چاپ سوم کتاب مدیریت بانکداری الکترونیک منتشر شد

کتاب مدیریت بانکداری الکترونیکی تلاش دارد تا با بیانی ساده و کامل جنبه‌های مختلف بانکداری الکترونیکی را برای مخاطب مطرح کند تا افراد علاقه مند به کسب اطلاعات مناسب و جامع نسبت به بانکداری الکترونیکی بتوانند با مطالعه یک کتاب دیدی روشن از موضوع به دست آورند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، چالش مدیریت همیشه بهره‌برداری از نظام‌ها و فناوری‌های نو را با مشکلات و مسائل مختلفی رو‌به‌رو ساخته است. رسیدن به رویکرد جامع و کلان در مدیریت بنگاه‌های مالی می‌تواند زمینه‌ساز تحول و گرایش عمومی به کاربرد بانکداری الکترونیک باشد.

این کتاب سعی دارد نگاه جامعی به همه مسائل و چالش‌های حوزه بانکداری الکترونیکی داشته باشد و به عنوان منبعی کاربردی مورد استفاده مدیران بانک‌ها، روسای شعبه‌ها، کارشناسان بانکی، دانشجویان و همه علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیش‌تر در خصوص بانکداری الکترونیکی قرار گیرد. مؤلفان کتاب ضمن تشکر و قدردانی از زحمات تمامی بزرگان و پیشکسوتان بانکی امیدوارند از راهنمایی‌های ارزنده و راهگشای خوانندگان این کتاب بهره‌مند شوند.

چاپ سوم این کتاب با ویرایش جدید و با اضافه شدن مباحث جدید حوزه بانکداری الکترونیک در دسترسی علاقه مندان قرار گرفته است.

این گزارش حاکی است کتاب مذکور به عنوان منبع درسی مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های مختلف معرفی و بهره برداری می شود.
در مقدمه چاپ سوم این کتاب آمده است:

کتاب مدیریت بانکداری الکترونیکی در آستانه پنجمین سال انتشار، چاپ سوم را تجربه می‌کند. در طول چهار سال گذشته تحولات و تغییرات بسیار زیادی را در حوزه خدمات بانکداری الکترونیکی شاهد بودیم و همانطور که انتظار می‌رفت رقابت بانک‌ها در حوزه بانکداری الکترونیکی شدیدتر شد و بانک‌ها در تلاش برای عرضه فناوری‌های نو و خدمات جدید به مشتریان، سرمایه گذاری‌های بسیاری کردند.

اما آنچه که بیش از هر چیز در این سال‌ها مشهود بود تلاش بانک ها برای ارتقا خدمات بانکداری الکترونیکی برمبنای خدمات تحت وب و ابزارک‌های موبایلی بود. بسیاری از بانک‌ها اینترنت بانک‌های خود را ارتقا دادند و بسیاری دیگر نیز با توسعه نرم افزارهای تلفن همراه تلاش کردند تا راه‌حل‌های ساده‌تری را برای کار بانکی پیش پای مشتریانشان قراردهند. به عقیده مولفان از دیگر شاخص‌های رشد یافته در این حوزه مقوله فرهنگ بانکداری الکترونیک بود که در این سال‌ها با همت تمامی بانک‌ها، بسیاری از مردم شهرها و روستاهای کشور که به نوعی با این خدمات بیگانه بودند به استفاده از آنها گرایش پیدا کردند.

این کتاب تلاش دارد تا با بیانی ساده و کامل جنبه‌های مختلف بانکداری الکترونیکی را برای مخاطب مطرح کند تا افراد علاقه مند به کسب اطلاعات مناسب و جامع نسبت به بانکداری الکترونیکی بتوانند با مطالعه یک کتاب دیدی روشن از موضوع به دست آورند. برای مولفان مایه خوشحالی و مباهات بود که این کتاب از سوی چند دانشگاه کشور به عنوان منبع درسی و مرجع علمی معرفی و با تقاضاهای مکرر اساتید و دانشجویان و پژوهشگران برای چاپ مجدد مواجه شود و امروز با نگاهی جدید و بازنگری کامل در اختیار شما قرار گیرد. از آن‌جا که از سال 1386 که نگارش این کتاب آغاز شد تغییرات و تحولات فراوانی در حوزه بانکداری الکترونیکی شکل گرفت در تدوین و بازنگری نسخه حاضر تلاش شد تا مطالب قدیمی و غیرکاربردی برای امروز حذف و مطالبی جدید افزوده شوند. همچنین سعی شد تا با طرح موردکاوی‌های مختلف مواردی که مسائل و چالش های این حوزه را بهتر تصویر و بیان کرد. در واقع تلاش ما در نسخه حاضر بر این مبنا بوده که جدیدترین رویکردها، روندها و دستاوردهای بانکداری الکترونیکی را به شما عزیزان معرفی کنیم.

در این کتاب می خوانیم.
بخش اول: بانک و بانکداری الکترونیکی
فصل اول: صنعت بانکداری الکترونیکی
فصل دوم: انتقال الکترونیکی وجوه
فصل سوم: بانکداری الکترونیکی بین بانکی در سطح جهانی
فصل چهارم: بانکداری الکترونیکی بین بانکی در سطح ملی
فصل پنجم: بانکداری الکترونیکی درون بانکی
بخش دوم: مدیریت راهبردی، ریسک و امنیت در بانکداری الکترونیکی
فصل اول: عوامل مؤثر در پیکربندی و تدوین راهبرد در بانکداری الکترونیکی
فصل دوم: اصول مدیریت ریسک در بانکداری الکترونیکی
فصل سوم: امنیت در بانکداری الکترونیکی
بخش سوم: فناوری‌های بانکداری الکترونیکی
فصل اول: بانکداری از طریق موبایل
فصل دوم: بانکداری بر اساس اینترنت
فصل سوم: بانکداری با استفاده از خود پرداز
فصل چهارم: بانکداری بر اساس پایانه‌های فروش
فصل پنجم: بانکداری تلفنی
فصل ششم: بانکداری خانگی و اداری
فصل هفتم: فناوری‌های کاربردی در بانکداری الکترونیکی
بخش چهارم: پرداخت الکترونیکی، مدل‌ها و چالش‌ها
فصل اول: پول الکترونیکی
فصل دوم: پرداخت الکترونیکی
فصل سوم: کارت
عنوان صفحه بخش پنجم: تجارت و بانکداری الکترونیکی
فصل اول: جایگاه بانکداری الکترونیکی در تجارت الکترونیکی
فصل دوم: تجارت الکترونیکی کاربردی
بخش ششم: مدیریت بازاریابی، مشتری مداری و کیفیت محصول‌ها و خدمات در بانکداری الکترونیکی
فصل اول: مدیریت بازاریابی در بانکداری الکترونیکی
فصل دوم: مدیریت ارتباط با مشتریان و اندازه‌گیری رضایت مشتری در بانکداری الکترونیکی
فصل سوم: مدیریت کیفیت خدمات بانکی
این کتاب توسط فرشته ضرابیه و سهیلا سلطانی و فرنود حسنی تدوین و توسط انتشارات سبزان و در 350 صفحه به چاپ رسیده است و برای تهیه آن می توان با شماره تلفن 8-88319557 تماس گرفت یا به سایت http://www.iiketab.com مراجعه کنید.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ×  5  =  15