مشتری مداری، اولویت بانک ملی/ حرکت به سمت درآمدهای غیرمشاع

گزارش همایش روابط عمومی و بازاریابی؛

همایش دو روزه مسئولان دوایر و کارشناسان روابط عمومی و بازاریابی بانک ملی با حضور حسین‌زاده مدیرعامل، برات کریمی، محمود شایان و غلامرضا پناهی از اعضای هیأت مدیره این بانک و جمعی از اساتید دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، برات کریمی عضو هیأت مدیره بانک طی سخنانی اظهارداشت: اولویت همه ما در بانک ملی ایران مشتری‌مداری است و این بانک توانسته تا حد مطلوبی به این اصل بپردازد.

وی گفت: انتظارات مردم و دولت از بانک ملی ایران بالاست و از هیچ بانک و موسسه مالی دیگری به اندازه بانک ملی ایران انتظار وجود ندارد، به همین منظور و برای اینکه ما نیز بتوانیم این انتظارات را برآورده کنیم، باید به سمت افزایش درآمدها حرکت کنیم.

کریمی افزود: اگر ما می‌خواهیم در بانک موفق باشیم باید به سمت درآمدهای غیرمشاع حرکت کنیم و اگر دقت کنیم می‌بینیم که امروزه همه بانک‌های موفق و بزرگ دنیا نیز به سمت درآمدهای غیرمشاع حرکت می‌کنند و برای تحقق این مهم ما باید دانش بانکی خودمان را افزایش دهیم.

وی گفت: مهمترین وظیفه و عملکرد روابط عمومی و بازاریابی، تلاش برای حفظ و ارتقای سهم بازار است که لازمه و مقدمه آن شناخت هرچه بهتر بازار است.

همچنین محمود شایان؛ عضو هیأت مدیره نیز در سخنانی گفت: بنده سالیان طولانی را در بخش صف بانک مشغول به خدمت بوده‌ام و آنچه را که طی این سال‌های طولانی به خوبی تجربه کرده‌ام این است که همفکری اصل بسیار مهمی در بانک است، چرا که از طریق همفکری می‌توان به بسیاری از اهداف بزرگ دست یافت، نوآوری نیز از دیگر عوامل موفقیت است که آن نیز حاصل همفکری است.

عضو هیأت مدیره افزود: بخش روابط عمومی و بازاریابی می‌تواند به عنوان مشاوری قوی و خوب برای مدیران، منشأ خدمات مثبت و ارزنده بوده و در ارتقای جایگاه سازمان نقش اساسی و کلیدی داشته باشد. وی در پایان تأکید کرد: روابط عمومی چشم سازمان است و همواره باید به دنبال تقویت نقاط قوت و از بین بردن نقاط ضعف سازمان باشد.

همچنین غلامرضا پناهی دیگر عضو هیأت مدیره نیز در این مراسم اظهارداشت: مهمترین وظیفه روابط عمومی این است که روحیه نشاط و شادابی و طراوت را در سازمان حفظ و تقویت کنند و اگر این کار خطیر و عظیم را به خوبی انجام دهد بسیاری از مشکلات و مسائل سازمان حل خواهد شد.

وی ادامه داد: آن چیزی که شاکله روابط عمومی و بازاریابی را تشکیل می‌دهد این است که بتواند اعتمادسازی کند و بتواند توانایی‌های یک سازمان را به مخاطبان منتقل کند، البته به شرطی که ارضا کننده خواسته‌های مشتریان باشد. به عبارت دیگر مشتریان در دنیای امروز باید کالا یا خدمتی را که دریافت می‌کنند برای آنها غیرمنتظره باشد و در واقع سطح بالاتری از آن چیزی باشد که آنها انتظار داشته‌اند و آنها را مشحون کند که درواقع سطحی بالاتر از رضایتمندی است.

پناهی در پایان گفت:‌ یکی از بخش‌های مهم و موثر در ایجاد هماهنگی بین اجزای سازمان، روابط عمومی و عملکرد آن است که اگر به نحو مطلوبی این کار را انجام دهد می‌تواند در موفقیت سازمان و رسیدن به اهدافش تعیین‌کننده باشد.

