بانک‌ها از این پس می‌توانند با استیبل کوین‌ها کار کنند

آمریکا:

ستاد کنترل ارز آمریکا (OCC)، روز دوشنبه اعلام کرد بانک‌های تحت‌نظارت ادارهٔ تنظیم مقررات بانکی فدرال (Federal Banking Regulator)، از این پس می‌توانند از استیبل کوین‌ها در پرداخت‌ها و سایر فعالیت‌های خود استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، ستاد کنترل ارز آمریکا یک بیانیهٔ تفسیری منتشر کرده که در آن امکان مشارکت بانک‌های ملی و صندوق‌های پس‌انداز فدرال را در شبکه‌های مستقل تأیید نود (independent node verification networks) یا به‌اختصار INVN و استیبل کوین‌ها مشخص کرده است. در این بیانیه آمده است که مؤسسات مالی می‌توانند به‌عنوان نود‌ در شبکه‌های بلاک چین مشارکت کرده و پرداخت‌ها را ذخیره یا تأیید کنند. هر دستگاهی را که به یک شبکه بلاک چین متصل می‌شود نود می‌نامند.

در بیانیهٔ مطبوعاتی ستاد کنترل ارز آمریکا به این نکته اشاره شده است که هر بانکی که در INVNها مشارکت می‌کند، باید از خطرات عملیاتی، مشکلات انطباق با قوانین یا تقلب در شبکه آگاه باشد.

ستاد کنترل ارز آمریکا گفته است شبکه‌های مستقل تأیید نود می‌توانند در برابر دست‌کاری مقاومت بیشتری نسبت به سایر شبکه‌های پرداختی داشته باشند، چراکه در آنها برای تأیید تراکنش‌ها به نودهای زیادی نیاز است و این موضوع می‌تواند احتمال دست‌کاری را کمتر کند.

کریستین اسمیت (Kristin Smith)، مدیر اجرایی انجمن بلاک چین، در صفحه توییتر خود نوشت:

در این بیانیه آمده است که بلاک چین شرایطی مشابه با سایر شبکه‌های مالی جهانی مانند سوییفت، سیستم پاک‌سازی خودکار (ACH) و فِدوایر (FedWire) دارد.

سوئیفت (SWIFT) یک انجمن تعاونی غیرانتفاعی برای ارتباطات مالی بین بانکی، سیستم پاک‌سازی خودکار (Automated clearing house)، یک سازوکار تسویه حساب الکترونیکی مورداستفاده در تراکنش‌های مالی بانک‌های تجاری و مؤسسات ایالات متحده و فدوایر، یک سیستم انتقال وجه آنی کنترل‌شده توسط فدرال رزرو است.

برایان بروکس (Brian Brooks)، سرپرست ستاد کنترل ارز آمریکا، در بیانیه‌ای گفت:

در حالی که سایر کشورها سیستم‌های پرداخت آنی خود را راه‌اندازی کرده‌اند، ایالات متحده برای پیاده‌سازی چنین فناوری‌ای به بخش خصوصی وابسته است.

‌به نظر می‌رسد این صحبت‌های بروکس تأییدی بر استفاده از ارزهای دیجیتال و به‌طور خاص استیبل کوین‌ها، به‌عنوان جایگزینی برای سایر سیستم‌های پرداخت آنی است.

بروکس وظیفه نظارت بر انتشار دو بیانیه دیگر و اقداماتی مرتبط با ارزهای دیجیتال را از زمان انتصاب به‌عنوان سرپرست ستاد کنترل ارز آمریکا برعهده داشته است؛ ازجمله بیانیه‌ای که به بانک‌های فدرال اجازه می‌دهد تا به صادر‌کنندگان استیبل کوین‌ها خدمات ارائه کرده و منابع مالی آنها را ذخیره کنند.

بروکس ماه گذشته هم حمایت خود را از بیانیهٔ کارگروه رئیس‌جمهور برای بازارهای مالی که حاوی خط مشی تنظیم مقرارت استیبل کوین‌ها در ایالات متحده بود اعلام کرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دو بار بروکس را به‌عنوان نامزد ریاست ستاد کنترل ارز آمریکا در یک دورهٔ کامل ۵ ساله معرفی کرده است که یکی از این دفعات به اوایل هفته جاری برمی‌گردد. با این حال، مشخص نیست که سنای آمریکا بروکس را برای این پست تأیید می‌کند یا خیر. به نظر می‌رسد که تصمیم سنا در رابطه با انتخاب بروکس، قبل از روی کار آمدن جو بایدن مشخص شود.

بیانیهٔ روز دوشنبه ستاد کنترل ارز آمریکا در همان روزی منتشر شد که مدت‌زمان اظهار‌نظر عمومی در رابطه با قانون پیشنهادی شبکه اجرای جرایم مالی (FinCEN) تمام شد. این قانونِ بحث‌برانگیز تنها یک دوره ۱۵ روزه اظهارنظر عمومی داشت. همچنین گزارش شده است که استیون منوچین (Steven Mnuchin)، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، که در اوایل سال ۲۰۲۰ بروکس را به عضویت ستاد کنترل ارز آمریکا منصوب کرد، پیشبرد این قانون را برعهده داشته است.

کریستین اسمیت در این باره گفته است:

بیانیهٔ روز دوشنبه ستاد کنترل ارز آمریکا نشان می‌دهد که مخالفت قاطعانه‌ای با ارزهای دیجیتال نشده است و نقاط روشنی در بدنهٔ دولت وجود دارد مبنی بر اینکه شبکه‌های مبتنی بر ارزهای دیجیتال، به‌عنوان پایه و اساس آیندهٔ سیستم‌های پرداخت و سایر خدمات مالی پذیرفته شده‌اند. بنابراین از این دست بیانیه‌ها استقبال می‌کنیم.

 

منبع: ارز دیجیتال  

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ⁄  2  =  1