نظر سفیر تایلند درباره نام خیابان های تهران

سفیر تایلند گفت: نکته دیگر، نام خیابان‌هاست. اول این‌که نام هر یک از خیابان‌ها، بیانگر احترامی است که ایرانیان به گذشتگان خود مثل اساطیر، علما، دانشمندان و البته شهدای خود دارند. این موضوع را کمتر دیده بودم که به عقیده من، ریشه در فرهنگ اصیل ایرانی دارد، چون می‌خواهند نام مشاهیر خود را تا ابد زنده نگه‌دارند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،ایسنا  تایلند چند وقتی است جزو مقاصد محبوب ایرانیان شده است؛ کشوری در جنوب شرقی آسیا که طبیعت بی‌نظیرش، توجه بسیاری از گردشگران جهان را به خود جلب کرده است. مردم خوش‌خلق و مهربان تایلند، همیشه با لبخند، پذیرای گردشگرانند. همین است که این کشور را به نام «سرزمین لبخند» معروف کرده است؛ کشوری که بخش زیادی از درآمدش را مدیون همین مهربانی مردم و جاذبه‌های گردشگری‌اش است.

 تبیان نوشت: آن طور که آمارها روایت می‌کند، تایلند تنها در سال 2013، پذیرای 27 میلیون گردشگر از سراسر جهان بوده است؛ رقمی که اگر برای ایران اتفاق بیفتد، دیگر نیازی به صادرات نفت ندارد.‌ از سوی دیگر، تایلند به دلیل سرمایه‌گذاری صحیح و دقیق مسئولانش، توانسته رشد صنعت گردشگری را در کشور خود بهبود بخشد.

عصر یک روز دلپذیر بهاری در تهران، مهمان «آدیسورندج سوکاسواستی» سفیر تایلند بودیم تا از تجربه زندگی در ایران و البته شگفتی‌های طبیعی تاریخی کشورش برایمان بگوید.‌ او تجربه پنج ماه زندگی در تهران را دارد و پیش از ایران در کشورهای آلمان، ژاپن و انگلیس نیز زندگی کرده است. آقای سفیر می‌گوید مردمش خیلی خوب با ایران آشنا هستند، چرا که بیش از چهار قرن است این کشور را می‌شناسند.

تایلندی‌ها ایران را می‌شناسند

با توجه به اشتراکات فرهنگی مردم تایلند با فرهنگ ایران، بسیاری از آن‌ها از جمله من با ایران و فرهنگ و تمدن خاصش آشنا هستیم و ناشناخته‌های چندانی درباره ایران در ذهن ما نیست.

تقریباً 400 سال پیش شخصی به نام احمد قمی به کشور من سفر کرد که در نهایت در تایلند ساکن شد، بنابراین با توجه به نوشته‌های وی و ارتباط گسترده تجاری و سیاسی ایران از آن دوران تا کنون و البته با توجه به وجود آثار فرهنگی و تاریخی، بسیاری از هموطن‌های من با نام ایران و تمدنش آشنا هستند.
 

نظر
 

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ×  5  =  20