در این همایش دو روزه خزایی از اساتید علم آینده پژوهی دانشگاه تهران در سخنان خود با اشاره به روابط عمومی و نقش آن در دنیای پرتلاطم امروزی اظهارداشت: ما وارد دنیای جدیدی شده‌ایم که بسیار متفاوت با دنیای گذشته است. جهان با تغییرات خود فرصت‌های جدیدی را برای ما فراهم می‌کند و سرعتی که در عصر حاضر وجود دارد باعث می‌شود ما نیز سریعتر ببینیم و سریعتر تصمیم بگیریم.

وی گفت: انسان به طور غریزی به دنبال فهم آینده است بدون اینکه خود متوجه باشد سیستم پیش‌نگر دارد و این به دلیل شناخت خطرات پیرامون و چاره ساختن برای دفع آنهاست.

خزایی افزود: مقوله آینده پژوهی از جمله مباحثی است که چندی است وارد جامعه شده و به دلیل اینکه لازم است آینده را درک کنیم و بفهمیم و به دنبال آن تلاش برای ساختن فردایی بهتر داشته باشیم،‌ ضرورت دارد به خوبی این علم را بشناسیم و از فواید و مزایای بی‌شمار این علم استفاده کنیم.

یحیایی ایله‌ای از اساتید علوم ارتباطات نیز در سخنان خود در رابطه با قوانین کاربردی تشریفات در روابط عمومی گفت: اولین، شاخص‌ترین و مهمترین بخش تشریفات، وجود نظم است.

به گفته وی، یک روابط عمومی سالم باید ضمن هواداری از سازمان خود به بخش مهمتر یعنی رسیدگی به امور مردم،‌ درخواست‌ها و شنیدن نظرات آنان بپردازد.

وی افزود: روابط عمومی‌های موفق همواره سعی در فاصله گرفتن از تبلغبات و نزدیک کردن خود به اطلاع‌رسانی دارند و عمده انرژی و وقت خود را صرف اطلاع‌رسانی به مخاطبان می‌کنند.

گرانمایه‌پور از دیگر اساتید ارتباطات به تشریح ویژگی‌های خبر در حوزه بانک‌ها و دیگر مؤسسات مالی پرداخت و گفت: فضای افکار عمومی در حال حاضر نسبت به گذشته تغییر کرده و لذا روابط عمومی‌ها باید از حالت سنتی خارج شده و متناسب با شرایط و مخاطبان هوشمند امروز، اقدام به اطلاع‌رسانی کنند.

سلطانی از دیگر سخنرانان مراسم در رابطه با اشتیاق شغلی اظهارداشت: یکی از دلایلی که باعث شده است به بحث اشتیاق شغلی به شکلی جدی نگریسته شود، سرعت زیاد تحولات اجتماعی است. اهمیت اشتیاق شغلی به اندازه‌ای است که در ظرف سی سال حدود ۲۵۰ هزار کتاب در رابطه با رهبری یک سازمان و چگونگی ایجاد انگیزه شغلی در کارکنان به چاپ رسیده است.

نظری استاد دانشگاه نیز با اشاره به ضرورت‌های بازاریابی نوین گفت: تفاوت بازاریابی نوین و سنتی جذب مشتریان بدون متوجه شدن خود آنهاست و برگ برنده در بازار رقابتی این است که مشتریان بی بهانه سازمان ما را دوست داشته باشند.

منتظرقائم از دیگر سخنرانان این همایش نیز ضمن تشریح انواع شبکه و محتوای موجود در آنها گفت: در نرم‌افزارهای شبکه‌های کامپیوتری اطلاعات در صفحات، ماندگاری دارد اما در شبکه‌های موبایلی تمام محتوا با هر میزان اطلاعات به یکسان بروز و ظهور می‌کند. تکنولوژی، امکانات بالقوه‌ای ایجاد می‌کند و ما می‌توانیم از این ابزارها بهره‌وری مناسبی داشته باشیم.

بازدید همگانی شرکت‌کنندگان همایش از موزه جواهرات بانک مرکزی هم از دیگر بخش‌های این همایش بود.

ایبنا

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

13  −    =  9