..) می تواند در سالم سازی فضای عمومی کشور که به شدت نیازمند توجه به اخلاق است موثر خواهد بود.

هاشمی در پایان یاداور شد: دعا نکنیم که خدا مال و ثروت انسان را افزایش دهد بلکه برای بخشیدن بیشتر باید دعا کرد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

60  ⁄  15  =