اپلیکیشن هایی که مردم برای پرداخت‌های بانکی استفاده می‌کنند

بزرگترین چالش ها در ارتباط با خدمات مالی؛

رشد تکنولوژی موجب ظهور بازیگران جدید در بازار ارائه خدمات مالی شده و کارزار رقابتی میان فعالان کلاسیک و نوظهور ایجاد کرده اما چه چیز در این رقابت موفقیت را به همراه دارد؟

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، در عصر حاضر، پیشرفت های چشمگیر تکنولوژی و علوم داده و همچنین تغییراتی که در قوانین و مدل های کسب وکار رخ داده است، موجب تحولات عظیمی در خدمات مالی و نحوه ارائه آنها شده است، در حوزه مالی نیز شاید ظهور هرچند بیشتر فینتک ها در چند سال اخیر تاییدی بر این تحول است.

اما با وجود تمام تغییراتی که امروزه شاهد آنها هستیم، همچنان "مشتری و انتظارات او" در مرکز تصمیم گیری های کسب وکاری باقی مانده است.

در تحلیل های کارشناسان و خبرگان صنعت و به طور مشخص مقالاتی که به پیش بینی آینده صنعت مالی و گمانه زنی درباره الزامات موفقیت ارائه کنندگان خدمات می پردازد، 5 تم اصلی " متناسب سازی، اعتماد، خودکارسازی، حل مسئله و آینده نگری " حول انتظارات مشتری به چشم می خورد.

همچنین از طرفی رشد تکنولوژی موجب ظهور بازیگران جدیدی در بازار ارائه خدمات مالی در کشور شده است و کارزار رقابتی میان فعالان کلاسیک و نوظهوران ( فینتک ها و سایر ) ایجاد کرده است.اما چه چیزی در این رقابت موفقیت را به همراه خواهد داشت؟

اخیراً " شرکت مشاوره مدیریت ایلیا " گزارشی تحت عنوان « دریافت فایل » منتشر کرده است. این گزارش بر پایه جمع‌آوری داده از طیف وسیعی از مردم ایران انجام شده است. هدف آن نیز ارائه پیشنهاد خدمات نوآورانه متناسب با نیازهای مالی مردم کشورمان است.

در بسیاری از تحقیقات مالی مشتریان بر پایه اطلاعات دموگرافیک همچون سن و میزان درآمد بخش‌بندی می‌شوند. وجه تمایز گزارش ایلیا نسبت به دیگر گزارش‌ها اما روش تحقیق آن است. در این مطالعه مشتریان بر اساس ویژگی‌های سایکوگرافیک بخش‌بندی شده‌ و مطالعه نیز بر همین مبنا پایه‌ریزی شده است.

گزارش ارائه شده متشکل از ۸ بخش اصلی است. هر یک از این بخش‌ها به بررسی موارد مختلفی همچون سبک زندگی مردم، تصویر صنعت خدمات مالی در ایران و یا رفتارهای مالی پایه‌ای می‌پردازد. یکی از بخش های جالب آن دسته بندی افراد جامعه ایران به چهار گروه رفتار مالی کمال‌طلبان، معتمدان، دنباله‌روها و تلاش‌گران است. در نهایت نیز بخش انتهایی این گزارش پیشنهاد خود برای شکل‌گیری برخی خدمات مالی قابل تصور و مورد نیاز برای هر کدام از آن چهار گروه از مردم ایران را ارائه می‌کند.

در بخشی از این گزارش، اپلیکیشن‌های موجود در صنعت مالی کشور مورد بررسی قرار گرفته‌اند که نتایج حاصل نشان می‌دهد ۳۸.۲ درصد مردم برای پرداخت‌ها و انجام عملیات بانکی از اپلیکیشن مختص بانک خود استفاده می‌کنند. اما در بین اپلیکیشن‌هایی که خدمات مالی را برای تمامی بانک‌ها ارائه می‌کنند، آپ و همراه کارت با ۲۸.۴ و ۱۴.۴ درصد در رتبه‌های اول و دوم قرار دارند.

همراه کارت معتقد است دلیل اصلی موفقیت و رشد، تمرکز روی محصول بوده است. آن‌ها همواره توجه ویژه‌ای به رابط و تجربه کاربری خود داشته‌اند، به‌ گونه‌ای که در مسیری قدم برداشته‌اند که یا سرویسی را به محصول خود اضافه نکنند، یا اگر کردند هم استفاده از آن را به راحت‌ترین شکل ممکن طراحی کنند. همین موضوع سبب شده تا همراه کارت بتواند تجربه دلچسبی در استفاده از خدمات پرداخت برای کاربران خود رقم بزند. در حال حاضر نیز بیش از ۱۰ میلیون کاربر از خدمات این اپلیکیشن روی گوشی‌های هوشمند اندرویدی و آیفون استفاده می‌کنند.

 

منبع: ایلیا

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

96  ⁄  16  =