کرونا؛ افزایش ۷۲درصدی استفاده از اپلیکیشن های حوزه فین تک

کسب‌و‌کارهای حوزه فین‌تک از شیوع اپیدمی کرونا متاثر شدند، تحلیل‌گران و صاحبان کسب‌وکار در تلاش هستند تا با پیش‌بینی نزدیک به واقعیت از این پیامدها، راه‌حل‌هایی مؤثر برای مواجهه با آن‌ها به‌کار گیرند. بر اساس تازه‌ترین گزارش deVere Group، شیوع کرونا سبب افزایش ۷۲درصدی استفاده از اپلیکیشن‌های حوزه فین‌تک شده است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، رشد و شکوفایی فین‎تک‎‌ها به این مدت خلاصه نمی‎شود به‌طوری که بنابر گزارش‎های CB Insights و PwC در سال گذشته میلادی سرمایه ‎گذاری جسورانه در این بخش حدود ۳۸ درصد رشد کرده و از ۱۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ به ۱۸ میلیارد دلار رسیده است.

شرکت‌های فین‎تکی در سطح جهانی نیز از مقررات انعطاف ‌پذیرتر در هر دو اکوسیستم نوظهور و بالغ بهره برده‌اند، چرا که سازمان‌ها به دنبال بهبود خدمات مالی و توسعه اقتصاد دیجیتال هستند.

کسب‌و‌کارهای حوزه فین‌تک از شیوع اپیدمی کرونا متاثر شدند، تحلیل‌گران و صاحبان کسب‌وکار در تلاش هستند تا با پیش‌بینی نزدیک به واقعیت از این پیامدها، راه‌حل‌هایی مؤثر برای مواجهه با آن‌ها به‌کار گیرند. بر اساس تازه‌ترین گزارش deVere Group، شیوع کرونا سبب افزایش ۷۲درصدی استفاده از اپلیکیشن‌های حوزه فین‌تک شده است.

بیماری کرونا با همه پیامدهای ناخوشایندی که برای شهروندان و اقتصاد کشورها داشت، اما اتفاقات خوبی را رقم زد. برخی این اتفاقات خوب را به کاهش آلودگی محیط زیست نسبت می‎دهند، با این حال، به تعبیر صاحبان کسب‎وکارها و استارت‎آپ‌هایی که ماهیت دیجیتالی دارند، کرونا فرصتی شد تا مردم به سبب حفظ فاصله اجتماعی و قرنطینه شدن در خانه بیشتر به خدمات آنلاین روی آورند.

چهار موج مثبت در راستای رشد اکوسیستم فین‎تک در طول سال ۲۰۲۰ رخ داد. نخست آنکه سرمایه‌گذاران بیشتر از پلت‌فرم‎های فین‎تکی پشتیبانی خواهند کرد. همکاری و سرمایه‌گذاری بانک‌های سنتی در شرکت‌های فین‌تک افزایش خواهد یافت. گذشته از آن اهمیت داده‌های به دست ‎آمده از برنامه‎های مالی در بخش موبایلی افزایش یافته و به تبع آن تحلیل‎‌ها در این حوزه قوت خواهد گرفت. در نهایت اینکه رگولاتوری‎ها فضای مقرراتی را با رشد این اکوسیستم تسهیل خواهند کرد.

تأثیرات بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا بر صنایع و کسب‌و‌کارها اگرچه هم اکنون نیز در بازارهای متفاوت قابل لمس است صنایع گوناگون از خرده‌فروشی و ارائه محصولات مصرفی گرفته تا سرگرمی، ورزش و گردشگری، هر یک به میزان و با الگویی متفاوت تحت تأثیر قرار‌گرفته و با چالش‌های منحصر به خود روبه‌رو هستند. در این میان، فین‎تک‎ها یا به عبارت دیگر اپلیکیشن‌های مالی نیز از آن دست برنامه‎ های موبایلی بودند که فرصتی برای خودنمایی در ابزارهای دیجیتالی کاربران اینترنت پیدا کردند. طبق تحقیقات جدید که توسط گروه deVere منتشر شده، با شیوع بیماری کرونا استفاده از برنامه‌های موبایلی فین‎تک در اروپا ۷۲ درصد افزایش داشته ‌است.

