پرداخت وام ۵۰ میلیونی به دانش‌آموختگان کشاورزی

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: وام‌های پرداختی به طرح‌های کشاورزی برای فارغ‌التحصیلان تا سقف 50 میلیون تومان ضمانتی پرداخت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک محمد طالبی در مورد پرداخت تسهیلات 50 میلیون تومانی دانش‌آموختگان بخش کشاورزی افزود: این گونه نیست که فقط وام 50 میلیونی به فارغ‌التحصیلان کشاورزی پرداخت می‌شود، بلکه هر طرحی که متقاضیان بخش کشاورزی ارائه می‌کنند، متناسب نیاز آن طرح مثلا اگر نیاز گلخانه و یا دامداری 200 میلیون تومان باشد، پرداخت می‌شود.

وی اظهار داشت: برای فارغ‌التحصیل کشاورزی با توجه به این که معمولا در اوایل زندگی قرار داشته و وثیقه کافی ندارند، تسهیلات تا سقف 50 میلیون تومان به صورت ضمانتی قبول می‌کنیم.

وی افزود: تسهیلات ضمانتی به این معناست که خود طرح کشاورزی به عنوان وثیقه پذیرفته می‌شود و تسهیلات به طرح‌هایی که داده می‌شود و طرحی که آتی‌الاحداث است، به عنوان وثیقه وام پذیرفته می‌شود و یا این که 50 میلیون تومان به صورت ضمانتی پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: در واقع هر کس که در بخش کشاورزی معتبر باشد، به عنوان ضامن پذیرفته می‌شود و خود طرح نیز وثیقه وام می‌شود.

مدیر عامل بانک کشاورزی گفت: خود طرح تولیدی پس از محاسبه نرخ استهلاک که بازپرداخت آن از 7 تا 8 سال بعد شروع می‌شود و آن درصد باقیمانده طرح به عنوان وثیقه وام پذیرفته می‌شود.

طالبی گفت: برای دانش آموختگان کشاورزی و آنهایی که مدرک سازمان نظام مهندسی کشاورزی دارند، طرح‌های مختلف شیلات و دامداری و یا گلخانه پذیرفته می‌شود.

طالبی تصریح کرد: اکثر فارغ‌التحصیلان کشاورزی از تسهیلات بانک کشاورزی در قالب طرح‌های مختلف استفاده کرده‌اند.

مدیرعامل بانک کشاورزی در مورد پرداخت تسهیلات در سال جاری و این که در برخی از بانک‌ها با گذشت 4 ماه هنوز اعلام می‌شود، پرداخت وام شروع نشده، گفت: پرداخت تسهیلات در بانک کشاورزی از ابتدای سال شروع شده و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری 900 میلیارد ریال و تا پایان خرداد ماه 1680 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

طالبی تاکید کرد: این تسهیلات حدود 892 میلیارد ریال در حوزه آب و خاک، 852 میلیارد ریال برای کشت دانه‌های روغنی، حبوبات، غلات، 441 میلیارد ریال برای کاشت گندم و 837 میلیارد ریال برای بخش باغداری و در بخش زراعت به جز دانه‌های روغنی و گندم 676 میلیارد ریال و در بخش دامداری 1817 میلیارد ریال تسهیلات در سال جاری پرداخت شده است.

وی گفت: در بخش طیور 1225 میلیارد ریال، برای شیلات 450 میلیارد ریال و برای گلخانه 696 میلیارد ریال تسهیلات در سال جاری پرداخت شده است.

مدیرعامل بانک کشاورزی در مورد سهم تسهیلات قرض‌الحسنه از کل تسهیلات بانک اظهار داشت: در سال 90 تمام منابع سپرده‌های قرض‌الحسنه و حتی فراتر از آن به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شد و هیچ مانده سپرده قرض‌الحسنه وجود نداشت که این تسهیلات سود نداشته و تنها با کارمزد 4 درصد برای اموری مانند ازدواج که طبق مقررات بانک مرکزی و همچنین معرفی افراد برای اشتغال از سوی کمیته امداد امام خمینی و صندوق مهر امام رضا(ع) پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: بنیاد مسکن افرادی را برای مسکن روستایی و دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه معرفی می‌کند که از سوی بانک پرداخت می‌شود و همچنین یک سری تسهیلات عادی برای کسانی که سپرده‌گذاری می‌کنند تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود.

طالبی گفت: بانک کشاورزی وام خودرو نمی‌پردازد بلکه طبق سپرده‌گذاری و بر اساس نرخ شورای پول و اعتبار به صورت محدود پرداخت می‌شود.

طالبی یادآور شد: برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه باید به سایت ویژه مراجعه کرده و سپس از سوی بانک مرکزی به بانک‌های مختلف معرفی می‌شوند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ×  8  =  40