نرخ بازده سهام بانک تجارت افزون بر ۱۱۹ درصد

برای سال 88 اعلام شد

سوددهی مناسب، شفاف بودن صورت‌های مالی و وضعیت عالی نقد شوندگی سهام از جمله مهم‌ترین دلایل اطمینان بازار به سهام بانک تجارت و ارتقاء جایگاه این بانک در بورس از زمان عرضه اولیه تاکنون بوده است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیکسوددهی مناسب، شفاف بودن صورت‌های مالی و وضعیت عالی نقد شوندگی سهام از جمله مهم‌ترین دلایل اطمینان بازار به سهام بانک تجارت و ارتقاء جایگاه این بانک در بورس از زمان عرضه اولیه تاکنون بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) سیدمجتبی فهیم‌هاشمی ـ عضو هیات‌ مدیره بانک تجارت ـ اظهار کرد: قیمت هر سهم بانک تجارت از 1200 ریال در نخستین عرضه در تاریخ 28 اردیبهشت‌ماه 88 به 1847 ریال در تاریخ 21 شهریورماه سال جاری رسیده است. در آن تاریخ ارزش بازار سهام بانک 12 هزار و 500 میلیارد ریال بوده که با احتساب 30 درصد افزایش سرمایه به 25 هزار و 61 میلیارد ریال رسیده و با توجه به دو نوبت پرداخت سود 215 و 250 ریالی به هر سهم، بازده سهام بانک برای خریداران طی مدت کمتر از 16 ماه به 119 درصد رسیده است.

وی افزود: بانک تجارت هم اکنون به لحاظ میزان سرمایه بین 330 شرکت حاضر در بورس در رتبه پنجم قرار دارد و سومین بانک بزرگ بازار سرمایه کشور از این لحاظ محسوب می‌شود. این در حالی است که به لحاظ ارزش بازار از رتبه پانزدهم در شهریور 1388 به رتبه نهم صعود کرده‌ایم. در حال حاضر کل ارزش بازار هفت بانک حاضر در بورس 142 هزار و 740 میلیارد ریال است که بانک تجارت 25 هزار و 61 میلیارد ریال از ارزش بازار بانکی را در بورس به خود اختصاص داده و سهم خود را از 16 درصد در فروردین ماه و 16.5 درصد در اردیبهشت ماه با روندی رو به رشد به 17.56 درصد رسانده است.

عضو هیات‌مدیره بانک تجارت با اشاره به اهمیت نقدشوندگی سهام در بازار سرمایه اظهار کرد: نقدشوندگی به این معناست که سهام‌دار هر زمان که بخواهد بتواند سهامش را در کوتاه‌ترین زمان تبدیل به پول کند. به عبارت دیگر بالابودن ضریب نقدشوندگی به معنای اطمینان بازار به ثبات و سودآوری شرکت و شاخص اعتبار سهام است. بانک تجارت از لحاظ نقدشوندگی سهام همواره روندی رو به رشد داشته و در مقاطعی رتبه دوم را در میان کل شرکت‌های حاضر در بورس به دست آورده است که البته در میان بانک‌ها مقام نخست را در اختیار داشتیم.

وی با اشاره به موضوع افزایش سرمایه خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم افزایش سرمایه برای تطابق با استانداردهای کمیته بال، با تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده بانک در تیرماه گذشته مقرر شد سرمایه بانک از 10437 میلیارد ریال به 13568 میلیارد ریال معادل 30 درصد، از محل مطالبات حال شده و سود انباشته افزایش یابد و برآورد ما این است که اکثریت قریب به اتفاق سهام‌داران بانک در این افزایش سرمایه مشارکت کرده و میزان حق تقدم‌های استفاده نشده بانک در پایان مهلت تعیین شده 60 روزه ناچیز خواهد بود.

فهیم‌هاشمی درباره میزان مطالبات این بانک از دولت اظهار کرد: طبق گزارش سازمان حسابرسی مطالبات تاییدشده بانک تجارت از دولت در پایان سال 88 بالغ بر 20 هزار و 640 میلیارد ریال بوده است که این رقم با در نظر گرفتن مطالبات دولت از بانک بابت وجوه اداره شده و حساب ذخیره ارزی محاسبه شده است.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

8  ×    =  40