دولت استفاده از منابع بانک‌مرکزی را خط قرمز خود می‌داند

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه رئیس‌جمهور همواره استفاده از منابع این بانک را خط قرمز سیاست‌های خود می‌داند، گفت: این امر نشان از پایبندی دولت به رعایت اصول علمی و حمایت قاطع از بانک مرکزی است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، ولی‌الله سیف در سی‌ و پنجمین مجمع سالیانه بانک مرکزی که صبح امروز در سالن همایش‌های بانک مرکزی برگزار شد، گفت: دولت یازدهم اقتصاد را در شرایطی تحویل گرفت که نرخ تورم فزاینده و شتابان، فرصت هرگونه تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی را از فعالین اقتصادی سلب کرده بود.

وی افزود: فعالیت‌های تولیدی و مولد از رکود عمیق و افت شدید نرخ سرمایه‌گذاری رنج می‌برد و بنگاه‌های مالی دچار تلاطم بود؛ اما خوشبختانه امروز می‌توانم اعلام کنم پس از قریب به 15 ماه تلاش و فعالیت، بانک مرکزی در سایه‌ سیاست‌های دولت تدبیر و امید و نیز دستاوردهای روشن قانون در تبیین تعاملات بین‌المللی توانسته متغیرهای کلیدی اقتصاد را در مسیر صحیح خود قرار دهد و در برنامه‌های خروج از رکود نیز نقش موثری ایفا کند.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به دستاوردهای بانک مرکزی در دولت یازدهم گفت: کاهش نرخ تورم و تداوم کاهش نرخ ارز و کنترل دامنه نوسانات آن، اصلاح ترکیب رشد نقدینگی، هدایت منابع بانکی به سوی تغییر سرمایه در گردش با اثربخشی بالا از دستاوردهای بانک مرکزی بوده که در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و خروج از رکود است.

سیف با بیان اینکه رئیس‌جمهور همواره استفاده از منابع بانک مرکزی را خط قرمز سیاست‌های خود می‌داند، گفت: این امر نشان از پایبندی دولت به رعایت اصول علمی و حمایت قاطع از جهت‌گیری‌های صریح بانک مرکزی در مسیر رشد و شکوفایی اقتصاد دارد و از بابت این حمایت‌ها و دستاوردها، خداوند را سپاس‌گزاریم و کماکان به هدایت‌های مشفقانه آن مقام مکرم، چشم امید داریم.

وی بانک مرکزی را پیشتاز مقابله با تحریم‌های ظالمانه دانست و گفت: بانک مرکزی با محدودیت جدی در دسترسی به روابط بانکداری بین‌المللی و محدودیت منابع ارزی قابل انتقال مواجه بوده است و مدت‌ها است که کاهش شکنندگی‌ها و آسیب‌پذیری‌های اقتصاد و نیز حفاظت از آن در مقابل عوامل ریسک و خطر را به طور اصولی دنبال کرده است و از این منظر حفظ ثبات و پایداری کلان، هدف عملیاتی بلند مدت این بانک است که در چارچوب وظایف محول شده در سند سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی دنبال می‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: مجموعه مطالبات و اقدامات بانک در راستای اقتصاد مقاومتی در قالب سیاست‌ها، اهداف و برنامه‌ها اخیرا در جلسه شورای اقتصاد ارائه گردید و گزارش مفصلی از اقدامات صورت گرفته در نیمه نخست سال 93 و برنامه‌های آتی سال 94 و برنامه ششم توسعه نیز برای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارسال گردید.

سیف، بانک مرکزی را یکی از ستون‌های اصلی اقتصاد کلان کشور نامید و گفت: بانک مرکزی به عنوان یکی از ستون‌های اصلی اقتصاد کشور همچنان آمادگی دارد از همه توان و ظرفیت‌های خود برای تحقق اهداف اقتصادی دولت تدبیر و امید بهره گیرد و امیدوارم با الطاف الهی شاهد بهبود جایگاه اقتصادی ایران اسلامی در عرصه رقابت‌های اقتصاد جهانی باشیم.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  49  =  59