ساخت دستگاه اکسیژن‌ساز خانگی توسط محققان دانشگاهی

محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف موفق به ساخت دستگاه اکسیژن‌ساز خانگی با قابلیت خالص‌سازی اکسیژن از ۳۰ تا ۹۰ درصد شده است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، پیمان بخشنده نژاد، مدیر این شرکت دانش‌بنیان در خصوص این طرح گفت: محققان این واحد فناور موفق به ساخت دستگاه اکسیژن‌ساز خانگی شدند که این دستگاه اکسیژن را از محیط دریافت کرده و پس از جداسازی نیتروژن و سایر گازها، اکسیژن با درجه خلوص قابل تنظیم را تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه این دستگاه قادر به خالص‌سازی ۳۰ تا ۹۰ درصدی اکسیژن در اندازه‌های ۶ تا یک لیتری است، اظهار کرد: این دستگاه قابل استفاده برای بیماران ریوی، وزشکاران و افرادی است که به دلیل آلودگی هوا دچار مشکلات تنفسی می‌شوند.

مدیرعال این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه دستگاه اکسیژن پلاس قابلیت استفاده از برق فندکی خودرو را دارا است، گفت: بنابراین افراد می‌توانند از این دستگاه در خودروی خود نیز استفاده کنند.

بخشنده نژاد با بیان اینکه دستگاه‌های اکسیژن پلاس نسبت به سایر نمونه‌های خارجی از قیمت کمتری برخوردار است، افزود: برای این دستگاه گوشی طراحی شده که با قرار گرفتن در مقابل بینی و یا دهان اکسیژن لازم به افراد منتقل می‌شود.

وی با اشاره به پدیده وارونگی هوا در فصول سرد سال در شهرهای بزرگ کشور افزود: در شهرهای بزرگ دنیا برای رفع مشکل افراد در زمان بروز آلودگی هوا ایستگاه‌های اکسیژن ایجاد شده که این دستگاه نیز می‌تواند در ایستگاه‌های اکسیژن شهرهای بزرگ کشور کاربرد داشته باشد.

این محقق خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپایی و آمریکایی دستگاه‌های اکسیژن ساز تنها محدود به بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی نیست و مردم می‌توانند به راحتی از این دستگاه‌ها استفاده کنند.

وی تاکید کرد: دیگر قابلیت‌های این دستگاه چربی سوزی است؛ زیرا ورود اکسیژن به بدن میزان سوخت و ساز افراد را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  17  =  26