۱۵شهریور آخرین مهلت بومی شدن تلگرام طلایی و هاتگرام

دبیر شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد:

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: 15 شهریور ماه امسال آخرین مهلت برای بومی شدن تلگرام طلایی و هاتگرام «نسخه های تلگرام فارسی» است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، ابوالحسن فیروز آبادی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه الکامپ 24 در جمع خبرنگاران افزود:از ابتدا در سیاست های خروج از انحصار تلگرام دوران گذاری را برای فعالیت نسخه های فارسی این شبکه در کشور قائل شدیم و پذیرفتیم که شبکه های هاتگرام و تلگرام طلایی بدون فیلتر چندماهی در کشور فعال باشند.
وی همچنین با بیان این که کمک وزارت ارتباطات به فعالیت فیلترشکن ها وجود ندارد، افزود: موضوع اصلی ممانعت فعالیت فیلترشکن ها در کشور است که شرکت زیرساخت برای ایمن سازی و مصون سازی شبکه مخابراتی کشور باید دقت بیشتری در این زمینه داشته باشد؛ یک مقدار نقص هایی در این رابطه دیده می شود که امیدواریم وزارت ارتباطات مانند گذشته جلوی فعالیت فیلترشکن ها را بگیرد.

**ارز دیجیتال به زودی قانونی و رسمی می شود
فیروزآبادی ادامه داد: مطابق با مصوبه شب گذشته این شورا ارز دیجیتال به زودی در کشور قانونی و رسمی خواهد شد.
وی ادامه داد: هنوز تصمیم گیری برای اینکه کدام یک از ارزهای دیجیتال در کشور قانونی شود گرفته نشده اما مقرر شد کمیسیون اجتماعی دولت کارگروهی را در این زمینه تشکیل داده و برای بحث راه اندازی صرافی های مجازی، صرافی پول های مجازی، داده کاوی پول های مجازی و اینکه چه پول هایی در کشور مجاز خواهند بود تصمیم گیری کنند.
فیروزآبادی افزود: بحث دیگری که وجود دارد، مبادلات اقتصادی بین کشورهای دوست است که با آنها مبادلات زیادی داریم و نیز رمز ارز ملی مشترک طراحی خواهد شد. قرار شد در جلسه بعدی شورای عالی فضای مجازی به این مطلب پرداخته شود.
فیروزآبادی همچنین در پاسخ به تعدد تصمیم گیران در زمینه فیلترینگ گفت: شورای عالی فضای مجازی تاکنون تصمیم نگرفته است که در این زمینه ورود کند و هم اکنون موضوع فیلترینگ به کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ مربوط می شود در همین حال اگر موضوعی شاکی خصوصی داشته باشد قوه قضاییه درباره فیلترینگ آن تصمیم می گیرد.
فیروزآبادی ادامه داد: البته ما در شورای عالی فضای مجازی نظارت داریم که پیام رسان هایی که مخاطب زیادی دارند، کار با دقت بیستری انجام گیرد.
وی در خصوص نارصایتی برخی استار اپ ها مبنی بر مسدود شدن نرم افزار و یا سایت آنها بدون اطلاع قبلی ، گفت: این موصوع باید از مسئولان قوه قضائیه پرسیده شود. ما در این حوزه خیلی ورود نکردیم و تاکنون مطلبی در این زمینه به ما ارجاع نشده که به آن بپردازیم.
فیروزآبادی ادامه داد: قاعدتا اگر اقدام خلافی صورت گرفته و موضوع فوریت نداشته باشد، قبل از بسته شدن سایت، هشدار به آنها داده می شود.
فیروزآبادی همچنین تاکید کرد که کسب و کارها اعم از حقیقی و مجازی حرمت دارند و بسته شدن سایت باید پس از طی مراحل انجام گیرد.

 

منبع: ایرنا

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

4  ×    =  12