رشد ۸۶درصدی تراکنش های کارتی و ۷درصدی موبایلی در سال۹۹

بررسی عملکرد سامانه های بانک رفاه نشان می دهد؛

بررسی عملکرد سامانه های بانکداری الکترونیک بانک رفاه در سال99 به این گونه بوده که از تعداد کل تراکنش‌های صورت گرفته، ۲/ ۸۶درصد مربوط به کارت‌های پرداخت، ۷/ ۶درصد مربوط به موبایل بانک، ۱/ ۳درصد مربوط به بانکداری اینترنتی، ۹/ ۳درصد مربوط به شعب و ۱/ ۰درصد مربوط به تلفن‌بانک بوده است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، تعداد دستگاه‌های خودپرداز بانک رفاه طبق آخرین آمار بانک مرکزی در سال ۱۳۹۹ (بهمن ماه) برابر ۳هزار و ۴۵۶ عدد بوده است که پس از بانک‌هایی همچون ملی، صادرات، ملت، سپه، تجارت و موسسه مالی و اعتباری کوثر در رتبه هفتم در بین ۳۴ بانک و موسسه اعتباری قرار گرفته است.

میزان تراکنش‌های خودپرداز بانک در مقایسه با شبکه بانکی در سال ۱۳۹۹ به این صورت بوده که از حدود ۵۲۹میلیون تراکنش‌ خودپرداز در کل شبکه بانکی، حدود ۱۰درصد معادل ۵۴ میلیون تراکنش متعلق به این بانک بوده است، این در حالی است که از نظر تعداد دستگاه‌های خودپرداز شبکه بانکی که معادل ۵۷هزار و ۲۱۹ عدد بوده تنها ۶درصد به بانک تعلق داشته است.

در سال ۱۳۹۹ عملکرد سامانه‌های مهم بانک به این گونه بوده که از تعداد کل تراکنش‌های صورت گرفته، ۲/ ۸۶درصد مربوط به کارت‌های پرداخت، ۷/ ۶درصد مربوط به موبایل بانک، ۱/ ۳درصد مربوط به بانکداری اینترنتی، ۹/ ۳درصد مربوط به شعب و ۱/ ۰درصد مربوط به تلفن‌بانک بوده است.در حالی که در سال ۱۳۹۸ به ترتیب ۳/ ۸۷درصد، ۷/ ۴درصد، ۱/ ۳درصد، ۷/ ۴درصد و ۲/ ۰درصد بوده که نشان از رشد تراکنش‌ها در بخش موبایل بانک است.

بانک در سال ۱۳۹۹ با توجه به آخرین گزارش اقتصادی شاپرک (اسفند ماه) در رتبه ششم بانک‌های صادر‌کننده تعداد کارت‌های بانکی تراکنش‌دار جای گرفته که ۵۸/ ۶درصد از سهم این تراکنش‌ها در اختیار بانک بوده است.

رشد ۲۲۲درصدی سود خالص بانک رفاه

بانک رفاه کارگران در سال مالی منتهی به پایان اسفند ماه ۱۳۹۹ توانست ۷هزار ویکصد میلیارد ریال سود خالص شناسایی کند که در مقایسه با رقم ۲هزار و۲۰۲ میلیارد ریالی در سال ۹۸ به میزان ۲۲۲درصد رشد را نشان می‌دهد.براین اساس در مجمع عمومی ‌بانک رفاه کارگران به ازای هر سهم ۳۰۴ ریال سود اعلام شد.سود قابل تخصیص «ورفاه» در دوره مالی منتهی به پایان اسفند ۱۳۹۹ معادل ۸.۴۲۴میلیارد و ۵۲۳میلیون ریال ذکر شده است.

بررسی عملکرد این بانک نشان می‌دهد که درآمد ناشی از سرمایه‌گذاری‌ها رشد ۱۱۲درصدی، درآمد کارمزد‌ها رشد ۴۸درصدی و در نهایت درآمد ناشی از مبادلات ارزی ۹۰درصد رشد داشته است.

براین اساس درآمد کارمزد‌ها از رقم ۷هزار و ۳۵۵میلیارد ریال درسال ۹۸ به ۱۰‌هزار و ۸۷۱میلیارد ریال در سال ۹۹ رسیده است.در نهایت درآمد ناشی از مبادلات ارزی از رقم ۴هزار و ۵۹۹میلیارد ریال به ۸هزار و ۶۵۸میلیارد ریال افزایش داشته است.دو نسبت مهم دیگر از جمله نسبت مالکانه و نسبت سپرده‌ها به دارایی‌های بانک نیز در سال ۹۹ به ترتیب برابر ۴/ ۵درصد و ۲/ ۸۸درصد است.

