سامانه جامع مدیریت مالی شرکت خدمات در بانک آینده عملیاتی شد

شرکت خدمات انفورماتیک اعلام کرد

مدیریت سیستم های مالی و بین الملل شرکت خدمات انفورماتیک اعلام کرد: سامانه جامع مدیریت مالی شرکت خدمات Financial Management System(FMS) در بانک آینده عملیاتی شد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به نقل از مدیریت روابط عمومی، مدیریت سیستم های مالی و بین الملل شرکت خدمات انفورماتیک سامانه مدیریت مالی به عنوان رکن اساسی سیستم های ستادی یک بانک از اهمیت ویژه ای برخوردار است که سیستم دفتر کل (GL) به عنوان هسته مرکزی و قلب این سامانه ایفای نقش می کند. با توجه به حساسیت عملکرد این سامانه، در بدو راه اندازی سیستم جامع اتوماسیون بانکی توسط شرکت خدمات انفورماتیک، محصول خارجی OLAS در محیط Mainframe برای تعدادی از بانکها و مدتی بعد محصول تحت وب آن با عنوان E5 برای  بانکهای دیگر بومی سازی و عملیاتی شد.

 به دلایل متعدد همچون هزینه بالای اعمال تغییرات و پشتیبانی محصول توسط پیمانکار، هزینه ارتقاء به نسخ جدید، وجود محدودیتهای اعمال شده قراردادی در سیستم )مثل محدودیت تعداد کاربران(،تحریم و … طراحی و تولید محصولی داخلی سامانه جامع مدیریت مالی شرکت خدمات انفورماتیک یا Financial Management System(FMS) با تکیه بر دانش، مهارت و تجربه همکاران در دستورکار گروه سیستمهای مدیریت مالی قرار گرفت. سیستم دفترکل و زیر سیستم ثبت آنلاین اسناد حسابداری ازاین محصول برپایه تکنولوژی روز دنیا  طراحی و پیاده سازی گردید که هم اکنون برای بانک آینده عملیاتی شده  است. امکانات و قابلیت های سیستم تولید شده داخلی در کنار توسعه چابک نرم افزار توسط همکاران گروه سیستم های مدیریت مالی تقدیر و تشکر بانک آینده را به همراه داشته است.

مقایسه نتیجه اجرای پایلوت این سامانه موازی با سیستم عملیاتی دفترکل ریالی و ارزی یکی از بانکهای بزرگ، نشان دهنده کاهش بسیار چشمگیر زمان اجرای عملیات شبانه  و بهبود روال های مربوطه بوده است. 
امکان ثبت چندین ساختارحساب دفترکل و تولید گزارشات مالی تلفیقی، یکی از قابلیت های مهم این نرم افزار است که در کنار 52 قابلیت و سرویس جدید ریالی و ارزی  افزوده شده در این سامانه درمقایسه با محصول خارجی و امکان توسعه سامانه در آینده با طراحی و پیاده سازی سایر زیرسیستم های مدیریت مالی نظیر اموال ، بودجه ، اقلام باز ، تدارکات ، فروش و … از مزایای حائز اهمیت و قابل اشاره این سامانه می باشند.

 لازم به ذکر است صرفه جویی ارزی ناشی از حذف هزینه های پشتیبانی و اعمال تغییرات و افزودن امکانات جدیدکه تا کنون انجام شده، بالغ بر “شصت و شش میلیارد ریال” حدود ” دو میلیون دلار” تخمین زده می شود.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

10  ×  1  =