احتمال پیش فروش بلیط سفر به مریخ برای پنج سال دیگر

اگر نقشه متهورانه یک شرکت خصوصی به حقیقت بپیوندد، نخستین انسان‌هایی که از مریخ بازدید می‌کنند تا 5 سال دیگر به آنجا خواهند رسید و پس از سفر 501 روزه‌شان به جسورترین فضانوردان تاریخ بدل خواهند شد.

data-src=http://www.khabaronline.ir/Images/News/Larg_Pic/10-12-1391/IMAGE634976646164211050.jpg

سفر پر مخاطره
اگرچه برنامه زمان‌بندی سفر بسیار فشرده است، اما گروه عقیده دارد که کاملا امکان‌پذیر و شدنی است؛ چرا که برنامه‌ها بر اساس فناوری موجود طرح شده است. موشک‌ها و وسیله پرتاب توسط شرکت خصوصی فضایی SpaceX طراحی شده است؛ نخستین شرکت خصوصی دنیا که می‌خواهد آغازگر برنامه مسافرت‌های تجاری به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی باشد.
الون ماسک، مدیرعامل شرکت SpaceX قبلا وعده داده است تا طی یک دهه انسان را به مریخ برساند. این شرکت می‌گوید که اگرچه آنها در ماموریت طراحی شده تیتو مشارکتی ندارند، اما خوشحال می‌شوند که شاهد موفقیت او باشند. کریستینا را، سخنگوی شرکت می‌گوید: «شرکت SpaceX همواره آماده است تا طیف وسیعی از خدمات پرتاب را برای مشتریان علاقمند فراهم کند.»
مسئولان بنیاد Inspiration Mars اعلام کرده‌اند که هنوز مشغول ارزیابی گزینه‌های موجود برای فضاپیما، و تلاش برای به توافق رسیدن با تامین کنندگان هستند. با این وجود، مارکو دورانته از دانشگاه فنی دارمشتات آلمان می‌گوید که صرف نظر از اینکه کدام سفینه انتخاب شود، هنوز مشخص نیست که خدمه آن چگونه در مقابل صدمات تابشی موجود در ورای میدان مغناطیسی زمین محافظت خواهند شد. وی می‌گوید: «میزان تشعشع دریافتی با مدت زمانی‌که شما در فضا هستید متناسب است. ماموریت به مقصد مریخ تمام رکوردهای انسانی قبلی را در خصوص طولانی‌ترین زمان بودن متوالی در فضا خواهد شکست.»
پنجره پرتابی سال 2018 / 1396 متناظر با پیش‌بینی‌هایی در خصوص کمینه خورشیدی است؛ زمانی‌که سطح تابش‌های خورشیدی در کمترین حد خود قرار دارد. اما بادهای خورشیدی همچنین به منحرف شدن پرتوهای کیهانی کهکشانی کمک می‌کند؛ ذرات بارداری که از خارج منظومه شمسی می‌آیند و می‌توانند به انسان آسیب برسانند. فعالیت کمتر خورشید به معنای بادهای خورشیدی ضعیف‌تر، و در نتیجه تابش‌های کیهانی بیشتر در اعماق فضا است.
در مجموع، از آنجا که اطلاعات ما در خصوص خطرات موجود در فضا هنوز به اندازه کافی نیست، نمی‌توان گفت که آیا سپرهای تابشی فعلی می‌توانند ایمنی فضانوردان را تامین کنند یا خیر. حداقل این حرفی است که دورانته می‌گوید.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  88  =  98