ضرورت ایجاد فضای رقابت در ارائه خدمات پرداخت الکترونیک کرایه تاکسی

به منظور ایجاد فضای غیرانحصاری و رقابتی برای فعالیت این شرکت‌ها، ورود حداقلی شهرداری (سازمان فاوا) به مدل‌های کسب‌وکار و فرایند گردش کار آن‌ها از جمله موارد مورد توافق حاضران در جلسه بود که لحاظ شدن آن‌ها در چارچوب‌های ارائه‌شده مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، در بخش اول بیست‌وهشتمین جلسه شفافیت و شهر هوشمند که ۵ خردادماه به ریاست بهاره آروین، رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران با حضور شهرزاد امانی، عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر و علیرضا قنادان، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی، و نماینده سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) برگزار شد، خطوط کلی چارچوب‌های تنظیم مقررات پیشنهادی این دو سازمان به منظور ورود شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی به بازار ارائه این خدمات مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه تأکید کمیته شفافیت بر آن بود که تهیه Qr code واحد و ذخیره داده‌های مربوط به تراکنش‌های پرداخت کرایه باید به گونه‌ای پیاده‌سازی شود که گردش کار شرکت‌های ارائه کننده خدمات پرداخت الکترونیک هیچ‌گونه وابستگی به سازمان فاوا پیدا نکند. ذخیره داده‌های مربوط به تراکنش‌ها از آن جهت برای سازمان تاکسیرانی و فاوا اهمیت دارد که بتوانند در صورت بروز اختلاف مالی بین مسافر، راننده و شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت الکترونیک، امکان داوری و رسیدگی به مسئله را داشته باشند و همچنین بتوانند از داده‌های پرداخت الکترونیک در سیاست‌گذاری‌های خود استفاده کنند.

پس از بحث‌و گفت‌وگوهای انجام شده در این جلسه مقرر شد سازمان تاکسیرانی با توجه به مباحث طرح شده در این جلسه و ضرورت‌های تحقق شفافیت در این حوزه، ظرف حداکثر دو هفته، نسخه‌ای مکتوب از معماری پیشنهادی خود را از نحوه گردش کار شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات پرداخت الکترونیکی کرایه و ارتباط آن‌ها با سازمان فاوا و ضوابطی که در قرارداد این شرکت‌ها مندرج خواهد شد به منظور بررسی دقیق‌تر کارشناسانه به کمیته شفافیت ارائه دهد.
حال باید دید بالاخره تاکسیرانی معماری پیشنهادی خود برای شرکت‌های خدمات پرداخت الکترونیکی تاکسی را مشخص می‌کند یا همچنان انحصار در دست یک شرکت باقی خواهند ماند؟

 

منبع: پرداخت برتر

 

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

14  ⁄  2  =