افزایش ۲۵ درصدی منابع بانک رفاه

ايماني،مديرعامل عنوان كرد:

مدیر عامل بانک رفاه گفت: منابع بانک در 6 ماهه نخست سال جاری نزدیک به 25 درصد افزایش یافته که در حدود هشتاد درصد از منابع به پرداخت تسهیلات اختصاص پیدا کرده است. /اساسنامه جدید بانک رفاه در یکهزار و یکصد و سی امین جلسه مورخ 26 مهر ماه 90 شورای پول و اعتبار، مطابق با اساسنامه بانک های غیر دولتی به تصویب رسیده است

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک ضیاء ایمانی، رییس هیات مدیره و مدیر عامل بانک رفاه برای تشریح اهمیت افزایش سرمایه بانک در ارایه رویکردی نوین از بانک رفاه، گفت و گویی با روزنامه دنیای اقتصاد انجام داد که در ادامه می خوانید:

اخیرا افزایش سرمایه بانک رفاه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است. با انجام افزایش سرمایه اخیر، نسبت کفایت سرمایه در بانک رفاه به چه میزان خواهد رسید؟

نسبت کفایت سرمایه که از حاصل تقسیم سرمایه پایه به مجموع دارایی های موزون شده به ریسک محاسبه می شود، یکی از شاخص های نظارت بر عملکرد بانک ها است که توسط مقامات نظارتی تعریف و کنترل می شود. نسبت بزرگتر سرمایه به دارایی ها به معنی پوشش بالاتر دارایی ها توسط سرمایه و یا به عبارت دیگر کفایت بالاتر سرمایه در مقابل زیان های احتمالی است. بر اساس مقررات فعلی نظارتی این نرخ در حال حاضر، هشت درصد بوده و در بانک رفاه پورتفوی دارایی ها مثل تسهیلات پرداختی به مشتریان به نحوی مدیریت شده است که این نسبت رعایت شود.

هدف از افزایش سرمایه در بانک رفاه چه بوده است و ارزیابی شما از آثار آن در عملکرد آتی بانک چیست؟

اصولا بانک ها به اتکا به سرمایه خود می توانند آثار منفی ناشی از خسارت های عدم بازپرداخت وام های اعطا شده، شرایط نامساعد بازار و برخی تنگناهای عملیاتی را به حداقل برسانند. از سوی دیگر با توجه به مقررات مربوط به ضرورت رعایت نرخ کفایت سرمایه، بانک می بایست برای افزایش ظرفیت تسهیلات دهی به مشتریان، سرمایه بیشتری را به ثبت می رساند که با انجام این کار، دست همکاران ما برای ارایه خدماتی که موجب جلب رضایت بیشتر مشتریان بانک شود باز خواهد بود.

آیا بانک رفاه در آینده نزدیک قصد افزایش سرمایه بیشتر را در برنامه های خود دارد؟

تقریبا در دو سال اخیر، بانک رفاه در دو مرحله افزایش سرمایه داده است. به نحوی که در پایان سال 90، سرمایه بانک از میزان 895 میلیارد ریال به 4 هزار میلیارد ریال و اخیرا نیز با ثبت سرمایه ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های ثابت، این مقدار به 10 هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرد. بدیهی است هر چقدر سرمایه بانک افزایش بیشتری پیدا کند، به همان نسبت قدرت تسهیلات دهی و گسترش فعالیت های بانک بیشتر می شود. بنابراین، افزایش سرمایه بانک و ارتقاء سطح استانداردهای ایمنی عملیات بانکی همواره از جمله مواردی است که در دستور کار این بانک قرار دارد.

آیا هم اکنون بانک رفاه به طور کامل خصوصی شده است؟

بله، اساسنامه جدید بانک رفاه در یکهزار و یکصد و سی امین جلسه مورخ 26 مهر ماه 90 شورای پول و اعتبار، مطابق با اساسنامه بانک های غیر دولتی به تصویب رسیده است.

منابع و مصارف بانک و میزان مطالبات معوق آن چگونه است؟

در سال جاری، حجم خدمات و فعالیت های بانک رشد چشمگیری داشته به طوری که منابع بانک در 6 ماهه نخست سال جاری نزدیک به 25 درصد افزایش یافته که در حدود هشتاد درصد از منابع به پرداخت تسهیلات اختصاص پیدا کرده است. با وجود این افزایش مقیاس عملیات بانک، نسبت مطالبات به مصارف در بانک رفاه در بین شبکه بانکی کشور وضعیت مطلوبی دارد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  −  1  =  3