پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی برای تاسیس نمایندگی برندهای داخلی در کشور

مدیر صندوق مهر امام رضا (ع) استان تهران اعلام کرد این صندوق برای تاسیس نمایندگی برندهای داخلی در سراسر کشور تا 100 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد 4درصد می دهد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، عباس شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره جهت‌گیری اعتبارات صندوق مهر امام رضا(ع) گفت:رویکرد ما ادامه سیاست‌های سال 93 است. نمایندگی برندها، خود اشتغالی و مشاغل خانگی ادامه می‌دهیم با این اولویت که در موضع پشتیبان جهت‌گیری طی یک سال اخیر وجود داشته باشد که زنجیره ارزش تقویت شود و کسی که توجه به تولید و اشتغال دارد گروهی دیگر به امر بازاریابی فروش اشتغال داشته باشند.
وی ادامه داد: یکی از مزایای کار زنجیره ای این است که هر فرد به گروه اصلی خودش ارجاع داده می شود. آن کسی که به تولید توجه دارد متناسب با نیاز بازار تولید می‌کند و این تسهیلاتی که دولت با نرخ ارزان به مردم می‌دهد شرایط اعطای تسهیلات به گونه ای است که دولت با تضمین و درصد اطمینان بیشتری به صندوق باز گردد.

مدیر صندوق مهر امام رضا (ع) استان تهران با اشاره به اینکه در حوزه نمایندگی برندهای داخلی اقدامات بسیاری صورت گرفته است گفت: با تمام برندهایی که توانایی گسترش نمایندگی‌های خود در سراسر کشور را به منظور توجه به تولید داخلی گسترش دهند به هر کدام از نمایندگی ها تا سقف 100 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد 4درصد می دهیم.

شفیعی اظهار کرد: افرادی که متقاضی نمایندگی هستند می‌توانند به صورت انفرادی به ما مراجعه کنند، می‌توانند به سامانه ما ثبت نام کنند. در استان تهران در حوزه مشاغل پشتیبان حدود 3میلیارد تومان اعتبار داشتیم که به صورت تقریبی همه این میزان را جذب کردیم. در حوزه نمایندگی برندها هم تا کنون هر میزان متقاضی داشتیم را پرداخت کردیم به نظر می‌رسد در این تصمیمات چون مشاغل جدیدی است حدود 2میلیارد تومان در حوزه نمایندگی برندها داشتیم که تقریباً‌نصف آن قابل جذب است.

وی ادامه داد: اکنون برندها به خوبی در جریان این موضوع نیستند، اما خودمان به دنبال کسی بودیم که بتوانیم به او کمک کنیم. در بسیاری از برندهای داخلی تفاهم نامه همکاری امضا کردیم و در ذیل آن تفاهم نامه ما بقی اعتبار را جذب خواهیم کرد.

شفیعی با بیان اینکه صندوق در دوره جدید فعالیت خود تجدیدنظر ساختاری در نحوه تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط انجام داده است، گفت: در گذشته رویکرد ما پرداخت به صورت خوداشتغالی بود، اما با تجربه‌ای که از آن دوره کسب کردیم برخی فرصت‌ها و تهدیدات را شناسایی کردیم.یکی از تهدیدهایی که پس از اجرای طرح‌های خوداشتغالی نمایان شد، میزان پایداری مشاغل ایجاد شده بود چون در این طرح‌ها مشخص نیست که آیا فرد وام‌گیرنده، توانمندی اداره یک کسب و کار را دارد یا خیر.

مدیر صندوق مهر امام رضا (ع) استان تهران گفت:‌به همین دلیل عموماً افرادی که تسهیلات می‌گرفتند با مشکل بازاریابی مواجه می‌شدند و پس از مدت کوتاهی تقاضای تعطیلی یا تغییر کسب و کار را داشتند و پایداری مشاغل آنها از بین می‌رفت.

شفیعی تصریح کرد: مدیریت صندوق با استفاده از تجارب کشورهای مختلف دنیا خصوصاً کشورهای جنوب شرق آسیا به این نتیجه رسید که رویکرد حمایت شبکه‌ای از کسب و کارها را در صدر برنامه‌ها قرار دهد و زمینه حمایت از پشتیبانان را فراهم کند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  −  1  =  7