یکی از خدمات آنلاین پرطرفدار در این روزها خدمات بانکی بود. به‌طوری که بنا بر آمار وب‌سایت crowdfundinsider دانلود و نصب اپلیکیشن‎های بانکداری دیجیتال در آمریکا در ماه گذشته میلادی همزمان با شیوع ویروس کرونا و خانه‌نشینی شهروندان در این کشور با ۶۰ درصد رشد روبه‌رو شده است.

شیوع ویروس کرونا زمان بسیار خوبی برای حرکت به سمت یک تجربه بانکی جدید است. درحال‌حاضر بسیاری از بانک‌ها با همکاری شرکت‌های فین‌تک به‌دنبال مدرن‌سازی و اضافه کردن قابلیت‌های جدید به محصولات خود هستند. افزایش تقاضا برای نرم‌افزارهای بانکداری دیجیتال می‌تواند کسب‌وکارهای حوزه فین‌تک را تقویت کند. این بررسی‌ها نشان می‌دهد به‌رغم فرصتی که شیوع کرونا در اختیار توسعه فین‌تک‌های حوزه پرداخت قرار می‌دهد، آمار و ارقام مرتبط با درآمدها و گردش مالی این کسب‌وکارها، در اغلب موارد روندی کاهشی را نشان می‌دهد.

اگرچه اپیدمی کرونا در برخی حوزه‌ها مانند بانکداری برخط و پرداخت‌های موبایلی به افزایش تقاضا منجر خواهد شد، اما به‌احتمال‌قوی شرکت‌های فین‌تک حوزه سرمایه‌گذاری و مدیریت ثروت را با کاهش تقاضا روبه‌رو خواهد کرد. زیرا مشتریان تصمیم می‌گیرند، سرمایه‌گذاری‌های ایمن‌تر و قابل پیش‌بینی‌تری را در محیط فعلی انتخاب کنند.

درآمدهای حاصل از دانلود اپلیکیشن‌های بانکداری دیجیتال توسط کاربران در آمریکا در مارس ۲۰۲۰ میلادی، ۱۷ درصد افزایش یافته است. البته تنها این اپلیکیشن‎ها نبودند که در این روزها با اقبال بلندی از سوی کاربران مواجه شدند. بلکه براساس همین آمار اپلیکیشن‌های بانکی و پرداخت موبایل، برخی دیگر از اپلیکیشن‌ها نظیر سرویس‌های استریم و پخش آنلاین محتوا و سرویس‌های اینترنتی ارائه‌دهنده غذا نیز در جهان به ترتیب با رشد ۱۰ درصدی و ۲۳ درصدی در استقبال کاربران مواجه شده‌اند.

تمایل مصرف‌کنندگان برای خدمات بانکداری دیجیتال به احتمال زیاد افزایش خواهد یافت و بسیاری از موسسات مالی سنتی مجبور خواهند شد دستاوردهای نوآورانه حوزه خدمات فین‎تک‎ها را دنبال کنند. در نتیجه، بسیاری از آنها می‌توانند به شرکت‌های فین‎تک به‌عنوان فرصتی برای ارتقای خدمات بانکداری دیجیتالی نگاه کنند. این افزایش در تقاضا برای خدمات فین‌تکی می‌تواند فضای رشد بیشتری برای شرکت ‌های ارائه‌دهنده اپلیکیشن‎های مالی و جذب سرمایه‎ های جسورانه فراهم کند.

تضعیف اقتصاد می‌تواند سازمان‌های دولتی و قانون‌گذاران را وادار به تحریک توسعه راه‌حل‌های فین‌تکی کند. به‌عنوان مثال، کره‌جنوبی در نظر دارد به منظور تحریک جهشی اقتصاد خود در دوران شیوع کرونا، به‌طور موقت مقررات ۱۰ صنعت ازجمله فین‎تک‎ها را در ماه مارس تسهیل کند.

 

منبع: فابانیوز

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

8  ×    =  56