جمع درآمدهای مشاع بانک رفاه کارگران شامل درآمد تسهیلات اعطایی، درآمد سپرده‌گذاری و اوراق بهادار و سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها به ۱۹۲هزار و ۷۶۴میلیارد ریال رسید.این رقم در سال ۱۳۹۸ به میزان ۱۴۴هزار و ۳۳۵میلیارد ریال بوده که در مقایسه با سال ۹۹ رشد ۵۵/ ۳۳درصدی را در سال گذشته نشان می‌دهد.

این در حالی است که جمع درآمدهای غیر‌مشاع که شامل درآمد کارمزد،نتیجه مبادلات ارزی ودرآمد تسهیلات وسرمایه‌گذاری غیر‌مشاع وسایر درآمدهاست به میزان ۲۶‌هزار و ۹۰۲میلیارد ریال بوده است.این رقم در سال قبل آن یعنی سال ۱۳۹۸ به میزان ۱۹هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال بوده که رشد ۰۲/ ۳۸درصدی را در سال ۹۹داشته است.به این ترتیب جمع درآمدهای بانک از ۱۶۳‌هزار و ۸۲۵میلیارد ریال در سال ۹۸ به ۲۱۹‌هزار و ۶۶۶میلیارد ریال درسال ۹۹ با ثبت رشد ۰۸/ ۳۴درصدی رسیده است.

دارایی‌های ثابت بانک نیز با ۶/ ۳۷درصد رشد از رقم ۴هزار و ۴۰۴میلیارد ریال به ۹هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال در سال ۹۹ رسیده است.دارایی‌های مولد نیز با ۳۳درصد رشد از رقم ۲۸۴هزار میلیارد ریال به ۳۳۵هزار میلیارد ریال رسیده است.

میزان کل دارایی‌های بانک در پایان سال ۱۳۹۹ در مقایسه با سال ۱۳۹۸ رشد ۳۳ درصدی داشته است.در بخش مصارف رشد ۳۴درصدی تسهیلات اعطایی و مطالبات از اشخاص غیر دولتی و در بخش جذب منابع، حقوق صاحبان سپرده‌های سرمایه‌گذاری با رشدی معادل ۲۰درصد دیده می‌شود.منابع بانک رفاه کارگران در سال مالی ۹۹ به میزان یک میلیون و ۵۳۳هزار میلیارد ریال ومصارف آن نیز یک میلیون و ۵۱۸‌هزار میلیارد ریال بوده است.در بخش مصارف، عقود مشارکتی سهم بالاتری نسبت به عقود مبادله‌ای داشته که از مجموع تسهیلات پرداختی۶۲۲هزار و ۲۱۲میلیارد ریال تسهیلات در قالب عقد مشارکت و ۴۱۶هزار و ۴۷۶ میلیارد ریال تسهیلات در قالب عقد غیرمشارکت (مبادله‌ای) بوده است.

تسهیلات قرض الحسنه ۸۲هزار میلیارد ریال و سهم سپرده‌های قرض‌الحسنه نیز ۳۶۹‌هزار میلیارد ریال بوده است.سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک رفاه ۷۶‌هزارمیلیارد، سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت ۶۰۶هزار میلیارد ریال وسپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت نیز ۴۱۷هزار میلیارد ریال در ترکیب منابع سهم دارند.

مطالبات بانک رفاه کارگران در ۳ حالت سررسید گذشته، معوق و مشکوک‌الوصول نشان می‌دهد که بانک در بخش مطالبات سررسید گذشته با کاهش همراه است، اما در بخش‌های مطالبات معوق و مشکوک‌الوصول در سال ۱۳۹۹ ارقام مورد بررسی روند افزایشی داشته‌اند به‌طوری که کل مطالبات مشکوک‌الوصول با یک رشد حدودا ۷۹ درصدی از ۲۹‌هزار و ۶۴۳میلیارد ریال به ۵۳هزار و ۱۵۳میلیارد ریال افزایش داشته است.

واگذاری سهام

سازمان تامین‌اجتماعی ۰۷/ ۱۶درصد، شرکت رفاه گستر تامین اجتماعی ۹/ ۹درصد، شرکت رفاه وگردشگری تامین ۹/ ۹، شرکت میلاد سلامت تامین اجتماعی ۹/ ۹ درصد، شرکت کار و تامین ۹/ ۹ درصد، شرکت سرمایه‌گذاری خانه‌سازی ایران ۹/ ۹درصد، موسسه املاک و مستغلات تامین‌اجتماعی ۹/ ۹درصد، موسسه حسابرسی تامین اجتماعی ۹/ ۹درصد، موسسه فرهنگی هنری آهنگ آتیه ۵۶/ ۹درصد، شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تامین ۵درصد و اشخاص حقیقی ۰۷/ ۰درصد از سهام بانک رفاه کارگران را دارا هستند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

7  +    =  10