برخورد قانونی با کلیک دزدی

هر فردی که یکبار سر و کارش با اینترنت و صفحات فضای مجازی افتاده باشد حتما با یک سری چراغ چشمک زن کلافه کننده در گوشه چپ و راست سایت های متخلف برخورد کرده است. کاربران در هنگام استفاده از اینترنت به صورت کاملآ ناخواسته و اجباری با صفحاتی این چنینی برخورد می کنند، صفحاتی که سعی می کنند با استفاده از سرقت کلیک های کاربران برای خود درآمد زایی کنند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک تازه این سایت ها به غیر از لینک هایی هستند که با باز کردنشان متوجه می شویم دوباره به یک صفحه جست و جوی جدید هدایت شده ایم که کلمه کلیدی مورد نظر ما رو دوباره سرچ کرده و بی نهایت مطالب غیر مرتبط دیگر را برای کاربران نمایش می دهد.

معاون قضایی دادستان کل کشور و دبیر کار گروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اظهار کرد: “کسانی که با توسل به هرگونه وسایل متقلبانه بازدید سایت خود را به طور غیر مجاز افزایش دهند و از این طریق منفعت یا امتیاز مالی برای خود تحصیل می کنند عملشان مجرمانه بوده و مستوجب برخورد قانونی می باشند.”

هر فردی که یکبار سر و کارش با اینترنت و صفحات فضای مجازی افتاده باشد حتما با یک سری چراغ چشمک زن کلافه کننده در گوشه چپ و راست سایت های متخلف برخورد کرده است. کاربران در هنگام استفاده از اینترنت به صورت کاملآ ناخواسته و اجباری با صفحاتی این چنینی برخورد می کنند، صفحاتی که سعی می کنند با استفاده از سرقت کلیک های کاربران برای خود درآمد زایی کنند.

تنها روش پیدا کردن گروهی سایت ها در فضای مجازی استفاده از جست و جو گرها است، موتورهای جست و جویی که برای پیدا کردن آخرین اخبار از تیترها و کلمات کلیدی استفاده می کنند. همه به این مطلب آگاه هستند که جست و جوی گروهی اطلاعات می تواند علاوه بر ارائه جدیدترین مطالب مرتبط تاریخچه مطلب مورد نظر را نیز در اختیار کاربران قرار دهد، ولی در کشور ما سال ها است که جست و جو گرها مطالب مرتبطی به کاربرها تحویل نمی دهند و این موضوع تبدیل شده است به معضلی که استفاده از اینترنت را برای کاربران بسیاری دشوار کرده است.

مدت ها است که جست وجوی هر عبارتی در اینترنت مخصوصآ در زبان فارسی به سایت هایی منتهی می شود که هیچ ارتباطی با مطلب مورد نظر ما نداشته و به جای آن با باز کردن هر لینک با یک صفحه تبلیغاتی غیر مرتبط رو به رو می شویم که نه تنها جست و جو گری را با مشکل رو به رو می کنند بلکه باعث افزایش مصرف اینترنت کاربران و البته بالا رفتن حد سرانه مصرف اینترنت کشور می شوند.

صفحات پاپ آپ یا کلیک دزد زیر تیغ مصادیق مجرمانه اینترنتی

تازه این سایت ها به غیر از لینک هایی هستند که با باز کردنشان متوجه می شویم دوباره به یک صفحه جست و جوی جدید هدایت شده ایم که کلمه کلیدی مورد نظر ما رو دوباره سرچ کرده و بی نهایت مطالب غیر مرتبط دیگر را برای کاربران نمایش می دهد.

این موضوع گاهی آن چنان عذاب دهنده می شود که افراد بسیاری ترجیح می دهند از روش های قدیمی و سنتی برای انجام کارهای خود استفاده کنند تا با این صفحات رو به رو نشوند.

دکتر عبدالصمد خرم آبادی معاون قضایی دادستان کل کشور در امور فضای مجازی و دبیرکارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در خصوص فعالیت سایت های کلیک دزد اعلام نمود: “برخی از سایت ها برای جذب بازدید کننده بیشتر و ارتقاء رتبه خود به ترفندهایی متوسل می شوند که در اصطلاح عامیانه به آن کلیک دزدی گفته می شود. ولی از نظر حقوقی یک نوع کلاهبرداری رایانه ای است.

 به موجب مصوبه اخیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با سایت های اینترنتی که برای افزایش بازدید و ارتقاء رتبه کشوری و جهانی خود به حیله و تقلب متوسل شده و با سوء استفاده از کلمات کلیدی و تگ های پر کاربرد کاربران را فریب می دهند برخورد خواهد شد.

دبیرکارگروه تعیین مصادیق اظهار نمود براساس این مصوبه مقرر شد بدواً سایت هایی که مرتکب چنین تخلفاتی می شوند شناسایی شده و به آن ها برای اصلاح شیوه عملکرد خود تذکر داده شود چنانچه تذکر موثر واقع نشود برخورد قانونی لازم بعمل آید.”

برخورد قانونی با صفحات

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  56  =  58