رشد ۵/۲۴ درصدی سپرده‌های مردمی بانک کشاورزی

ئیس هیئت مدیره و مدیر عامل بانک کشاورزی با اشاره به رشد 5/24 درصدی سپرده‌های مردمی بانک کشاورزی و ارتقای جایگاه آن در نظام بانکی کشور، عملکرد جذب سپرده‌های این بانک را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: این رشد در حالی است که ترکیب سپرده‌های بانک کشاورزی اصلاح شده و برای پایداری سپرده‌ها نیز برنامه ریزی مناسبی صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک محمد طالبی ضمن اعلام این خبر افزود ؛ از کل تسهیلات پرداختی حدود 5 هزار و 368 میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی ، بیش از 39 هزار و 900 میلیارد ریال تسهیلات غیر تکلیفی و مبلغی افزون بر 7 هزار و 800 میلیارد ریال نیز در قالب تسهیلات وجوه اداره شده ، به متقاضیان در حوزه های مختلف کشاورزی پرداخت شده است .


وی گفت : تا پایان بهمن ماه سال 88 مبلغ 53 هزار میلیارد ریال از تسهیلات این بانک به بخش کشاورزی و در حوزه های زراعت ، باغبانی ، دام و طیور ، شیلات و آبزیان ، جنگل ها و مراتع و … پرداخت شده است .
وی خاطر نشان کرد مبلغی بیش از 17 هزار و 300 میلیارد ریال به حوزه باغداری و بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال به حوزه دام و طیور ، مبلغ یک هزار و 58 میلیارد ریال به مکانیزاسیون ، مبلغ 574 میلیارد ریال به شیلات و آبزیان و بیش از 18 هزار و 300 میلیارد ریال به صنایع و خدمات کشاورزی اختصاص یافته است .
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل بانک کشاورزی با اشاره به اینکه، حدود 64 درصد از مجموع تسهیلات پرداختی جاری و 30 درصد سرمایه ای و 5 درصد هم به صورت طرح پرداخت شده است ، پرداخت تسهیلات به آبیاری تحت فشار را از اولویت های این بانک در سال اصلاح الگوی مصرف معرفی کرد و یادآور شد: تاکنون مبلغی بیش از 7 هزار و 300 میلیارد ریال به آبیاری تحت فشار اختصاص یافته است که با استفاده از این تسهیلات بالغ بر 73 هزار هکتار از اراضی کشاورزی تحت پوشش قرار گرفته است .
دکتر طالبی ، تسهیلات پرداختی به بنگاه‌های زودبازده را بیش از 26 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با پرداخت این میزان اعتبار ،حدود 260 هزار شغل ایجاد شده است .

دکتر طالبی به ارتباط تنگاتنگ برنامه‌های بخش کشاورزی با توان بانک کشاورزی اشاره کرد و گفت : اجرای هر برنامه در بخش کشاورزی منوط به برد برنامه های آن است که در نهایت، با بنیه بانک کشاورزی ارتباط دارد .
وی سرمایه انسانی ، بانکداری الکترونیکی ،خدمات بانکداری ، بازاریابی و ارتباطات و همچنین اصلاح سیستم‌ها و روش ها را از مهم ترین مولفه های تقویت بنیه بانک کشاورزی برشمرد وتصریح کرد : اقدامات این بانک مقطعی و تصادفی نیست بلکه برای تمام این مولفه ها برنامه ریزی مدون، منظم و جدی صورت گرفته ودر تمام حوزه ها مسیر حرکت و چشم انداز تعیین و ترسیم شده است .
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل بانک کشاورزی ، با تاکید بر وجود توان کافی برای برنامه ریزی در زمینه مولفه های مذکور به دستاوردها و موقعیت های این بانک در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت : بانک کشاورزی باید تقویت شود تا در عرصه رقابت ، برای اجرای ماموریتش که همان خدمت به بخش کشاورزی است ، قدرتی را بدست آورد.
وی یادآور شد ، تمام برنامه ریزی ها و اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف بانک کشاورزی نیز برای تقویت بنیه این بانک و خدمت به بخش کشاورزی است نه چیز دیگر .

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

5  +  3  =