افزایش تعداد پایانه های فروش بانک کشاورزی

در هفته پایانی دی ماه با نصب 1155 دستگاه پایانه فروش(POS) بانک کشاورزی در فروشگاه ها و مراکز خرید،تعداد پایانه های فروش این بانک به112 هزار و 573 دستگاه رسید.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، در هفته پایانی دی ماه 558 هزار تراکنش خرید،مانده گیری و پرداخت قبوض از طریق دستگاه های پایانه فروش این بانک انجام شد که نسبت به هفته قبل از آن، از رشد 7درصدی برخوردار بوده است.


بر اساس این گزارش، تعداد دستگاه های خود پرداز(ATM) بانک کشاورزی نیز تا پایان دی ماه به 1359 دستگاه رسید و با 87 درصد سرویس دهی، حدود 326 هزار تراکنش از طریق این دستگاه ها صورت گرفت که 75 درصد آن مربوط به کارت های عضو شتاب بوده است.
این گزارش می افزاید،تعداد کل تراکنش های شتابی در مدت یاد شده،بالغ بر 2 میلیون و118 هزار فقره بوده است که در مقایسه با هفته قبل از آن 25درصد رشد داشته است. 22 درصد از این تراکنش ها از طریق دستگاه های پایانه فروش و 29 درصد آن از طریق کارت های بانک کشاورزی انجام شده است ضمن اینکه 31 درصد از انتقال وجوه(واریز/برداشت) و 30 درصد از برداشت وجه از دستگاه های خودپرداز شبکه شتاب، مربوط به این بانک است.
گفتنی است برداشت وجه، اعلام مانده حساب،انتقال وجوه(واریز/برداشت)، پرداخت قبوض از طریق دستگاه های خودپرداز، همچنین برداشت وجه،اعلام مانده حساب از طریق پایانه شعبه و خرید ،اعلام مانده حساب و پرداخت قبوض از طریق پایانه های فروش، خدمات قابل ارائه برای دارندگان کارت های عضو شبکه شتاب در بانک کشاورزی به شمار می آیند.

راه اندازی سامانه الکترونیکی بازار محصولات کشاورزی

مسعود آتشی مدیر امور برنامه ریزی وبازاریابی بانکی بانک کشاورزی گفت: با راه اندازی سامانه الکترونیکی بازار محصولات و فرآورده های کشاورزی، محصولات با قیمت واقعی تر عرضه خواهند شد. 
آتشی روز سه شنبه ششم بهمن ماه در اولین نمایشگاه معرفی سامانه بازار محصولات وفرآورده های کشاورزی، ضمن اعلام این مطلب افزود: از طریق این سامانه الکترونیکی خریدار و فروشنده پول و اطلاعات مورد نیاز خود را از طریق شبکه اینترنت مبادله می کنند.
وی صرفه جویی در وقت وهزینه،دسترسی بیشتر به اطلاعات بازار،حذف یا کاهش واسطه ها، عرضه محصولات با قیمت واقعی و سهولت در انجام معاملات را از مهم ترین کارکردهای این سامانه معرفی وخاطر نشان کرد: طراحی،نصب،راه اندازی و پشتیبانی سامانه مذکور توسط بانک کشاورزی و با مشارکت سازمان میادین میوه وتره بار و فرآورده های کشاورزی شهرداری تهران انجام شده است و به عنوان ابزاری نوین در اختیار فعالان این بازار قرار خواهد گرفت.
آتشی به قابلیت ها و امکانات بانکداری الکترونیک بانک کشاورزی در تسهیل مبادلات پولی طرفین معامله در بازار محصولات کشاورزی اشاره و تصریح کرد: هدایت وجوه حاصل از خرید و فروش از طریق شعب این بانک صورت می گیرد و جا به جایی بهای محصولات نیز توسط بانک کشاورزی تضمین خواهد شد.
این گزارش می افزاید،سامانه محصولات و فرآورده های کشاورزی با هدف فراهم کردن بستر مناسب برای مشارکت بخش خصوصی و ایجاد بازار رقابتی،ایجاد امکان تعامل تجاری مطمئن برای فعالان بازار،تسهیل در مشارکت بیشتر تولیدکنندگان و خریداران در بازار، با مشارکت بانک کشاورزی و سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران راه اندازی و بهره برداری از آن به زودی آغاز خواهد شد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1  +  8  =