۵۰ درصد تسهیلات بنگاه‌های زودبازده به بی‌راهه رفته است

ایبنا – معاون مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس آگاهی کشور گفت طبق اعلام بانک مرکزی 50 درصد تسهیلات بنگاه‌های زودبازده به بی‌راهه رفته است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک علی اکبر زمانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموریت کلیدی پلیس آگاهی کشف جرم و پیشگیری از وقوع جرم است و ماموریت این اداره جلوگیری از جرایم کلان اقتصادی است.


سرهنگ زمانی گفت: معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی از سال 86 آغاز به کار کرده و با جرایمی مثل اخذ غیر قانونی تسهیلات بانکی، اختلاس ، تقلب، پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی کشور، فرار مالیاتی، احتکار، رشا و ارتشا و … مبارزه می‌کنیم. وی اظهار داشت: تجهیزات مالی که قرار بود که در بحث اشتغالزایی مورد استفاده قرار گیرد با تقلب و دروغ به انحراف برده و مانع از اشتغال‌زایی شده است.
سرهنگ زمانی تاکید کرد: 50 درصد تسهیلات بنگاه‌های زودبازده طبق آمار بانک مرکزی به بی‌راه رفته است. در این زمینه با مشکلاتی مواجه هستیم و وزارت کار در این خصوص با ما همکاری نمی‌کند.
معاون مبارزه با جرایم اقتصادی آگاهی افزود: طرح تشکیل پلیس اقتصادی را به دولت پیشنهاد داده‌ایم تا این پلیس در بدنه وزارت اقتصاد فعالیت کند. وی اظهار داشت: لایحه پولشویی مراحل نهایی خود را طی می‌کند اما در این فرآیند نقش پلیس نادیده گرفته شده و پلیس جایگاهی در راه مبارزه با پولشویی ندارد.
سرهنگ زمانی تعداد پرونده‌های تکمیل شده در ارتباط با جرم اختلاس در سال 86 را 66 پرونده و ارزش ریالی این پرونده‌ ها را 177 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی ادامه داد: در سال 87 نیز 135 پرونده در ارتباط با اختلاس تشکیل شده و 146 میلیارد ریال نیز ارزش ریالی این پرونده‌ها بوده است. معاون مبارزه با جرایم اقتصادی گفت: همچنین در 3 ماه اول سال 88 ،40 پرونده در ارتباط با اختلاس تشکیل شده که ارزش ریالی آنها 72 میلیارد ریال است. سرهنگ زمانی تاکید کرد: 80 درصد پرونده‌های اختلاس مربوط به بانک‌ها است.
وی در ادامه افزود: در بحث تسهیلات بانکی نیز در سال 86 بالغ بر 61 پرونده تشکیل شده که ارزش ریالی آن 25 هزار و 134 میلیارد ریال است. سرهنگ زمانی گفت: در سال 87 نیز در ارتباط با تسهیلات بانکی 101 پرونده تشکیل شد که 20 هزار و 600 میلیارد ریال ارزش ریالی داشت. معاون مبارزه با جرائم اقتصادی افزود در 3 ماهه اول امسال نیز 20 پرونده در ارتباط با تسهیلات بانکی تکمیل شده که 2هزار و 134 میلیارد ریال ارزش ریالی دارد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ×  4  =  4