دلیل عدم پذیرش بیت‌کوین توسط سیستم بانکداری جهان چیست؟

به گفته‌ی استراتژیست یک شرکت مدیریت دارایی، رمزارز بیت کوین به دلیل ماهیت خود نمی‌تواند نقش پول در اقتصاد فعلی را بر عهده بگیرد و سیستم بانکی با حضور آن مخالفت خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، تحلیلگران بر این باوراند که خرید ۱/۵ میلیارد دلاری بیت کوین توسط شرکت خودروسازی تسلا ممکن است سرانجام باعث ورود موسسات مالی بزرگ به صنعت رمزارزها شود، با این حال این روند ممکن است لزوماً منجر به اضافه شدن BTC به ترازنامه‌های آن‌ها نشود.

این‌ها صحبت‌های چی لو(Chi Lo) استراتژیست ارشد شرکت مدیریت دارایی بی‌ان‌پی پریباس(BNP Paribas) می‌باشد. طبق گفته‌های این مدیر فعال «قیمت دارایی‌های رمزارزی در نهایت سقوط خواهد کرد»، روندی که به دلیل تغییر ناگهانی سیاست‌های پولی و مقررات مرتبط با آن‌ها آغاز خواهد شد.

در پست وبلاگی که توسط وب‌سایت رسمی شرکت بی‌ان‌پی پریباس منتشر شده است، آقای لو به محبوبیت روز افزون رمزارزها به عنوان یک کلاس دارایی و استفاده از آن‌ها به عنوان یک ابزار تسهیل کننده‌ی پرداخت اشاره داشت. طبق صحبت‌های وی، بیت کوین نه پول است و نه نوعی محل ذخیره‌‌سازی ارزش، بلکه تنها «یک وسیله‌ی مالی برای دلالان» به شمار می‌آید.

بیت کوین یک ارز محسوب نمی‌شود

در واقع این تحلیلگر برجسته معتقد است که صفت «ذخیره‌سازی ارزش» را نمی‌توان به این دارایی رمزارزی نسبت داد زیرا ذخایر ثابت این رمزارز تنها یک مشکل است و نمی‌تواند منافعی برای آن به همراه داشته باشد. وی در بخش‌هایی از این پست وبلاگی توضیح داد که:

برخلاف تصور عموم که عرضه‌ی محدود بیت کوین و سایر دارایی‌های رمزارزی را می‌توان یک مزیت قابل توجهی توصیف کرد که می‌تواند از ارزش دارایی‌های محافظت کند، در واقع این مسئله یک مشکل بزرگ برای این دارایی‌های به عنوان «پول» محسوب می‌شود.Chi Lo

ذخیره‌ی بیت کوین یک محدودیت است

آقای لو همچنین مدعی شد که ذخیره‌ی ثابت ۲۱ میلیون واحدی بیت کوین باعث می‌شود که این رمزارز برای تبدیل شدن به یک «پول قانونی» مناسب نباشد، زیرا یک منبع پولی دارای ذخیره‌ی ثابت توانایی اجرای سیاست‌های ضد سیکل را از بانک‌های مرکزی سلب می‌کند.

استدلال نهایی این استراتژیست در مورد صحبت‌های خود بر ضد دارایی‌های رمزارزی این بود که بدون شک کشورهای سراسر جهان در برابر رمزارزها و برای محافظت از سیستم پولی، ارزهای چاپ شده، توانایی مالیات دادن و مدیریت اقتصاد گام برمی‌دارند.

وی در ادامه افزود «هرچه افراد بیشتری دارایی‌های رمزارزی را پول توصیف کنند، خطر مداخله‌ی دولت‌ها در این بازار بیشتر می‌شود». به گفته‌ی آقای لو ظهور رمزارزهای بانکی(CBDC) تنها یکی از نشانه‌های مقابله و مبارزه کردن سیستم بانکی با جهش رمزارزهاست.

گرچه طرفداران و متخصصان صنعت رمزارزی بدون شک می‌توانند در برابر استدلال‌های آقای لو لیست بلندی از استدلال‌های مخالف و دلایل ضد و نقیض را ارائه کنند، اما واقعیت ترسناک این است که بخش آخر صحبت‌های وی یعنی مداخله‌ی دولت‌ها در بازار رمزارز برای حفاظت از سیستم پولی و قدرت خود، کاملاً درست است. در کشورهایی همچون چین، با دارایی‌های رمزارزی خصوصی به شدت برخورد شده و دولت نیز در صدد است تا هرچه سریع‌تر رمزارز بانکی بومی خود را در مقیاس گسترده در میان مردم عرضه کند.

 

منبع: کوینیت

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

32  +    =  33