تا سال ۲۰۲۳ ،کاهش ۲ میلیون بشکه ای تقاضای روزانه نفت

با وجود افت قیمت بنزین در سال گذشته میلادی، میزان فروش خوروهای برقی در کل جهان ۶۰ درصد جهش داشت. اگر این سطح از رشد فروش این نوع خودروها تداوم پیدا کند، تا سال ۲۰۲۳ دنیا ممکن است شاهد کاهش ۲ میلیون بشکه ای تقاضای روزانه برای نفت باشد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک از خبرآنلاین به نقل از بلومبرگ، زمان آن فرا رسیده که سرمایه گذاران نفتی پدیده خودروهایبرقی را جدی بگیرند.

در طی ۲ سالآینده، شرکت های تسلا و چوی، قصد دارند فروش خودروهای برقی به تعداد بیش از ۲۰۰ میلیون دستگاهرا که ۳۰ هزار دلار قیمتگذاری شده اند آغاز کنند. شرکت های فورد، فولکس واگن، نیسان و بی ام دبلیو در حال سرمایهگذاری چندین میلیارد دلاری در زمینه خودروهای برقی هستند. تقریبا همه شرکت های بزرگخودروسازی جهان و همچنین شرکت های اپل و گوگل در حال کار بر روی نسل جدید خودروهاییهستند که به جای باک بنزین قرار است به پریز برق متصل شوند.

این مشکلی برای تولید کنندگان نفت است. اوپک همچنان ادعا دارد که خودروهایبرقی در سال ۲۰۴۰ تنهایک درصد میزان فروش جهانی خودرو را به خود اختصاص خواهند داد. شرکت اکسون هم پیش بینیمشابهی دارد.

افت قیمت نفت که در سال ۲۰۱۴ کلیدخورد، موجب افزایش مازاد عرضه در بازار شد. اکنون بازار با عرضه روزانه حدود ۲ میلیون بشکه بیش از میزان تقاضا مواجه است.اما به رغم توسعه عظیم میادین نفتی در کل آمریکای شمالی، کسی این میزان افزایش عرضهرا پیش بینی نکرده بود. اکنون سوال اینجاست که آیا ممکن است خودروهای برقی در آیندهای نزدیک روزانه ۲ میلیونبشکه از میزان تقاضا بکاهند و شکاف بین عرضه و تقاضا را بیشتر کنند؟

حتی با وجود افت قیمت بنزین در سال گذشته میلادی، میزان فروش خوروهایبرقی در کل جهان ۶۰ درصدجهش داشت. اگر این سطح از رشد فروش این نوع خودروها تداوم پیدا کند، تا سال ۲۰۲۳ دنیا ممکن استشاهد کاهش ۲ میلیونبشکه ای تقاضای روزانه برای نفت باشد. این یک بحران برای کشورهای تولید کننده نفت خواهدبود. زمان ظهور و همه گیری تکنولوژی های جدید را به دشواری می توان پیش بینی کرد، اماقطعا در آینده ای نزدیک، نادیده گرفتن این عامل در تحلیل واقعیت های بازار انرژی غیرممکن خواهد شد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

9  +  1  =