تمایل آلمانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در عسلویه

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اعلام اینکه شرکتهای تولیدی و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فعال در این تا ٢٠ سال از پرداخت مالیات معاف می‌شوند گفت: از تمایل آلمانی‌ها برای سرمایه‌گذاری در عسلویه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،از تسنیم، مهدی یوسفی گفت: کالاهایی که قرار است در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس استفاده شود، از عوارض گمرکی معاف می شوند، از این رو شرکتهای خارجی که قطعات و تجهیزات خود را وارد این منطقه کنند، هزینه تمام شده پایینی را متقبل خواهند شد.

** ایجاد نمایندگی وزارت امور خارجه در عسلویه

وی از ایجاد نمایندگی وزارت امور خارجه در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: تمهیدات خاصی برای دریافت ویزای نیروهای خارجی و آسان شدن قوانین کار اندیشیده شده است تا ویزای کار برای خارجی‌ها به سرعت صادر شود.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان این که به زودی سمیناری برای سرمایه‌گذاران خارجی در عسلویه برگزار خواهد شد، افزود: در این سمینار که نوامبر یا دسامبر امسال در ایران برگزار می شود، ارزیابی‌های اقتصادی برای این سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد؛ همچنین بر اساس ظرفیتهای منطقه طرحهای سرمایه‌گذاری از مقیاس کوچک تا بزرگ برای آنها به تفضیل توضیح داده می‌شود.

یوسفی یادآور شد: در حوزه سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس سرمایه‌گذاران تعهدی برای همکاری با شرکتهای ایرانی ندارند، اما در صورت تمایل می توانند از شرکتهای ایرانی برای همکاری دعوت کنند.

** تمایل گروهای اقتصادی خارجی برای سرمایه‌گذاری در عسلویه

یوسفی با اشاره به دیدار گروه های خارجی از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: اطاق بازرگانی ترکیه (ازمیر) به تازگی از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بازدید کرده و فرصتهای سرمایه گذاری برای آنها تشریح شده است؛ همچنین گروه هایی از کشورهای آلمان و قطر نیز ضمن بازدید از منطقه، علاقه‌مندی خود را برای سرمایه گذاری ابراز کرده‌اند.

** کاهش دروازه های گمرک

وی از تلاش برای کاهش تعداد دروازه‌های ورودی گمرک در منطقه ویژه پارس جنوبی خبر داد و افزود: یکی از برنامه های اساسی این است که تعداد گمرکها از ٦٧ عدد به ٣٤ عدد برسد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به برخی مشکلات این گمرکها اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون شرایط به گونه ای است که برای جابه‌جایی کالا از یک فاز به فاز دیگر، تقریبا ٤ مرحله کنترل گمرکی را باید پشت سر بگذارد اما با کاهش مبادی گمرکی درصدد هستیم تا این مشکل برطرف شود.

به گفته یوسفی صادرات و واردات کالا در منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس جنوبی نقش بسیار مهمی دارد و گمرک در این منطقه نیز فعالیت‌های بسیار خوبی چه در زمینه ورود کالاها و تجهیزات مورد نیاز و چه در بخش صادرات کالاها و محصولات تولیدی دارد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

8  ⁄    =  2