جهت‌گیری نظام بانکی باید کسب سود از کارمزد خدمات الکترونیکی باشد

رئیس کل بانک مرکزی در پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت:

رئیس کل بانک مرکزی در پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با بیان اینکه بانک‌ها در رقابت با یکدیگر کارمزد خدمات الکترونیک را حذف کرده‌اند، گفت: جهت‌گیری آینده نظام بانکی باید کسب سود از کارمزد خدمات بانکی و خدمات الکترونیکی باشد. سيف با بیان اینکه شرایط پساتحریم به معنی برقراری ارتباط با نظام بانکی بین‌الملل است، گفت: شدت استفاده از تکنولوژی در نظام بانکی به گونه‌ای بوده که درآمدهای ناشی از آن هزینه‌های انجام شده را پوشش نمی‌دهد و در واقع هزینه زیادی را به شبکه بانکی تحمیل کرده است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه برای اصلاح ساختار نظام بانکی باید در ابتدا نهاد ناظر و سیاست‌گذار اصلاح شود، گفت: در برنامه نقشه راه بانک مرکزی 54 پروژه برای اصلاح ساختار بانک مرکزی تعریف شده است. ولی‌‌الله سیف در پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با بیان اینکه این روزها در آستانه اجرای برجام هستیم اظهار داشت: ظرف چند روز آینده مردم ایران شاهد عملیاتی شدن برجام خواهند بود.

وی افزود: نظام بانکی در شرایط تحریم، فشارهای زیادی را تحمل کرده است ولی با همت متخصصان توانسته خدمات بانکی را در جهت روند مثبت اقتصادی ادامه دهد.رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه شرایط پساتحریم به معنی برقراری ارتباط با نظام بانکی بین‌الملل است، گفت: با توجه به اینکه نظام بانکی چند سال تحریم بوده چالش‌های اساسی برای تطبیق با استانداردهای بانکی خواهد داشت.

سیف تصریح کرد: نظام بانکی ایران اگر چه رشد داشته است اما این روند رشد توسعه در محیط بسته و اصطلاحاً گلخانه‌ای بوده که موجب به وجود آوردن اعوجاج‌هایی شده و هزینه زیادی را تحمیل کرده است.وی گفت: شدت استفاده از تکنولوژی در نظام بانکی به گونه‌ای بوده که درآمدهای ناشی از آن هزینه‌های انجام شده را پوشش نمی‌دهد و در واقع هزینه زیادی را به شبکه بانکی تحمیل کرده است.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه بانک‌ها در رقابت با یکدیگر کارمزد خدمات الکترونیک را حذف کرده‌اند، گفت: جهت‌گیری آینده نظام بانکی باید کسب سود از کارمزد خدمات بانکی و خدمات الکترونیکی باشد.سیف با اشاره به برنامه نقشه راه بانک مرکزی گفت: 54 پروژه برای اصلاح ساختار بانک مرکزی تعریف شده زیرا برای اصلاح نظام بانکی در گام اول باید نهاد ناظر و سیاست‌گذار را اصلاح کرد.

به گفته وی، این نقشه راه می‌تواند الگویی برای بانک‌ها در تدوین نقشه راه باشد.ئیس کل بانک مرکزی تأکید کرد: فاصله از استانداردهای بانکی بین‌الملل باید به سرعت برطرف شود و برای کم شدن این فاصله همه بانک‌ها و مؤسسات باید به صورت هماهنگ حرکت کنند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  41  =  45